Nemoj gravceta,prokisnut ce.bordobijeli je napisao/la:sta bi onda turci trebali reci koji od islanda izgubise 3-0rishaaa je napisao/la:Nama Pape godinama provlači priču kako nemamo igrača,i kako smo mala zemlja,te ih ne može naći!
Samo me zanima kako npr funkcioniše reprezentacija Islanda... Jel vade iz mora igrače???
Usporedba jedna :
Island,ukupan broj stanovništva : 321.857
Kanton Sarajevo - Stanovništvo 438.757
Znači po ovom Island bi vjerovatno svaku utakmicu trebao igrat sa 7 igrača,ako bi im Pape bio selektor,kako da nađe 11
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Bosna - Kipar 1:2
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- invincible1921
- Kontakt:
Ako cemo o igracima, Ibisevic je zasluzio klupu vec na poluvremenu protiv velsa....
=\_1921_/=
- Consigliere
- Kontakt:
Kaze da nece biti lose ni tri boda nakon Kipra, Velsa, Belgije i Izraela!Mozambik je napisao/la:Dva boda nakon utakmica sa Velsom, Kiprom i Belgijom![]()
![]()
![]()
PAPE IZDRZI![]()
Pape Allahu!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Island - Holandija 2:0Mozambik je napisao/la:Bosna - Kipar 1:2
This is a football... and it's very strange!
[youtube][/youtube]
-
bordobijeli
- Kontakt:
to tebi kao dragoMozambik je napisao/la:Bosna - Kipar 1:2
Ti hoces da kazes to sto si rekao. A rekao si da JEDINO im mi mozemo otkinuti bod. A to je izjava covjeka koji je svjestan da imamo ocajan start u prve tri utakmice i trazi slamke spasa. Sada si vec promjenio da jedino mi mozemo stati u istu recenicu sa njima. Ja ne znam ko moze stati u recenicu sa kime ili ne moze samo znam da mi NISMO jedini koji im mogu otkinuti bod posebno kada se vec kvalifikuju. Ne znam kako mozes biti tako siguran u to sto pricas ??calcio je napisao/la:Moguce je da se okliznu negdje, vidis da se desavaju mnoga iznenadjenja, tvoji Ajaxovci se obrukase na Islandu na primjer. Ali hocu da kazem da su klasa iznad ostalih ekipa, jedino mi u ovoj grupi mozemo u istu recenicu sa njima. Ali naravno, lopta je okrugla...Ajax je napisao/la:Ma upravu si ti. Ostale selekcije u nasoj grupi su amateri i jedino mi mozemo Belgiji da otkinemo bod. Cim si ti to tako rekao to je onda sigurno tako. Posebno kada Belgija vec izbori prvo mjesto tada ce njihovi igraci jos vise gristi nego inace tih zadnjih par utakmica.calcio je napisao/la: To je to. Belgija ce do kraja vjerovatno sve pobjediti. Jedino im mi mozemo otkinuti jos koji bod.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 okt 2014, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nije stvar u tome šta bi Turci trebali reći,nego je stvar u tome da igrača ima,ali im treba dati šansu,i pogurat!bordobijeli je napisao/la:sta bi onda turci trebali reci koji od islanda izgubise 3-0rishaaa je napisao/la:Nama Pape godinama provlači priču kako nemamo igrača,i kako smo mala zemlja,te ih ne može naći!
Samo me zanima kako npr funkcioniše reprezentacija Islanda... Jel vade iz mora igrače???
Usporedba jedna :
Island,ukupan broj stanovništva : 321.857
Kanton Sarajevo - Stanovništvo 438.757
Znači po ovom Island bi vjerovatno svaku utakmicu trebao igrat sa 7 igrača,ako bi im Pape bio selektor,kako da nađe 11
Ali prave talente,a ne pričat kako je Hajduk veliki klub,pa ti Avdija na beku!
Pozove igrače i ne da im šansu,koji će mu klinac Kvesić???
