Moderator/ica: GracanicaAA
Ma, ode čovjek porodici, dole su mu žena i djeca. Ovu ligu svakako može rekreativno branit.7aprildomemoj je napisao/la:Ovdje se pisalo kako Romeo završava karijeru a čovjek potpisa za Branitelja![]()
Sto jest jest, samo sto trener i pomocni trener govori da mora ic jos malo u teretanu da malo ojaca ruke..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Poturalić je već sad doktor fudbala za Galina.
Šta je sa Mevkom? Otkud da ode?cesc4 je napisao/la:Lagano trica protiv Proletera. Sulja uvalio 2 a jos nije bio u prvoj, Kera zabio jedan. Mevka vise nije igrac Bratstva a Laki nije zadovoljio. Tu je Edo Vehabovic izgleda da ce ostat dobar igrac i sto je bitno u-21. U Srijedu izgleda il u Banovicima ili u Lukavcu gostuja zatim turnir u Klokotnici.
Vidio da nema mjesta uzeo papire i otisao.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Šta je sa Mevkom? Otkud da ode?cesc4 je napisao/la:Lagano trica protiv Proletera. Sulja uvalio 2 a jos nije bio u prvoj, Kera zabio jedan. Mevka vise nije igrac Bratstva a Laki nije zadovoljio. Tu je Edo Vehabovic izgleda da ce ostat dobar igrac i sto je bitno u-21. U Srijedu izgleda il u Banovicima ili u Lukavcu gostuja zatim turnir u Klokotnici.
A jerane Mevka evo vec gotov 2 sezone slabo igra.....kad smo igrali Sjever ligu tu je rasturo, a sad nista..Patrice_Evra_3 je napisao/la:To mi je iznenađenje malo, s obzirom da je on dugo već tu bio.
Inače, Vehabović sigurno konkuriše za jedno od dva U-21 mjesta u ekipi.
Mi nismo ni najavili na pocetku prosle sezone da idemo na PL vec poslije par kola kad su se poklopili dobri rezultati i kad se vidjelo da imamo odlicnu ekipu onda su pocela silna ulaganja u ekipu.nebeskasila je napisao/la:Možete se vi nadati svemu ove sezone, samo bojim se da vas neko može zaj. kao što je i nas Sloboda. Isto smo počeli kao vi, najavili Pl, doveli igrače, sve super u klubu, i na kraju raspad. Nadam se da vama neće biti tako..
Cesc..a da mi udarimo po jednu prognozu kao prosle godine kad su nam se svi smijali...a mi skoro pa sve pogodili...cesc4 je napisao/la:1.kolo Bratstvo - Capljina
2.kolo GOSK - Bratstvo
3.kolo Bratstvo - Turbina
4.kolo Rudar - Bratstvo
5.kolo Bratstvo - Podgrmec
6.kolo Gradina - Bratstvo
7.kolo Bratstvo - Branitelj
8.kolo Gorazde - Bratstvo
9.kolo Bratstvo - Igman
10 kolo Radnicki - Bratstvo
11 kolo Bratstvo - Mladost DK
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI
14 kolo Bratstvo - Orasje
15 kolo Buducnost - Bratstvo
Jeste upravo taj Vehabovichaver je napisao/la:Vehabović iz Olimpika?
Zar on nije trebao preći u Bolognu ili neku drugu Italijansku ekipu?
Nemora se ni igrati ova sezona...odma da vas proglase prvacima,,,da se netrose pare.cesc4 je napisao/la:Ajde druze da ispostujemo pa nek dusmanu mogu ponovo pricati svasta..
1.kolo Bratstvo - Capljina 1 (Lagano pobjeda 2 ili 3 razlike)
2.kolo GOSK - Bratstvo X (Ako ne bude mutnih radnji i ako se u Gabeli bude moglo igrat fudbala onda je otvoreno cak i da bude 2 ali nekako mi sve vuce na X)
3.kolo Bratstvo - Turbina 1 (Novajlije za popravljanje gol razlike)
4.kolo Rudar - Bratstvo X2 (Mislim da Rudar nema nekih ambicija ove sezone , a jos kada se pogleda da smo u prosloj sezoni tamo odigrali sjajno i izgubili bod u 92 minuti onda se mogu nadati da necemo izgubiti u Kaknju)
5.kolo Bratstvo - Podgrmec 1 (Nesto kao prosle sezone 5+)
6.kolo Gradina - Bratstvo 2 (Mislim da je vrijeme da konacno i mi pobjedimo Gradinu u Srebreniku)
7.kolo Bratstvo - Branitelj 1 (Ako mislimo ozbiljno napasit PL ne smijemo kiksati kod kuce tako da i ovde ocekujem pobjedu istina malo tezu jer se Branitelj fino pojacao)
8.kolo Gorazde - Bratstvo X2 (Uvjek smo imali problema da igramo u Gorazdu a najveci razlog su otimacine. Ali dobro nadam se da toga nece biti ove sezone i da ce se gore moci igrati fudbal a ako tako bude mislim da necemo izgubiti gore...)
