PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Što se tiče kupa moje Brotnjo sutra štrumfove gazi u hendikepu i već u 9 mjesecu zatvara im vrata Europe .Ta će bolan željo
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
- TobeYarabi
- Kontakt:
salju cak i slike pistoljaarelinho je napisao/la:Tebi makar srce stave na kraju?TobeYarabi je napisao/la:ipak mislim da niko ne dobija zanimljivije poruke nego jaLakoste je napisao/la:hahahaah pisu liku u pp kakvo misljenje imaju o njemu, pa nije spomenar nego forum![]()
![]()
![]()
![]()

hahahahahah jbt led opustite se ipak je ovo forum. Kad vidim da pocnu preko foruma da prijete dogovaraju neke marisane picke materine pisam se od smijeha.

Čuvajte se na kućnom pragu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zamisli ovo, lik napiše da je Željo kupio sve titule i ostane na ŽELJINOM forumu kao moderator? Pa bolan, banovao bih sve IP adrese iz njegovog naselja samo da budem siguran da se nikad više neće registrovati. Ja sa takvima ne mogu biti normala, daleko im kuća od moje.shzna je napisao/la:Pa bude normala s tobom i onda počne pljuvati na drugom forumu. Ja sam mislio da je moju poruku shvatio kao prijetnju zato sam i napisao ovo. Ali, eto izgleda da ima raje koja mu prijeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne zajebajite se shzna on je u kopu.
- Incognito87
- Kontakt:
S kim je ono molotovljev dogovaro marisanu pa na kraju nije smio otići?Lakoste je napisao/la:hahahahahah jbt led opustite se ipak je ovo forum. Kad vidim da pocnu preko foruma da prijete dogovaraju neke marisane picke materine pisam se od smijeha.![]()
![]()
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
1950 je napisao/la:Što se tiče kupa moje Brotnjo sutra štrumfove gazi u hendikepu i već u 9 mjesecu zatvara im vrata Europe .Ta će bolan željo

Lobotomija ponovo u akciji!
hajmo djeco spavanje cuj marisanu hahahhahahahahaha zove vas krevet i knjiga.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Se.res da se i to desiloIncognito87 je napisao/la:S kim je ono molotovljev dogovaro marisanu pa na kraju nije smio otići?Lakoste je napisao/la:hahahahahah jbt led opustite se ipak je ovo forum. Kad vidim da pocnu preko foruma da prijete dogovaraju neke marisane picke materine pisam se od smijeha.![]()
![]()

ZZ
Virto sad s pancirkom ulazi na forum. 

Sta mislis s kimIncognito87 je napisao/la:S kim je ono molotovljev dogovaro marisanu pa na kraju nije smio otići?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
Ne mogu da se sjetim s kim, daj te postove Virto znam da imaš 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Izlija je bordo. 

Vidimo.se u.kavezu za vikendFrancescoTotti je napisao/la:Pa stase ovo desava , staje problem shzna momcino![]()
![]()
![]()
![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sve je dobro dok se ne ide na kucni prag
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AuuuLakoste je napisao/la:Mi podrzavamo Sarajevo i navijamo za Sarajevo, a ne za upravu, Tana, Selimovica i ostale.Thetraphak1921 je napisao/la:Tema FK Sarajevo je doista prava lobotomija. Tamo, ukoliko podrzavas upravu koja je donijela dva pehara, dovela milijardera u klub te planetarno popularne sponzore, momentalno postajes clan Uprave ili placenik zaduzen za pravdanje iste po forumu. Jadovi !

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.