Dobices, nije problem...Besic je napisao/la:Očekujem kazne
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kjosevskom odma kapitensku dat u U-21firefirefirely je napisao/la:Kjosevski, Blagojevic, Beganovic i Lendric MORAJU biti kaznjeni, Blagojevic ova dva kola do kraja, a ovi ostali puno vise.. Lendric baca baklju na tribinu, Beganovic stolicu, a ovog prvog je nepotrebno i komentarisati ...sekretar je napisao/la:Sumnjam da NS ima muda da kazni Zelju i igrace onako kako zasluzuju.
Ali kao sto kazes, da Bog da da bude ista od toga

Sreca pa tu imamo Pirica i Karacica, tako nek dobro cuva dres sa zadnjeg okupljanja reprezentacije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ima ih i realnih, pa i budala vidi po klipovima šta se dešavalo, samo ovaj slinex sere.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Koje pizde su ovi novinari iz Sa...
Ovo svaki normalan navijač Želje mora osuditi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
gdje necete bit, drazi su nam lešinari od ovih plavih go*vana...High je napisao/la:Teška, rekao bih čeličnogBadrHari je napisao/la:na kraju prica mi u zenici radioaktivni, mulalica niko pogledo nije prije nego što se zakuhalo, onaj sakom udara u lice momka iz albe, ovaj ni da trepne.
ne zasluzujete ni evropu ni stadion, mrs na arheolosku iskopinu pa nek vam sad savez kaznu za ovo udari, šošoni sarajevski, srca priznaj da smo vam mi draži.
sad samo gledati kako mediji huškaju, pa da se stvori još veća netrpeljivost između dva grada
haloo igrač da gađa bakljama tribinu gdje su navijači drugog kluba, pa ako ovo bez kazne prođe treba odstupit iz lige
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 04 maj 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Steta za neke ekipe koje ispadaju ovakve treba kaznjavati sa minus 9 bodova naredno prvenstvo
Ma ne treba ih kaznjavat,njima je ova kazna dovoljna

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sto ih ne isprebija pendrecima ovaj jzp hahaha
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Veca drsko i bezobrazno, zaslužuje kaznu.
Za Blagojevića preuveličavate, prvo ga je ker nehotice udario onim štitom malo u facu pa po glavi a ovaj udario nogom u štit, po pisanju ovdje čovjek bi rekao da se Blagojević zaletio i kung fu udarcem zadao knock out specijalcu.
Ovo za Edisa, igrači priletili da pomognu treneru, pljuvanje je fakat nepotrebno.
Za Blagojevića preuveličavate, prvo ga je ker nehotice udario onim štitom malo u facu pa po glavi a ovaj udario nogom u štit, po pisanju ovdje čovjek bi rekao da se Blagojević zaletio i kung fu udarcem zadao knock out specijalcu.
Ovo za Edisa, igrači priletili da pomognu treneru, pljuvanje je fakat nepotrebno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Jao kako ovo opravdavaju navijaci Selje... Kako ih nije sramota?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
ko je saban 21 broj sa stolicom u ruci sto je zauzeo polozaj ko da je sa novog zelanda pa onaj njihov ples izvodi ?
-
- Kontakt:
Ima li specijalna pravo da udara igrace u ovakvim situacijama
?

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni zao Sablje opet, gotivan mi je nekako frajer. Ne znam otkud njega uopste na onom dijelu tribine?
ZZ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Udarali su BobanaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li specijalna pravo da udara igrace u ovakvim situacijama?

A inace Sablju svi predstavljali kao najgoreg, a covjek najkorektniji ispade. Sada ni kriv ni duzan zbog igraca napadnut.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 04 maj 2016, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva profesionalanost za nepovjerovat,pa mi cemo jos godina i godina biti u ovom sivilu,nema nama ruke spasa s ovakvim igracima profesionalcima,pa nemozes vjerovati sta on uzima za pravo,debil mali 

grb sto kuca,umjesto srca
Kad mu je lisice htio stavit onda je Blagojević skont'o da nešto nije u redu i počeo se komešat i nehotice udario nogom u štit specijalca.Raonffa je napisao/la:Veca drsko i bezobrazno, zaslužuje kaznu.
Čiča miča gotova priča.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Bit će zanimljivo šta će Željo uradit po ovom pitanju, pogotov što se tiče malog sline. Ja ne znam kako se onaj redar onako mogao suzdržat...RedEvil je napisao/la:Kakva profesionalanost za nepovjerovat,pa mi cemo jos godina i godina biti u ovom sivilu,nema nama ruke spasa s ovakvim igracima profesionalcima,pa nemozes vjerovati sta on uzima za pravo,debil mali
Izbacit ga iz mlade repke je najmanje što će se uradit, treba mu i dozvolu uzet na koju sezonu i poslat ga kakvom dobrom psihijatru.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Inače, čestitke Čeliku na zasluženoj pobjedi, bili ste bolja ekipa danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zbog ovog derbi na Koševu treba registrirati kao 3:0 za nas. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Cudno mi je da ste iznenadeni, strumfovi su oduvjek ovakvi bili i na terenu i izvan, kod njih novi igac prvo uci kako pasti i pritisak na sudiju vrsiti.
Kazniti sa nekoliko utakmica sve vinovnike i sa oduzimanjem bodova...
Kazniti sa nekoliko utakmica sve vinovnike i sa oduzimanjem bodova...
"Ocekujem drakonske kazne od Saveza za nase igrace, ujedno Celik bez publike narednih 5 kola minimalno radi teskog propusta u organizaciji utakmice."
Ahahaha,štrumfovi na aparatima,pet utakmica bez publike ahahaha
Ahahaha,štrumfovi na aparatima,pet utakmica bez publike ahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.