FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 27 avg 2014, 00:15

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ajmo seronje, pricate fukare ovako, fukare onako. Skupite muda pa recite u lice momcima sto vode to sta i kako treba, jer sve sami strucnjaci ovdje. Tastatura boys.

Niko ne govori ništa što predsjednik već nije rekao u ovom klipu, bez baklji jer one nikome dobro ne donose u situaciji ovakoj kakva je, simple as that...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2014, 00:25

Cuj ako neko ima muda da bi se obratio momcima, pa kome se to treba obratit de mi reci molim te ? Vise od 15 godina sam na tribini i volim Slobodu sigurno vise nego sebe, volim baklje i sve ostalo sto se tice navijanja ali nije cilj doci napusen na tribinu, licno jedan lik zapali travu iza mene pojma nema ni da je Siroki dao gol, ako je to navijac onda sam ja vanzemaljac, onda jedan lik se zaleti i baci petardu na tartan stazu a nit navija nit ista, znaci cejf mu bilo da baci i to je to, sve u svemu pocele su se pjesme pjevati koje nemaju smisla, a zaboravljene one koje je B..... koristio.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 27 avg 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 avg 2014, 00:30

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ajmo seronje, pricate fukare ovako, fukare onako. Skupite muda pa recite u lice momcima sto vode to sta i kako treba, jer sve sami strucnjaci ovdje. Tastatura boys.
Po tvom mišljenju je seronja svako ko racionalno razmišlja.Po tvom mišljenju je predsjednik Azmir seronja jel?

Svako ko voli Slobodu pružit će podršku dolaskom na stadion i plaćanjem karte, onaj ko će ulaziti džaba i onaj ko će paliti,rušiti,divljati ne doprinosti FK Sloboda čak šta više on odmaže!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 00:53

cuj ovog borca,ko ima muda... :urnebes:
nije stvar u mudima,nego u glavi ;)
niko nije napao te momke nego se sugerise samo..ako se stvari na tribini rjesavaju mudima,nije cudo sto nas nije bilo godinama.vise od 100..
jbt nekontam ja ovo,haman il ste za nas,ili protiv nas...tako to znaci sad funkcionise,..mora da sam prespavo zadnjih 16,17 god :think:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 01:04

ljudi koji nisu ni blizu navijacke skupine komentarisu nesto ?? sve vi znate pogotovo ova dijaspora...... 2-3 covjeka iz dijaspore su upucena u desavanja a ovi ostali nek se pokriju usima ! koga boli k sta uopste pisete ???
ultrastyle oduvijek imas realne komentare i sve sto si rekao slazem se sa tobom......

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 01:11

KrojcicaHills je napisao/la:ljudi koji nisu ni blizu navijacke skupine komentarisu nesto ?? sve vi znate pogotovo ova dijaspora...... 2-3 covjeka iz dijaspore su upucena u desavanja a ovi ostali nek se pokriju usima ! koga boli k sta uopste pisete ???
ultrastyle oduvijek imas realne komentare i sve sto si rekao slazem se sa tobom......
nemoram biti upucen da vidim da se steti klubu kojem sam dao 16 godina zivota...
ako te neboli **** sta se pise,neznam sto se palis onda..ako mislis da je ispravno to,kupis 2,3 baklje i pravac tusanj,boli te **** :thumbup:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 avg 2014, 01:25

wienultras je napisao/la:cuj ovog borca,ko ima muda... :urnebes:
niko nije napao te momke nego se sugerise samo..ako se stvari na tribini rjesavaju mudima,nije cudo sto nas nije bilo godinama.vise od 100..
jbt nekontam ja ovo,haman il ste za nas,ili protiv nas...tako to znaci sad funkcionise,..mora da sam prespavo zadnjih 16,17 god :think:
VIdis da nema odgovora jer znaju da su zasrali motku. Sta ocekivati od balavca i nekoga ko obuce duks, trofrtaljke i misli da je navijac to mu je valjda furka. :urnebes:
samo Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 01:33

merak je napisao/la:
VIdis da nema odgovora jer znaju da su zasrali motku. Sta ocekivati od balavca i nekoga ko obuce duks, trofrtaljke i misli da je navijac to mu je valjda furka. :urnebes:
ja nisam protiv tih momaka,da se razumijemo...ali neke stvari treba mijenjati...autoritet je cudo...
malog I...RA postujem,ali kada cujem hajde navijajte molim vas......uzeo bi bombu i bacio na tribinu...sto si dolazio ako nes navijati...idi kuci drkaj picka ti materina...bolje 200 koji grme,nego 1000 ovaca sto bleje...
i dodju jednom,mislim vidi se po brojnosti..trenutno..i sole meni pamet,..koji sam godine dole ostavio..jednom navijamo,dvojica kraj mene gledaju neke gole cure na tel,zrinjski zabi gol,kaze jedan ko ga dade,mi ili... :facepalm:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 01:33

jeste to maksuz napravili nove profile da mozete pljuvati anonimno ??? :beba: :beba:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 01:36

wienultras je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:ljudi koji nisu ni blizu navijacke skupine komentarisu nesto ?? sve vi znate pogotovo ova dijaspora...... 2-3 covjeka iz dijaspore su upucena u desavanja a ovi ostali nek se pokriju usima ! koga boli k sta uopste pisete ???
nemoram biti upucen da vidim da se steti klubu kojem sam dao 16 godina zivota...
ako te neboli **** sta se pise,neznam sto se palis onda..ako mislis da je ispravno to,kupis 2,3 baklje i pravac tusanj,boli te **** :thumbup:

moras biti upucen da bi nesto komentarisao......ti sad da znas 5 % onoga sto recimo ja znam ne bi pricao takve gluposti....... prvi put bakljada ok ( prolazilo je do sad 5 puta da se baklje zapale na tribini i nismo dobili kaznu ) a ovo 2 put da je kazna 500 000 napravili bi.......zna se i zasto.

