Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Nikad neću zaboravit njegovu prvu utakmicu. Čovjek mogao hladno imati jedno 5 asistencija, dok je Walcott bio u elementu i mašao sve živo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja nemam šta protiv prodaje, ne ide, ne ide - nervira me kad neko lika krivi za ono što nije kriv, pa jučer su na Twitteru opet njega isprozivali više nego one koji su igrali utakmicu, čemu to?
Da nije stigao ovdje ne bismo uzeli one FA Kupove, činjenica je da su Wengerova pojačanja redom - Cazorla, Giroud, Ozil, Alexis, pa i Cech..
Imali smo link-up dobar izmedju Alexisa i Ozila, Cazorla je diktirao ligaške mečeve, Giroud je bio najslabija karika iako je imao i on svoje dobre periode.
Činjenica je da Ozil otkako je stigao, mi defanzivno nismo ništa uradili, nije Ozil kapiten, nije on neko da vodi ekipu iz mrtvila, on je samo dio veoma dobre ekipe koju učini duplo boljom kad je okružen kvalitetom i tu on blista.
Pa i Alexis je sa njim najviše profitirao, šta su golova nadavali preko njega, i Giroud isto..
Ali isto tako koliko prilika je otišlo u prazno stvorenih od Ozila, one Lesterove šampionske sezone, procenat realizacije nam je bio - 17% uz Giroudov post od 16 utakmica.
Ja samo smatram da možda može dati još jednu kvalitetnu sezonu, ali u SISTEMU gdje se igra ofanzivan fudbal, a ne gdje niko ne zna gdje udara iskreno.
Evo Tottenham je tu, baci ga da igra, daj mu prostora, daj mu tu desetku, ima trojicu dobrih napadača, probaj da iza stavis Ceballosa i Torreiru, Willock nek bude prva izmjena ako ovaj bude loš, al daj liku šansu jer sa njim naprijed djeluješ kao neka ekipa, bez njega samo čekaj neku bravuru Aube/Lace/Pepea.
Mislim samo da ipak Mesut može dati klubu još mnogo toga, ne mora svako da misli isto, ali nije to razlog da ga neko proziva za svaku sitnicu kad je on iskreno najmanji veliki problem u trenutnom Arsenalu.
Da nije stigao ovdje ne bismo uzeli one FA Kupove, činjenica je da su Wengerova pojačanja redom - Cazorla, Giroud, Ozil, Alexis, pa i Cech..
Imali smo link-up dobar izmedju Alexisa i Ozila, Cazorla je diktirao ligaške mečeve, Giroud je bio najslabija karika iako je imao i on svoje dobre periode.
Činjenica je da Ozil otkako je stigao, mi defanzivno nismo ništa uradili, nije Ozil kapiten, nije on neko da vodi ekipu iz mrtvila, on je samo dio veoma dobre ekipe koju učini duplo boljom kad je okružen kvalitetom i tu on blista.
Pa i Alexis je sa njim najviše profitirao, šta su golova nadavali preko njega, i Giroud isto..
Ali isto tako koliko prilika je otišlo u prazno stvorenih od Ozila, one Lesterove šampionske sezone, procenat realizacije nam je bio - 17% uz Giroudov post od 16 utakmica.
Ja samo smatram da možda može dati još jednu kvalitetnu sezonu, ali u SISTEMU gdje se igra ofanzivan fudbal, a ne gdje niko ne zna gdje udara iskreno.
Evo Tottenham je tu, baci ga da igra, daj mu prostora, daj mu tu desetku, ima trojicu dobrih napadača, probaj da iza stavis Ceballosa i Torreiru, Willock nek bude prva izmjena ako ovaj bude loš, al daj liku šansu jer sa njim naprijed djeluješ kao neka ekipa, bez njega samo čekaj neku bravuru Aube/Lace/Pepea.
Mislim samo da ipak Mesut može dati klubu još mnogo toga, ne mora svako da misli isto, ali nije to razlog da ga neko proziva za svaku sitnicu kad je on iskreno najmanji veliki problem u trenutnom Arsenalu.
Ne postoji veći mit od tog da su Sanchez i Ozil funkcionisali zajedno na terenu. Voljeli se dodavat na terenu i drkat jedan drugom jer su mislili da su veći od kluba, al one stvari koje smo svi mislili da ćemo dobit i što smo očekivali, apsulutno ne.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam...ovaj aa23 ne gleda isti klub kao mi 

Meni su oni bili ono iznad ostatka ekipe iskreno, ne smatram da su drkali toliko loptu, jesu znali petljati, ali su i stvarali akcije i golove, samim tim ovaj podatak govori dosta -
Most passes between players (excl. defenders)
Player 1 Player 2 P1-P2 passes P2-P1 passes Total
Milner Coutinho 118 86 204
Cazorla Ozil 113 74 187
Ozil Sanchez 101 78 179
Pogba Ibrahimovic 96 83 179

