PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Rece Izlija da se zapitamo zbog cega je Zeljkan slavio titulu pred mrvicom navijaca. Moze li nam neko objasniti sta se to desavalo iza zavjesa? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Padala kišajoker90 je napisao/la:Rece Izlija da se zapitamo zbog cega je Zeljkan slavio titulu pred mrvicom navijaca. Moze li nam neko objasniti sta se to desavalo iza zavjesa?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ko je kome prijetio i zašto? Daj, ne zafrkavajte da je to zbog postova.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Jedino fer bi bilo da se Larson i Izlija registruju ovdje I popricaju s ljudima koji imaju nesto protiv njih. Pisanje protiv ljudi koji nisu tu je pichkasto.
Je.be.te mi temu nekim glupostima Sabrine mi.
I ja da ne zaboravim , AMAR AMAR OSIM OSIM!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Slabo nailaziš, Muhoni. Nema te na temi kao nekad. Je li to ganjaš Šejlu Vrabac?MocMahale444 je napisao/la:Jedino fer bi bilo da se Larson i Izlija registruju ovdje I popricaju s ljudima koji imaju nesto protiv njih. Pisanje protiv ljudi koji nisu tu je pichkasto.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Jbga budem banovan za gluposti koje kazem ili bolje receno uzvratimHigh je napisao/la:Slabo nailaziš, Muhoni. Nema te na temi kao nekad. Je li to ganjaš Šejlu Vrabac?

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Aco stvarno nema smisla što Muhu ovoliko sekirate
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Da budem iskren, baš mi je žao što im se ovo dešava.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fukare
Indir
Faraon

Indir

Faraon

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Koja je kvota na ovu Janju sutra protiv Slobode
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono je bas mucno citati i ne bih nikom pozelio onako nesto. Zato ih nisam ni podyebavao za Azmirov odlazak otkako se ovo sve pocelo desavati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A ne bi volio Ordagića i Veselinovića jeljoker90 je napisao/la:Ono je bas mucno citati i ne bih nikom pozelio onako nesto. Zato ih nisam ni podyebavao za Azmirov odlazak otkako se ovo sve pocelo desavati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema kluba koji ih ne bi volio u BiH! Siguran sam da ce kamatar onaj Ordagica pokupiti, ostali mozda se zadovolje ovim ostalim..Virtu4l je napisao/la:A ne bi volio Ordagića i Veselinovića jeljoker90 je napisao/la:Ono je bas mucno citati i ne bih nikom pozelio onako nesto. Zato ih nisam ni podyebavao za Azmirov odlazak otkako se ovo sve pocelo desavati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da budem iskren ni najmanje mi ih nije zao.Virtu4l je napisao/la:Da budem iskren, baš mi je žao što im se ovo dešava.
Bili su mi sladak klub, i simpa navijaci do prosle sezone. Tak kad im je guzica zinula vidio sam njihovo pravo lice.
Od silne mrznje prema Sarajevu do zaljenja sto mladic i karadzic nisu uspjeli u svojim naumima...
Tuzno jest sto se jos jednom klubu smijesi crna buducnost u ovoj zemlji, ali mi ih nije zao .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.