edit to za " molim vas navijajte" NEMOJ DZABA ! U nekim proslim vremenima se pokusavalo na sve moguce nacine ( od ruznih do lijepih) ali ne vrijedi to je BALKAN zato je bolje ovako neko ebavati mame i onda se pronadju tu koji i ne trebaju pa ne dodju vise nikad na tribinu ! nije to samo kod nas tako ljude boli **** dodju samo da se slikaju i ne moze bog to promijeniti...... ja ne pamtim kada sam kuci dosao a da mi je glas bio ok , bio sam tu kada nas je 8 islo u mostar i bicu tu kada nas bude 80 000.......
Zadnja izmjena: KrojcicaHills, dana/u 27 avg 2014, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 01:41

pa pravi eto,reko sam ti,boli te ****,neplacas ti kazne...kada azmiru pukne ode,lako je meni za tebe,ti ces na jalu,dvije bambuce,i boli te ****.. :thumbup:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 01:43

cuj ja na jalu i 2 bambuce.......stvarno znas biti duhovit......

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 01:46

KrojcicaHills je napisao/la:cuj ja na jalu i 2 bambuce.......stvarno znas biti duhovit......
pa jasta,da vas se skupi na sjeveru,ko na jali,bili bi najjaci na balkanu,ali hoce ljudi popit bambucu,za slobodu ih boli racku,seru po fcb,forumu,i to bog nemoze promjeniti,al hajde nije to samo kod nas :thumbup:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 01:48

wienultras je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:cuj ja na jalu i 2 bambuce.......stvarno znas biti duhovit......
pa jasta,da vas se skupi na sjeveru,ko na jali,bili bi najjaci na balkanu,ali hoce ljudi popit bambucu,za slobodu ih boli racku,seru po fcb,forumu,i to bog nemoze promjeniti,al hajde nije to samo kod nas :thumbup:
u zadnjih 10 godina 10 utakmica sam propustio a gdje si ti ???? i da.... ti da dodjes u tz makar jednom godisnje znao bi da se vec 2 god niko ne skuplja na jali ;) ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 01:58

ko ti to kaze,ja bio ljetos sa zenom,ubili se ko stoka,puno ko sibica......poslije malo u romu,i to je to...ma tu sam ja,skoknem malo do tusnja,protiv radnickog,pa malo protiv bosne u kupu,ma malo u mramor,pa na repku protiv onih prijeko...tako jos kamaru puta,jbg trosim,boli me **** nisam normalan,zadnji put **** mi zena i slobodu i tusanj :urnebes:
nije lijepo suditi o nekom kome nepoznajes..necemo se vagati ba...ja sam usljivi dijasporac,ti veliki navijac...budi mi pozdravljen :salut:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 02:03

nije za mene svaki dijasporac "usljiv" ali jesu oni sto guraju nos gdje im nije mjesto .... jednostavno kada u nesto nisi upucen pitas nekoga ko jest..... vidis dade covjek je daleko nije bio u tz bog zna koliko ali covjek kao da je ovdje...... ne moze meni neko pametovati ko dodje 3 puta godisnje na tusanj.....sa svoje 23 god sam pogledao utakmica sto ti neces za 4 zivota.......

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 02:06

KrojcicaHills je napisao/la:nije za mene svaki dijasporac "usljiv" ali jesu oni sto guraju nos gdje im nije mjesto .... jednostavno kada u nesto nisi upucen pitas nekoga ko jest..... vidis dade covjek je daleko nije bio u tz bog zna koliko ali covjek kao da je ovdje...... ne moze meni neko pametovati ko dodje 3 puta godisnje na tusanj.....sa svoje 23 god sam pogledao utakmica sto ti neces za 4 zivota.......
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
vjerovatno si upravu....ja tusanj vidim samo na tv... :tokralju:
vjerovatno sam prespavao 16 godina zivota.. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
laku noc,prijatno :salut:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 avg 2014, 02:10

merak je napisao/la:
Sto sam gradova i sela sa Slobodom obisao, to u zivotu nikad necu sam od sebe. A na sta cu odgovarat zivota ti ? Kad su neki sastanci i kad se lijepo kaze dodjite iznesite svoja misljenja, nigdje nikog. Samo znate preko foruma srat. Laka noc.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 02:14

najgora_bagra ne pokusavaj dzaba...... milion sastanaka je bilo ovi sto pricaju sjede kod kuce i samo tipkaju..... i na kraju opet sve znaju......dok nas je 10 islo po mostaru i ginuli vi ste svrsavali kod kuce i sad jos pametujete

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 avg 2014, 02:17

Kako nasa braca po Vugdalicu igraju Ligu Prvaka :lolno:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.