Onda FA kup protiv Readinga mislim, i još mnoge situacije, Galata, Čelzi, Watford, Junajted itd.
Yebiga, neću da govorim, ali ako ovako budemo igrali sa ovim pristupom ostatak sezone, Emery ne da mora da ide, nego ga moraju protjerati bukvalno, onaj Arsenal je bar imao tvrđavu na Emiratima ako ništa, imali smo nevjerovatan podatak kad su u pitanju domaće utakmice.
Možda drugačije vidim neke stvari od vas, ybg niko nije isti
Most passes between players (excl. defenders)
Player 1 Player 2 P1-P2 passes P2-P1 passes Total
Milner Coutinho 118 86 204
Cazorla Ozil 113 74 187
Ozil Sanchez 101 78 179
Pogba Ibrahimovic 96 83 179

Onda FA kup protiv Readinga mislim, i još mnoge situacije, Galata, Čelzi, Watford, Junajted itd.
Yebiga, neću da govorim, ali ako ovako budemo igrali sa ovim pristupom ostatak sezone, Emery ne da mora da ide, nego ga moraju protjerati bukvalno, onaj Arsenal je bar imao tvrđavu na Emiratima ako ništa, imali smo nevjerovatan podatak kad su u pitanju domaće utakmice.
Možda drugačije vidim neke stvari od vas, ybg niko nije isti

Nemaš ti tu šta gledati, njih dvojica nisu izvlačili najbolje jedan iz drugog. Obojica su pojedinačno bolje funkcionisali sa Giroudom ( lol ) nego međusobno.
Sjećam se samo jedne situacije u ligi prvaka kad je Ozil odigrao pas za Sančeza i ovaj postigao gol, i tad se kontao ovo nas čeka svaku sedmicu, al qurac. Nikad ništa od tog.
Sjećam se samo jedne situacije u ligi prvaka kad je Ozil odigrao pas za Sančeza i ovaj postigao gol, i tad se kontao ovo nas čeka svaku sedmicu, al qurac. Nikad ništa od tog.
Ja sam to davno rek'o Ozilu je treb'o neko nogu slomit čisto da vidi da to nije ništa strašno i tada bi možda počeo igrati.
Gadjamo se statistikama a volio bih vidjeti koliko Ozil ima oduzetih lopti npr. i isto tako koliko izgubljenih.
Gled'o je neki dan Ceballosa. Nek nauči nešto od njega.
Ozil u odbrani - igrač manje i automatski nije opravdao očekivanja. 50% je na granici između keca i dvojke, ne za veću ocjenu.
A haj to sve nego on ni u napadu nije od koristi. Svaki duel izgubi. Čim ga protivnik dotakne to je izgubljena lopta.
Gadjamo se statistikama a volio bih vidjeti koliko Ozil ima oduzetih lopti npr. i isto tako koliko izgubljenih.
Gled'o je neki dan Ceballosa. Nek nauči nešto od njega.
Ozil u odbrani - igrač manje i automatski nije opravdao očekivanja. 50% je na granici između keca i dvojke, ne za veću ocjenu.
A haj to sve nego on ni u napadu nije od koristi. Svaki duel izgubi. Čim ga protivnik dotakne to je izgubljena lopta.
Iskreno, jeza me hvata kad vidim koliko smo nepovezani, tj koliko nemamo igru.
Pogledaj samo ovo, pff skoro nevjerovatno, gledaj kako je napad otkinut od sredine terena, nabacani, loptu niko povući ne može, niti su tehničari ni išta, Emery ako ne sredi ovo ubiće svaku našu nadu da nešto dobro uradimo ove sezone, a on je počeo grozno ovako da kažem, više šuteva u 3 kola su uputili protivnici u svakom našem meču nego mi.
Edde ponovo gol za Leeds
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Edde ponovo gol za Leeds
3/3
Cini mi se da je odigrao jednu bez golaAA23 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Edde ponovo gol za Leeds
3/3

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako i jeste bez gola jednu to je bilo kad nije igrao citavu utakmicu.
Jel opet gol sa 5 metara?
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Greska golmana, ispucavao loptu odbila se dosla do Eddija ovaj mu kroz noge gurnuo i dao na prazan golItsRamiz je napisao/la:Ako i jeste bez gola jednu to je bilo kad nije igrao citavu utakmicu.

Ispali na penale, ali je realizovao i penal

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Evo gledam prije 3 dana bas protiv Stoke kad su igrali usao u igru i igrao 17 minuta i nije dao gol. Tako da taj penal pokrije tih 17 minuta i to je 4/4topnik1 je napisao/la:Greska golmana, ispucavao loptu odbila se dosla do Eddija ovaj mu kroz noge gurnuo i dao na prazan golItsRamiz je napisao/la:Ako i jeste bez gola jednu to je bilo kad nije igrao citavu utakmicu.
Ispali na penale, ali je realizovao i penal

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Gubimo u nedjelju
* Holding not 100% ready for the first-team
* Bellerin & Tierney to be tested during the international break.
* Ozil has trained well this week and is available
* Monreal transfer is possible
* Laca has had an ankle problem for last three weeks
* Bellerin & Tierney to be tested during the international break.
* Ozil has trained well this week and is available
* Monreal transfer is possible
* Laca has had an ankle problem for last three weeks
Treba ugasit ovu temu kad je Anel počeo propuštat utakmice
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hvala allahu nece ovaj gledati mozda i dobijemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.