Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
joker90 je napisao/la:Zato sto nikog ne zanima gdje si plutao po Sarajevu danas...Heller je napisao/la:Zašto se brišu postovi o plutanju govana Tehranom?
Fazla maneken kur.ac je on moj na svakom treningu u federalnoj ga nigdje nije bilo a i sada za vrijeme utakmice piskara po fcb iz dnevnog boravka.Covjek je isplatio platu za august, pola,a u dogovoru sa Husrefom cekao je ishod utakmice sa Mladosti jer igraju ko ku.rac i razmisljali su da ih kazne novcano.Posto je urucio ostavku isplatio je novac i otisao.Preuzeli su klub sada neka placaju lako se tudjim novcem kur.citi hajde neka isplate sada plate za September.ciganinarodniheroj je napisao/la:Šta se ovo sa Slobodom dešaqva bokteeee. Pišu raja koja su svaki dan na treningu da je raspad počeo još u Junu, od kad Azmir ništa ne od obećanog ne ispunjava. Uh biće ovo brže nego sam očekivao
Ništa nije isplaćeno.solinas je napisao/la:Fazla maneken kur.ac je on moj na svakom treningu u federalnoj ga nigdje nije bilo a i sada za vrijeme utakmice piskara po fcb iz dnevnog boravka.Covjek je isplatio platu za august, pola,a u dogovoru sa Husrefom cekao je ishod utakmice sa Mladosti jer igraju ko ku.rac i razmisljali su da ih kazne novcano.Posto je urucio ostavku isplatio je novac i otisao.Preuzeli su klub sada neka placaju lako se tudjim novcem kur.citi hajde neka isplate sada plate za September.ciganinarodniheroj je napisao/la:Šta se ovo sa Slobodom dešaqva bokteeee. Pišu raja koja su svaki dan na treningu da je raspad počeo još u Junu, od kad Azmir ništa ne od obećanog ne ispunjava. Uh biće ovo brže nego sam očekivao
Plate, premije,stanarine za septembar nije isplaceno.shzna je napisao/la:Ništa nije isplaćeno.solinas je napisao/la:Fazla maneken kur.ac je on moj na svakom treningu u federalnoj ga nigdje nije bilo a i sada za vrijeme utakmice piskara po fcb iz dnevnog boravka.Covjek je isplatio platu za august, pola,a u dogovoru sa Husrefom cekao je ishod utakmice sa Mladosti jer igraju ko ku.rac i razmisljali su da ih kazne novcano.Posto je urucio ostavku isplatio je novac i otisao.Preuzeli su klub sada neka placaju lako se tudjim novcem kur.citi hajde neka isplate sada plate za September.ciganinarodniheroj je napisao/la:Šta se ovo sa Slobodom dešaqva bokteeee. Pišu raja koja su svaki dan na treningu da je raspad počeo još u Junu, od kad Azmir ništa ne od obećanog ne ispunjava. Uh biće ovo brže nego sam očekivao
Počnite od Haurdića.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bobiću vrati se kući
Ma kakvi. Mi ga dovodili dok je valjo nesto. Od polusezone pocinjemo dovodit prave igraceHeller je napisao/la:Počnite od Haurdića.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bobiću vrati se kući
Pare ne igraju ulogu tako da ima i te samo je pitanje motiv. Kad se sjetim borbe nase djece prosle godine bez marke protiv vas Zelje i komsija. Trci mali Alikadic u 80oj minuti pored linije a žut ko limunHeller je napisao/la:Počnite od Haurdića.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bobiću vrati se kućiInače imam osjećaj da je ovo sve taktička varka, da bi se igrači FK Torpeda opustili, a mi im opet ogadili fudbal.
Do 11 kola sve je regulisano (mjesec avgust).sada kada dodje na naplatu dalje,ne vrati li se Azmir yebali smo jeza.Heller je napisao/la:S tim da im je sve plaćeno do susreta sa Sabrinim.
a necete valjda pobjediti i drugi sarajevski tim?Heller je napisao/la:S tim da im je sve plaćeno do susreta sa Sabrinim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.