FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
cestitke najvecem klubu svijeta ,univerzuma,i sire 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
ko ih hebeCasillas je napisao/la:Opet mediji prave zbrku oko Barce.
Danas, kako kazu, nisu sudili penal kojeg je napravio Abidal i Barci je trebao biti ponisten prvi gol jer je Ibrahimovic, dok je bio u ofsajdu, smetao golmanu Codini te ga omeo i Messi zabio...
Ovo ne kazem ja jer nisam gledao, nego mediji

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
U toj situaciji je bio Ibra u ofsajdu tacno,ali nikako da od Ibre nije vidio nit je utjecao toliko,jel je ispred Ibre bilo 5 igraca Getafea u 2 metra,pogledaj video pa ces vidjeti od koga se gol nije vidjeo od Ibre ili od ovih 5 igraca Getafea koji su isli na loptu..Casillas je napisao/la:Opet mediji prave zbrku oko Barce.
Danas, kako kazu, nisu sudili penal kojeg je napravio Abidal i Barci je trebao biti ponisten prvi gol jer je Ibrahimovic, dok je bio u ofsajdu, smetao golmanu Codini te ga omeo i Messi zabio...
Ovo ne kazem ja jer nisam gledao, nego mediji
[youtube][/youtube]
Gledaj felsa,ko Carlos nekad

P.S. eto ti penal i crveni za Marqueza

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- -Barcelona-
- Kontakt:
sta je bilo,da nije prazan gol masiolosmi je napisao/la:KEITA:ubi se

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pogodi Casillas prognozu. Dobro nije rekao jos jedan da ce pasti, ogli ste kiksati.losmi je napisao/la:2-1![]()
![]()
![]()
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
dva crvena. uuu problemi, bez dva stopera sljedece kolo.
Kraj...hvala bogu...teskom mukom osvojena tri boda...jbt 2 crvena,drugi nisam ni vidio 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na kraju i Markez fasova crveni
...Keita dva puta promašuje zicere i to nas je moglo skupu koštati.
Ali dobro je ,bitna su 3 boda.

Ali dobro je ,bitna su 3 boda.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Cestitke. Fala Bogu da ste primili go. Sad ovamo na blogu se zalim sto nikad da primite, a ono Getafe vam zabi
Samo ne bil Barca primila jos koji a Real da posti malo sto se tice primanja 

- nidjo_barca
- Kontakt:
Kraj.
2-1, jos jedna pobjeda - Messi i Xavi strijelci
Svi su bili odlicni po meni,taj crveni Piquea nas je s.j.e.b.o i ovi su mogli vrlo lako zabit go,mada smo i mi dosta dobro igrali.Sreca,majstorija Messia,asistencija za Xavia 2-0 i to je to.
Evo na kraju primili go iz penala i jos crveni za Marqueza.
Messi najbolji,ali moram pohvaliti Milita,bio je odlican,neprelazan.

2-1, jos jedna pobjeda - Messi i Xavi strijelci

Svi su bili odlicni po meni,taj crveni Piquea nas je s.j.e.b.o i ovi su mogli vrlo lako zabit go,mada smo i mi dosta dobro igrali.Sreca,majstorija Messia,asistencija za Xavia 2-0 i to je to.
Evo na kraju primili go iz penala i jos crveni za Marqueza.
Messi najbolji,ali moram pohvaliti Milita,bio je odlican,neprelazan.

Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 06 feb 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Skupo platismo ovu pobjedu...Dva crvena pred vruce gostovanje u Madridu!Idemo dalje. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
bicemo njezni na calderonu 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
puyol ce sledecu moci da igra,a mesto pikue-a ce igrati milito ,sve je ostalo uredu,u cemu je problem,
21 utakmica-11 primljenih ili 0 poraza,mislim da smo najmanje primili od svih klubova petice!
21 utakmica-11 primljenih ili 0 poraza,mislim da smo najmanje primili od svih klubova petice!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- luis enrique
- Kontakt:
messi xavi iniesta-genijalci
valdes milito abidal-beton
ostatak solidni,getafe igrao koliko im je pep dozvolio
a sudija umalo da nam hebe mater do kraja,pa sad da cujem teoreticare kliko nam se to pomaze
odoh navijati za espanjol

valdes milito abidal-beton
ostatak solidni,getafe igrao koliko im je pep dozvolio

a sudija umalo da nam hebe mater do kraja,pa sad da cujem teoreticare kliko nam se to pomaze
odoh navijati za espanjol

Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dva crvena ne mogu vjerovat...
nisam gledo utakmicu, hebem ti sretim...
sad pogleda, pobjedili, al uz dva crvena...ne valja to, al dobro imamo jos tri stopera...
bez izgubljene u prvenstvu...svaka nam cast...
sljedece sedmice protiv Athletica...valjda ce prenositi hayat, dok ovi kablovski kreteni ne uvedu Arenu, pa onda hayat prenosio ili ne prenosio...hebe mi se...
nisam gledo utakmicu, hebem ti sretim...
sad pogleda, pobjedili, al uz dva crvena...ne valja to, al dobro imamo jos tri stopera...
bez izgubljene u prvenstvu...svaka nam cast...
sljedece sedmice protiv Athletica...valjda ce prenositi hayat, dok ovi kablovski kreteni ne uvedu Arenu, pa onda hayat prenosio ili ne prenosio...hebe mi se...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Neutral je napisao/la:Zar je iko sumnjao u današnju pobjedu Barcelone. Oni bi dobila i sa dva igrača manje. Jednostavno Messi i Xavi. Ljudi su strašni igrači, igraju tako jednostavno a tako lijepo.
Ovo sam napisao kod 2:0m kud naslutih da bi tako mogli.

Ma gledajte momci, ne treba biti neki ekstra poznavalav fudbala da bi skontao da je Barcelona strašna ekipa. Dobili su , to je važno, ali također imaju jaku klupu, pa naći će neku zamjenu za ova dva igrača.
Kako god, sretno u nastavku prvenstva.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dobro je da je Barsa uknjizila nova 3 boda. Lose je da su dva odbrambena igraca dobila crvene kartone i vjerovatno ce sad nakon silnog pritiska na sudijsku organizaciju zbog njihovog navodnog pomaganja Barsi ova dva igraca biti lijepo kaznjeni. Dosta sumnjivih odluka glavnog sudije ali sta je tu je, idemo dalje.
Sljedece kolo ce biti jedno od prelomnih za Barsu. Jako nezgodno gostovanje ekipi Athletico Madrida koja je pocela da igra u posljednje vrijeme. Uz to i jedini konkurent za titulu ima lagano gostovanje Xerezu. Ako krene po zlu, daleko bilo, mogla bi se bodovna prednost istopiti na 3 ili cak 2 boda. Nadam se da do toga nece doci i da ce Barsa nekako dobiti, makar i na guzove.
Sljedece kolo ce biti jedno od prelomnih za Barsu. Jako nezgodno gostovanje ekipi Athletico Madrida koja je pocela da igra u posljednje vrijeme. Uz to i jedini konkurent za titulu ima lagano gostovanje Xerezu. Ako krene po zlu, daleko bilo, mogla bi se bodovna prednost istopiti na 3 ili cak 2 boda. Nadam se da do toga nece doci i da ce Barsa nekako dobiti, makar i na guzove.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ostaju jos "samo" Puyol i Milito ..Wolverine je napisao/la:dva crvena. uuu problemi, bez dva stopera sljedece kolo.

Moze li Puyol igrati sljedecu, nesto nisam pratio?
AMAR OSIM
- nidjo_barca
- Kontakt:
Moze igrat Puyol sljedecu,ovu je pauzirao zbog kartonaStole iz Bora je napisao/la:Ostaju jos "samo" Puyol i Milito ..Wolverine je napisao/la:dva crvena. uuu problemi, bez dva stopera sljedece kolo.
Moze li Puyol igrati sljedecu, nesto nisam pratio?

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.