9.kolo Bratstvo - Igman 1 (Ekipa iz Konjica nam ne bi trebala praviti probleme u Gracanici)
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 (Kako vidim a i cujem Radnicki stoji jako lose tako da mislim da bodovi u Lukavcu ne bi trebali biti problem)
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 (Mladost se fino pojacala ali i oni nam ne bi trebali praviti problem tim vise sto smo u dobrim odnosima )
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 (Nismo dugo pobjedili u Bihacu mislim da je red da ove godine pobjedimo)
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 (Mislim da ce ovo biti najteza domaca utakmica u prvoj polusezoni jer Jajce ima jako dobru ekipu i moze mnogim ekipama pomrsit planove. Ipak nadam se pobjedi pogotovo jer je ovo prva od dvije utakmice zaredom koje Bratstvo igra kod kuce)
14 kolo Bratstvo - Orasje 1 (Lagano)
15 kolo Buducnost - Bratstvo 2 (No comment)
![]()
Neka zanimljivije ce bit da se odigra pa da jos jednom budem upravujosik je napisao/la:Nemora se ni igrati ova sezona...odma da vas proglase prvacima,,,da se netrose pare.cesc4 je napisao/la:Ajde druze da ispostujemo pa nek dusmanu mogu ponovo pricati svasta..
1.kolo Bratstvo - Capljina 1 (Lagano pobjeda 2 ili 3 razlike)
2.kolo GOSK - Bratstvo X (Ako ne bude mutnih radnji i ako se u Gabeli bude moglo igrat fudbala onda je otvoreno cak i da bude 2 ali nekako mi sve vuce na X)
3.kolo Bratstvo - Turbina 1 (Novajlije za popravljanje gol razlike)
4.kolo Rudar - Bratstvo X2 (Mislim da Rudar nema nekih ambicija ove sezone , a jos kada se pogleda da smo u prosloj sezoni tamo odigrali sjajno i izgubili bod u 92 minuti onda se mogu nadati da necemo izgubiti u Kaknju)
5.kolo Bratstvo - Podgrmec 1 (Nesto kao prosle sezone 5+)
6.kolo Gradina - Bratstvo 2 (Mislim da je vrijeme da konacno i mi pobjedimo Gradinu u Srebreniku)
7.kolo Bratstvo - Branitelj 1 (Ako mislimo ozbiljno napasit PL ne smijemo kiksati kod kuce tako da i ovde ocekujem pobjedu istina malo tezu jer se Branitelj fino pojacao)
8.kolo Gorazde - Bratstvo X2 (Uvjek smo imali problema da igramo u Gorazdu a najveci razlog su otimacine. Ali dobro nadam se da toga nece biti ove sezone i da ce se gore moci igrati fudbal a ako tako bude mislim da necemo izgubiti gore...)
9.kolo Bratstvo - Igman 1 (Ekipa iz Konjica nam ne bi trebala praviti probleme u Gracanici)
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 (Kako vidim a i cujem Radnicki stoji jako lose tako da mislim da bodovi u Lukavcu ne bi trebali biti problem)
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 (Mladost se fino pojacala ali i oni nam ne bi trebali praviti problem tim vise sto smo u dobrim odnosima )
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 (Nismo dugo pobjedili u Bihacu mislim da je red da ove godine pobjedimo)
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 (Mislim da ce ovo biti najteza domaca utakmica u prvoj polusezoni jer Jajce ima jako dobru ekipu i moze mnogim ekipama pomrsit planove. Ipak nadam se pobjedi pogotovo jer je ovo prva od dvije utakmice zaredom koje Bratstvo igra kod kuce)
14 kolo Bratstvo - Orasje 1 (Lagano)
15 kolo Buducnost - Bratstvo 2 (No comment)
![]()
Ma dobro drug ne dizem se ja nista , objektivno gledajuci imamo veoma jaku ekipu koja je dugo zajedno i koja je pojacana sa nekoliko sjajnih igraca.... A druga stvar ja imam pravo na prognozu pa kakvu god je napisao , al mora se neko uhvatit na to svake godine se uhvatinebeskasila je napisao/la:Mi smo se prošle sezone digli tamo na Polusezoni kad smo bili 1. pa smo i imali neki razlog, vi ste se digli mjesec dana prije početka sezone. Polako dečki, da vas ne bi ko zaj. ko i nas. Spustiše nas ljudi poštene, mogao bi i vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.