I jos jednucalcio je napisao/la:kakvu je sad Beg imao odbranu protiv Swansea...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I jos jednucalcio je napisao/la:kakvu je sad Beg imao odbranu protiv Swansea...
i primi jos jedan gol.Za_raju je napisao/la:I jos jednucalcio je napisao/la:kakvu je sad Beg imao odbranu protiv Swansea...
To je jeli uradio sa dogovorom sa selektorom,ok,ali meni to ipak nije razlog da se kasni na pripreme reprezentacije,no dobro,Susic je odobrio i ne treba praviti dramu.._dreamer_ je napisao/la:asmir1 Asmir Begovic
Vecera sa mojom zenom veceras..sutra idem za Bosnu, super hrane, i dobre utakmice!
kasni radi zeninog rodjendana...
Sta ti majke ti imas protiv ljudi koji vole i postuju svoje zene ?HOPLIT je napisao/la:Ovaj Begović je ili papak ili papučar. Mogli su rodjendan proslaviti dan ranije, nebi bio kraj svijeta. Da je pametan kao što nije nebi pisao to na twitter, hvali se frajer ko da niko drugi nema ženu.
On je posljedni reprezentativac koji bi trebao imati obraza da zamoli selektora za takvo nesto.soccerfan je napisao/la:Sta ti majke ti imas protiv ljudi koji vole i postuju svoje zene ?HOPLIT je napisao/la:Ovaj Begović je ili papak ili papučar. Mogli su rodjendan proslaviti dan ranije, nebi bio kraj svijeta. Da je pametan kao što nije nebi pisao to na twitter, hvali se frajer ko da niko drugi nema ženu.
Brate pitao je selektora i on mu je dopustio. Nije kraj svijeta. Mozda je mogao malo bolje to isplanirati pa kasnije rodjendan proslaviti ali Boze moj. Nije pao secer u vodu. Nek ljudi uzivaju
Ne,ali iritira da je upravo on nakon svega taj koji je trazio dopust od selektora.Donnie Darko je napisao/la:Uglavnom kad se sve sabere i oduzme, Begović je mučko đubre što uz dopust kasni jedan dan na pripreme.
Donnie Darko je napisao/la:Uglavnom kad se sve sabere i oduzme, Begović je mučko đubre što uz dopust kasni jedan dan na pripreme.
Jesi li ti razumio sta sam htio da kazem? Jedno je reci "kasnim radi problema sa avionskim linijama", a drugo "kasnim radi zeninog rodjendana".sajo10 je napisao/la:Pa momak je Susicu reko sedam dana unaprijed! Nije ga nazvo jucer pred vece i reko eeh Safete onaj ja cu sutra sletit u Sarajevo pa se vidimo..
Ocekujem Asmira da igra makar jednu utakmicu. Trebo bi mozda da igra obadvije, pogotovo sad kad je Hasagic povrijedjen..
LOL! vidim i ja na Asmirovom twitteru_dreamer_ je napisao/la:Jesi li ti razumio sta sam htio da kazem? Jedno je reci "kasnim radi problema sa avionskim linijama", a drugo "kasnim radi zeninog rodjendana".sajo10 je napisao/la:Pa momak je Susicu reko sedam dana unaprijed! Nije ga nazvo jucer pred vece i reko eeh Safete onaj ja cu sutra sletit u Sarajevo pa se vidimo..
Ocekujem Asmira da igra makar jednu utakmicu. Trebo bi mozda da igra obadvije, pogotovo sad kad je Hasagic povrijedjen..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], No99, sagitarius, Zglavkar i 42 gosta.