Jel mu se ikad provuklo kroz mozak da bi npr trebao pogurati Harisa Duljevića,koji je extra potencijal! Vjerovatno i ne zna za njega!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Mozambicar o BIH :facepalm:kao i onaj Burundijac.bordobijeli je napisao/la:to tebi kao dragoMozambik je napisao/la:Bosna - Kipar 1:2![]()
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti samo mislis o toj 4-3-3 koju vecina nas ovdje podrzava kao i 4-2-3-1. A Pape se popisa na to sve i roka po svome 4-4-2 dijamant od prve do zadnje utakmicecalcio je napisao/la: Jos jedna bitna stvar, Pjanic i Besic igraju 4-3-3 u klubovima. Medunjanin je holandska skola a kod njih je 4-3-3 svetinja. Tako da mislim da bi im odgovaralo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 okt 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta igra Kvesic a sta Duljevic??? Men' se cini da nama fali cijela odbrana...u sredini smo momcilucki popunjeni... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa vidis da se ni ja ne slazem u mnogim stvarima sa Susicem ali ne pravim dramu oko toga.Ajax je napisao/la:Ti samo mislis o toj 4-3-3 koju vecina nas ovdje podrzava kao i 4-2-3-1. A Pape se popisa na to sve i roka po svome 4-4-2 dijamant od prve do zadnje utakmicecalcio je napisao/la: Jos jedna bitna stvar, Pjanic i Besic igraju 4-3-3 u klubovima. Medunjanin je holandska skola a kod njih je 4-3-3 svetinja. Tako da mislim da bi im odgovaralo.![]()
Sve sam Safete
![]()
I razumijem i shvatam da on sigurno zna mnogo vise od mene sto se tice svoje ekipe i fudbala uopste. Iskustvo i fazoni. Ja se nisam ni rodio kada je on bio najbolji igrac Jugoslavije i sad bih mu ja trebao psovati i pljuvati ga jer ne igra onako kako bih ja zelio? Ne ide.
-
bordobijeli
- Kontakt:
koliko su se samo ljudi kacili i smijali na izjavu da hadzic moze stopera igrati ,momak je stvarno pokazao da moze .
Jeste prijatelju ali jedna stvar je fudbalska karijera prije 20 i kusur godina a druga stvar je trenerska karijera. Fudbal je nenormalno napredovao u zadnjih 20 godina i puno se igra brze. I ako ne pratis zbivanja i novine dovoljno detaljno moze gubiti zbog toga. Pape forsira fudbal koji se je igro i u njegovo vrijeme sve isto. Ko **** sakuting i protivnika igramo igru kratkih pasova i na gol vise. A sta ako ne dadnemo prvi gol tada se cijela koncpecija rusi jer covjek nema ni plana B a kamoli sta vise.calcio je napisao/la: Pa vidis da se ni ja ne slazem u mnogim stvarima sa Susicem ali ne pravim dramu oko toga.![]()
I razumijem i shvatam da on sigurno zna mnogo vise od mene sto se tice svoje ekipe i fudbala uopste. Iskustvo i fazoni. Ja se nisam ni rodio kada je on bio najbolji igrac Jugoslavije i sad bih mu ja trebao psovati i pljuvati ga jer ne igra onako kako bih ja zelio? Ne ide.
Pitaj Papeta što nema Zukanovića,pa ga pitaj što nema Dilavera ni na probi,pa ga pitaj što nema krila u repki! Pa ga pitaj što poziva 17 veznih i 2 štopera,2 napadača!Juventinisimo je napisao/la:Sta igra Kvesic a sta Duljevic??? Men' se cini da nama fali cijela odbrana...u sredini smo momcilucki popunjeni...
Pa ga pitaj ko mu je slagao da je Avdija desni bek,Tino defanzivni vezni,Višća napadač,Ibišević krilo!
Eh kad ga to ispitaš onda možemo pisati o lijevom bočnom ili ti ga Kvesiću,koji dobija poziv,a zna se da neće dobiti 1 sekunde!
Pa ćemo popričat i o Duljeviću koji može odigrat lijevo krilo,a ne da Lulić ispada idiot iz utakmice u utakmicu,jer mora trpit njegovu formaciju poznatiju kao baklava!
