Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Uzasan Juvetov, Milanon za klasu ljepsi, inovativniji i mocniji, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nas je cetvrti dres i odigrat ce se mozda jedna utakmica

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Spezia u zadnjoj sekundi zabio Veneciji za pobjedu i vjerojatno opstanak
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Moze jedan kec posle podne i X u vecernjem terminu i tamam 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Juventusova pobjeda više odgovara Milanu, jer bolje imati dva konkurenta kojima bježiš 6-7 bodova (što bilo u slučaju pobjede Juventusa) nego jednog kojem bježiš mršava tri boda (što bi bilo u slučaju pobjede Intera). Naravno uslov za ovo je da Milan sutra dobije Bolognu
Makar ja to tako gledam, mada šta god da se desi ništa neće biti gotovo, x je najveća mjera svakako

Makar ja to tako gledam, mada šta god da se desi ništa neće biti gotovo, x je najveća mjera svakako

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da izgube oba tima

Valjda ovi iz bergama barem X izvuku
Ipak napoli za sada rutinski ovo odradjiva
Ipak napoli za sada rutinski ovo odradjiva
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atalanta se raspada zadnjih sedmica. Izgleda da je došlo vrijeme za malo veću rekonstrukciju ekipe ovo ljeto.
Što se tiče meča večeras, za Milan(ako dobiju Bolognu) je bolje da Juve dobije.
Što se tiče meča večeras, za Milan(ako dobiju Bolognu) je bolje da Juve dobije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Sumnjivo ovo nad Murielom, nisu prikazali iz pravog ugla da li mu je zakacio nogu, mozda i penal je mogao biti. A ne bi bilo prvi put da sudije u VAR sobi pozure pa kasnije ide neka blaza suspenzija im.
075 ❤
075 ❤
Steta nadao sam se da barem moze atalanta izaci neporazena ovdje, valjda ce Juve ispostovati 

Neka Napolija u vrhu, ako Milan ne bude mogao do skudeta, onda neka to bar budu oni.
Nadam se da nas neće proganjati onaj promašaj Salamandera za 2:0 u zadnjim minutama.

Nadam se da nas neće proganjati onaj promašaj Salamandera za 2:0 u zadnjim minutama.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Napoli pokazuje karakter, tu je u borbi do samoga kraja. Šampionska pobjeda je bila ovo danas. Šta je s Osimhenom?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Suspenzija zbog kartona.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 17:37Napoli pokazuje karakter, tu je u borbi do samoga kraja. Šampionska pobjeda je bila ovo danas. Šta je s Osimhenom?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za sada imaju +6 u odnosu na nas u gol razlici, kako je ovo sve izjednaceno ne bi me iznenadilo da na kraju i ta gol razilka budu odlucujuca, al daj prvo da vidimo nasu tekmu sutra sa onim top dresovima

Sta je ovo kao da nije derbi veceras, nema na noz nista 

Hajmo Interisti, ostavite nas u igri za Ligu Prvaka pobjedom večeras 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Beduin
- Kontakt:
Dok iftarimo, kahvu srknemo, podrignemo i tamam stignemo na tekmu. Nemamo snage ni vremena tipkati 
075 ❤
075 ❤
Mentalni patuljci Intera (Barella, Brozovic, Calha) naravno uvijek nestanu u vaznim utakmicama.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Brozovic je spasio 1 siguran gol, i pola gola kad se nasao ispred dibale na 5 metara od gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.