Ovo ostalo ne zamjerim.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
anel81m je napisao/la:Ti bi se otvorio a ovi bi ti uvalili 3-4 komada a da nebi ni trepno majstore.
Nije ovo prva liga FBiH gdje se igrači skupljaju po mahali!
Probisvjet je napisao/la:Samo primjedba da smo "skupljali igrace po mahali". Nije po mahali, nego na akciji -50%.![]()
Ovo ostalo ne zamjerim.
Ima ljudi lakše im utjerat metar u pakaš nego cenat u glavu, ti si izgleda jedan od njih.Probisvjet je napisao/la:Samo primjedba da smo "skupljali igrace po mahali". Nije po mahali, nego na akciji -50%.![]()
Ovo ostalo ne zamjerim.
Vjerujem ti, jer vi imate vise iskustva sa prvom federalnom. Za ono vremena sto sam gledao prvu federalnu i nema bas neke razlike, vecinom po 200 navijaca, kao i u ovoj. Cak koriste drvene palete da ne bi bili u blatu.anel81m je napisao/la:Ima ljudi lakše im utjerat metar u pakaš nego cenat u glavu, ti si izgleda jedan od njih.Probisvjet je napisao/la:Samo primjedba da smo "skupljali igrace po mahali". Nije po mahali, nego na akciji -50%.![]()
Ovo ostalo ne zamjerim.
Kažem da nije isto igrati protiv za naše prilike jakog Širokog ili neke ekipe koja se bukvalno skupi od ljudi po mahali.
Velika je razlika u ove dvije lige, vidit ćeš.
Coban iz Vrapcica strikes againRezervniGolman je napisao/la:Ultrastyletz sto mi brises post
Mislim da si pogrijesio temu na koju bi trebao da postavis pitanje moderatoru.RezervniGolman je napisao/la:Ultrastyletz sto mi brises post
Tamo se manje igra fudbal a puno više mešetari.I sam si svijestan da u gostima samo možeš kupiti utakmicu, teško pošteno dobiti jer utiču neki drugi faktori, ne kvalitet.Ako kažeš da ste pošteno ušli povjerovat ću ti!tuzlak1987 je napisao/la:Zanemario si faktor da je lakse dobiti Zeljeznicara na Grbavici nego na stadionu Rudara u Kaknju
To ti je sva pamet što imaš?fukaratz je napisao/la:Coban iz Vrapcica strikes againRezervniGolman je napisao/la:Ultrastyletz sto mi brises post
O tome ces morati sa Azmirom Husicem popricat. Znam samo da smo im mi jedini dali gol na domacem terenu nakon sto nisu tu primili gola godinu dana i opet nismo dobili tadanel81m je napisao/la:Tamo se manje igra fudbal a puno više mešetari.I sam si svijestan da u gostima samo možeš kupiti utakmicu, teško pošteno dobiti jer utiču neki drugi faktori, ne kvalitet.Ako kažeš da ste pošteno ušli povjerovat ću ti!tuzlak1987 je napisao/la:Zanemario si faktor da je lakse dobiti Zeljeznicara na Grbavici nego na stadionu Rudara u Kaknju
To se sila prosipa?ultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto sam te do sad trebao banovat, sto nisam ne znam ni ja sam
Da me banujes sto sam napisao da imate dobru ekipu i da vam lezi otvorena igra. Za to da me banujes. Haj obrazlozi majket. Nije provokacija. Samo mi nije jasnoultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto sam te do sad trebao banovat, sto nisam ne znam ni ja sam
To ti malo prijetis moderatoru? Haaaaa?anel81m je napisao/la:To se sila prosipa?ultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto sam te do sad trebao banovat, sto nisam ne znam ni ja sam
Poćerajjjjjjj Jogeeeeeeeeee!!!!wienultras je napisao/la:sto vole da prosipaju pamet ovi sa livade kod mostara,
htio sam reci da je bolje pokusati,igrati,potruditi se,pa izgubiti,3-1,3-2,4-1
nego neopucat po golu i izgubiti i igrat ko picka.
jel vam sad jasnije strucnjaci sa mostarskih livada.![]()
nemojte se vi brigat meni za nas,imate svojih problema.sto se nas tice,opstanak nece doci u pitanje,jer nas vodi milioner.![]()
vase evropske ambicije lome se na tusnju...bice to vruce gostovanje..glavu dajem,da bodova nema![]()
Brato ako ja kazem znaci to je moje misljenje. Nisam vrijeđao ni provociraoChinaglia je napisao/la:zato što lažeš ovaj napaćeni narod, nemaš na to pravo! nemamo dobru ekipu i ne odgovara nam otvorena igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.