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 14 okt 2014, 01:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- invincible1921
- Kontakt:
Milimetarski precizni pasovi....NAZAD BEGOVICU . Fraer je u ove dvije tekme na svaki kontank sa loptom koju nije vratio begovicu imao jos bar tri u kojima je to uradio. Nije usro, al nije nista pokazo ne budi smijesan..bordobijeli je napisao/la:koliko su se samo ljudi kacili i smijali na izjavu da hadzic moze stopera igrati ,momak je stvarno pokazao da moze .
Kad smo kod obrane ja sam dva puta gledo Arslangica iz Standrada jednom protiv Zenita jednom u ligi njihvoj dobar momak bio , sad ne kazem da bi trebo dobit poziv , ali trebalo bi makar da se pogleda malo oko njega. Hulka je dobro cuvo protiv Zenita nije ga nijednom proso
=\_1921_/=
ogi drugi.invincible1921 je napisao/la:Milimetarski precizni pasovi....NAZAD BEGOVICU . Fraer je u ove dvije tekme na svaki kontank sa loptom koju nije vratio begovicu imao jos bar tri u kojima je to uradio. Nije usro, al nije nista pokazo ne budi smijesan..bordobijeli je napisao/la:koliko su se samo ljudi kacili i smijali na izjavu da hadzic moze stopera igrati ,momak je stvarno pokazao da moze .
Kad smo kod obrane ja sam dva puta gledo Arslangica iz Standrada jednom protiv Zenita jednom u ligi njihvoj dobar momak bio , sad ne kazem da bi trebo dobit poziv , ali trebalo bi makar da se pogleda malo oko njega. Hulka je dobro cuvo protiv Zenita nije ga nijednom proso
Ma jok sto bi pozvao Arslanagica kad ima Hadzica
Jednostavno Pape je idiot i to svi znaju osim onih debila koji su veceras skandirali njegovo ime.
I vise bih volio da nas je Belgija zgazila tri razlike da majmun ode nego sto smo uzeli bod jer ovako ce neki misliti da i ova dva boda nisu losa i da mozemo dobiti Izrael u gostima a tamo nisu dobili ni mnogo jace repke kao sto su Rusija i Portugal.Ako zijanimo od Izraela Pape ce dobiti otkaz ali tad ce biti kasno da se nesto vise uradi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja ti kazem da se pisalo da cemo ako on bude igrao u odbrani od belgije dobiti 5 a od balea 3 komada radi hadzica , momak je odigrao sasvim dobro i pokazao da se moze racunati na njeginvincible1921 je napisao/la:Milimetarski precizni pasovi....NAZAD BEGOVICU . Fraer je u ove dvije tekme na svaki kontank sa loptom koju nije vratio begovicu imao jos bar tri u kojima je to uradio. Nije usro, al nije nista pokazo ne budi smijesan..bordobijeli je napisao/la:koliko su se samo ljudi kacili i smijali na izjavu da hadzic moze stopera igrati ,momak je stvarno pokazao da moze .
Istina je da se to pisalo ali je i istina da nas je veceras Begovic dosta puta izvadio inace bi primili ko od sale tri gola,primio je onaj glupi gol al jbg desava se.Nije Hadzic los igrac ali kalibar za repke nije.Tolikobordobijeli je napisao/la:ja ti kazem da se pisalo da cemo ako on bude igrao u odbrani od belgije dobiti 5 a od balea 3 komada radi hadzica , momak je odigrao sasvim dobro i pokazao da se moze racunati na njeginvincible1921 je napisao/la:Milimetarski precizni pasovi....NAZAD BEGOVICU . Fraer je u ove dvije tekme na svaki kontank sa loptom koju nije vratio begovicu imao jos bar tri u kojima je to uradio. Nije usro, al nije nista pokazo ne budi smijesan..bordobijeli je napisao/la:koliko su se samo ljudi kacili i smijali na izjavu da hadzic moze stopera igrati ,momak je stvarno pokazao da moze .
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Pape, od srca:
1. Yebem ti sve redom po abecedi!!
2. Izredam ti posebno najmilije !!
3. M A R Š s klupe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1. Yebem ti sve redom po abecedi!!
2. Izredam ti posebno najmilije !!
3. M A R Š s klupe