to mozes samo zamisliti ili ti sanjati...heheJohnyx95 je napisao/la:Zamislite ovakvu situaciju nakon 3 kola:
BiH 9
Bjelorusija 5
Albanija 4
Rumunija 3
Francuska 1
Luksemburg 1
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Boze dragi sta sve neces cuti ovde, kaze zivim za dan kad ce Ibisevic slomiti nogu, TobeJaRAbbi, ccc ne mogu da vjerujem da ima svakakvih ljudi, stvarno ne mogu da vjerujem
hanite polako, vidit cete iducu utakmicu, pobjedit cemo 100% rumuniju, strpite se, remi pa remi, albaniju je spasio cana jbt. kako smo igrali u kvalifikacijama za SP, jesmo li izgubili protiv Spanije dvije utakmice i jednu protiv Turske, polako ljudi moji, kakav je bio Van Gaal u Bayernu, ljudi smo nismo zivotinje
hanite polako, vidit cete iducu utakmicu, pobjedit cemo 100% rumuniju, strpite se, remi pa remi, albaniju je spasio cana jbt. kako smo igrali u kvalifikacijama za SP, jesmo li izgubili protiv Spanije dvije utakmice i jednu protiv Turske, polako ljudi moji, kakav je bio Van Gaal u Bayernu, ljudi smo nismo zivotinje

Kodro ili Barbarez za trenera a Susicu dati da vodi pionire jer samo tako moze da gradi trenersku karijeru on nemoze biti trener repke to je isto da Ronaldo bude trener Brazila
-
- Kontakt:
NE SAM SAFETE!!!
http:// soccernet-assets.espn.go.com/match?id=299355&league=UEFA.EUROQ&cc=5739
Nismo jos Vuckica izgubili. idi po njega
Nismo jos Vuckica izgubili. idi po njega
Zadnja izmjena: noah, dana/u 08 okt 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Barbareza za selektora !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
**** se i ti i tvoj komentar!!QUARESMA 18<<< je napisao/la:Boze dragi sta sve neces cuti ovde, kaze zivim za dan kad ce Ibisevic slomiti nogu, TobeJaRAbbi, ccc ne mogu da vjerujem da ima svakakvih ljudi, stvarno ne mogu da vjerujem
BLUE NATION.
VAKAT -O S T A V K A Safete!!!!!!!
Dosta te je vise...svoj si bonnus ispuco!
Treba nam karizmaticna osoba a ne mekusac kao ti..hem ti taktiku glupu!Muslimovic i Ibricic su MORALI da igraju!
Dosta te je vise...svoj si bonnus ispuco!
Treba nam karizmaticna osoba a ne mekusac kao ti..hem ti taktiku glupu!Muslimovic i Ibricic su MORALI da igraju!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
- velez_mostar
- Kontakt:
ZASTO I DALJE MISIMOVIC IGRA??
zASTO DZEKO DRIBLA U SVAKOJ JEB.ENOJ SITUACIJI??
ZASTO NA GOLU NE STOJI GOLMAN STOKE-A CIJELO VRIJEME???
ZASTO SUSIC NE PRIZNA DA NE ZNA???
- majestic24
- Kontakt:
Koji qrac ce nam Barbarez. Mislim da je Susic dovoljan pokazatelj sta se desi kad je na klupi covjek koji nema trenerskog iskustva.ammarc je napisao/la:Barbareza za selektora !
Dajte nam Musemica,Osima ili Bajevica.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Potpis!velez_mostar je napisao/la:ZASTO I DALJE MISIMOVIC IGRA??
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
jarane slazem se, al kreteni na ovim forumu nekontaju... u mjesto svi da pisemo dolazi, neki pisu, nije safet kriv bla bla bla... ON JE KRIV JER ON VODI REPKU, kada nema rezultata on je KRIV! on postavlja igrace, stavlja taktiku..velez_mostar je napisao/la:ZASTO I DALJE MISIMOVIC IGRA??
jjebbem vas mutave ako nerazumjete to...
BLUE NATION.
Musemic? Reci mi da se salis.majestic24 je napisao/la:Koji qrac ce nam Barbarez. Mislim da je Susic dovoljan pokazatelj sta se desi kad je na klupi covjek koji nema trenerskog iskustva.ammarc je napisao/la:Barbareza za selektora !
Zola in, Zola passes, Zola scores !
susicu mrsssssss
mravac mrssssssssssss
mravac mrssssssssssss
- bilino polje
- Kontakt:
- roy_makaay
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Potpis !majestic24 je napisao/la:Koji qrac ce nam Barbarez. Mislim da je Susic dovoljan pokazatelj sta se desi kad je na klupi covjek koji nema trenerskog iskustva.ammarc je napisao/la:Barbareza za selektora !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
vidi sta si nam uradio od repke pape,ma vidi sta si nam uradio ti...promjenio je izmjenio je to vise nije normalno..
PAPE ODLAZI !!!!!!!!!!!

PAPE ODLAZI !!!!!!!!!!!

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Interista di cuore
- Kontakt:
Safete budi co'jk i reci nije ovo za mene...nije sramota priznat da ne znas,sramota je pravit narod budalom sa ovim tvojim postavkama igre. za dobro ove drzave i fudbala IDI !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.