Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma kakav bokser...Udario ga par puta šakom u facu s leđa kretenčinaRooney88 je napisao/la:Pa kakvim crnim bokserom? Otkud bokser?Aerials je napisao/la:vidjet ćeš snimke, ono je sramota, bez zezancije. Kjosevski je bukvalno bokserom udarao čini mi se redara nekog.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
Vjerujem da malo preuvelicavate ali ako ne onda nema opravdanja za postupke pojedinaca a kazne ce sigurno biti visoke, za sviju koji su zasluzili.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
IZIGINUŠE SVI OCA MI AJJJJJJJJJJJJJJJJJ
vazda cirkus sa vama

vazda cirkus sa vama

Zadnja izmjena: X31987, dana/u 04 maj 2016, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
na to se i misli, štos box, zatvorena šaka, ne bukvalno boxer 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kako na netu nema nista nigdje do sada? Jbte kako pojedinci pricaju pola igraca Zelje se tuklo sa redarima, ili kako vec.
@BadrHari
Pa covjek govori udarao ga boxerom, ja stojim i gledam oko sebe, trljam oci i kontam kakvim pobogu bokserom? Otkud mu bokser sada? xD
Carke se desavaju svuda i pitari ne pametujte, i vi ste se sa sudijom na derbiju znali potuci, Celikovi igraci su takodjer znali biti suspendovani na duzi period zbog tuce (mislim 12 mjeseci), kao sada ovo prvi put.
@BadrHari
Pa covjek govori udarao ga boxerom, ja stojim i gledam oko sebe, trljam oci i kontam kakvim pobogu bokserom? Otkud mu bokser sada? xD
Carke se desavaju svuda i pitari ne pametujte, i vi ste se sa sudijom na derbiju znali potuci, Celikovi igraci su takodjer znali biti suspendovani na duzi period zbog tuce (mislim 12 mjeseci), kao sada ovo prvi put.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 04 maj 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Ma ko preuvelicava. Zapucao ga s ledja 3-4 puta i to fino. Ono na UFC nema.Rooney88 je napisao/la:Pa kakvim crnim bokserom? Otkud bokser?Aerials je napisao/la:vidjet ćeš snimke, ono je sramota, bez zezancije. Kjosevski je bukvalno bokserom udarao čini mi se redara nekog.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
Vjerujem da malo preuvelicavate ali ako ne onda nema opravdanja za postupke pojedinaca a kazne ce sigurno biti visoke, za sviju koji su zasluzili.
-
- Kontakt:
Druze u Tz se za saku kaze bokser xD Udario ga sakom xD (vise puta)Rooney88 je napisao/la:Pa kakvim crnim bokserom? Otkud bokser?Aerials je napisao/la:vidjet ćeš snimke, ono je sramota, bez zezancije. Kjosevski je bukvalno bokserom udarao čini mi se redara nekog.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...

Pa više manje jesuRooney88 je napisao/la:Kako na netu nema nista nigdje do sada? Jbte kako pojedinci pricaju pola igraca Zelje se tuklo sa redarima, ili kako vec.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne morate vi nama vjerovati, uskoro će snimci pa se uvjerite sami kako je bilo. Ono je sramota.
čuj otkud boxer, e što me nasmija 
to je toBadrHari je napisao/la:na to se i misli, štos box, zatvorena šaka, ne bukvalno boxer

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Beganovic ukrao stolicu sa bilinog polja za evropsku grbavicu hahahaha

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
eto rezime, bilo je i vracanje baklje u publiku navijacima, gadjanje stolicom itdtuzlak1987 je napisao/la:Redar nesto rekao igracima Zelje i ovi ga okruze, pocne ga Kjosevski udarati.
Onda dodju specijalci da ih izvedu Blagojevic ga pocne ko udarati.
Igraci Celika i sudije izasli. A Sablja kreno da izadje sa tribina i onda jer su ovi zakuhali na terenu publika pokusa da udara sablju. Onda igraci Zelje to vide i krenu prema tribinama da se udaraju sa publikom i pljuju. Istakli se Lendric, Stanic i Beganovic najvise. Sablja je primio mozda koji udarac i stolicu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil prosjačenja stolica za trafiku i parking. Za mene je to sjesti na voz do Zenice i udarati djecu bokserom, pa im krasti stolice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta su kontali da ce ih Celik pustiti,pa oni mater svoju ne pustaju a kamoli njih,al jbg od gotovog napravise veresiju,eno im silnog pojacanja u liku i djelu Zahirovica,reprezentativca,kao i Stevanovica,bacene pare u vazduh bar sto se njih tice,ja ipak mislim da mogu u Europu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Kod nas se bgmi za bokser kaze - bokser a za saku - saka. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
E moji vitezovi dobijenu utakmicu ne privedete kraju kako treba
sad se spasavajte kad vam igraci ne znaju izlezavati se malo 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Hocemo halalit sezonu hocemo koga necemo Bekrica treba namlatit.
High je napisao/la:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil prosjačenja stolica za trafiku i parking. Za mene je to sjesti na voz do Zenice i udarati djecu bokserom, pa im krasti stolice.

Jesu nervozni stvarno, zaboravili kako je kad se izgubi haman.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Kjosevskog napuckat na njega...ima lik tehniku...bolje se tuce, nego sto braniAlipasino je napisao/la:Hocemo halalit sezonu hocemo koga necemo Bekrica treba namlatit.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.