Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva nemoc plavih ahahhahahaa
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Beganovic ukrao stolicu sa bilinog polja za evropsku grbavicu hahahaha
Samo Sarajevo
Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Cigani.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
kanarinac je napisao/la:Beganovic ukrao stolicu sa bilinog polja za evropsku grbavicu hahahaha

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Ne zna se gdje su veci cigani
Ovi na terenu ili na tribinama. Kazniti igrace sto provociraju na sukobe, pogotov ono bacanje baklje na tribine od strane igraca.
Ode jedna stolica za Grbavicu haha

Ode jedna stolica za Grbavicu haha

ovaj sto je Sablju nogom nabioo, treba na AFH protiv Olimpica da izvede pocetni udarac i uplatiti mu 20 milja 

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
Pogledaj isjecke vidi kakvi ste sabani, uzivam
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- firefirefirely
- Kontakt:
Ovakav ciganluk je nezabiljezen.... Nemoc na terenu, frustracije, bez stvorene prilike, ciganski mentalitet, i dobijes ovo ... Nadam se samo da ce ih debelo kazniti !!!!

kanarinac je napisao/la:Beganovic ukrao stolicu sa bilinog polja za evropsku grbavicu hahahaha

Sramota. Đubrad sarajevska. Još je trener Alihodžić džentlmenski priznao da je Čelik zasluženo pobjedio. Našla bagra da tuče jadnog radnika. Vidjet ćemo kako će reagovati NFSBiH i hoće li ih kazniti. Sudije očito nisu imale muda da to urade odmah na terenu poslije utakmice.tuzlak1987 je napisao/la:I neko ce reci Zeljo veliki klub? Ovo je najveci sabanluk od rata u BiH.
Krenuli na tribine da se udaraju. Pljuju se sa navijacima.. Jbt sta je ovo?
Lendric, Stanic, Beganovic, Bogicevic..
vidjet ćeš snimke, ono je sramota, bez zezancije. Kjosevski je bukvalno bokserom udarao čini mi se redara nekog.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Redar nesto rekao igracima Zelje i ovi ga okruze, pocne ga Kjosevski udarati.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
Onda dodju specijalci da ih izvedu Blagojevic ga pocne ko udarati.
Igraci Celika i sudije izasli. A Sablja kreno da izadje sa tribina i onda jer su ovi zakuhali na terenu publika pokusa da udara sablju. Onda igraci Zelje to vide i krenu prema tribinama da se udaraju sa publikom i pljuju. Istakli se Lendric, Stanic i Beganovic najvise. Sablja je primio mozda koji udarac i stolicu.
-
- Kontakt:
I gore je bilo....u 90 min nisu mogli meda pa onda pokazali svoj sabanluk !!!Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
Vrh.kanarinac je napisao/la:Beganovic ukrao stolicu sa bilinog polja za evropsku grbavicu hahahaha

1946

Vjeruj da je tako bilo...mora se biti veliki i u pobjedi ali i u porazu..Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
Novi nivo šabanluka u našoj ligi su prikazali igrači Zeljeznicara.Kjosevski mora crveni dobiti , Beganovic također , kakvi su cigani samo pokazuje da je citava tribina skocila na Majmuna sa krova samoprozvanog Samoubice.Jos su nasrnuli na sudiju , trebaju ih zestoko kazniti.Jedina pozitivna stvar sa kraja ove tekme je jos jedna nova stolica za europsku grbavicu , zahvaliti navijacima Celika
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JohnCleese
- Kontakt:
Kjosevski reprezentativac
Vedran Kjosevski =Mile Pehar= NEMOC

Vedran Kjosevski =Mile Pehar= NEMOC
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
yebla im filozofija osima i mulalića u pakaš, nek sad prose za stadion
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Pa ne možes se u Zenici zaje.bavat, ni na praznom stadionu 

Pa kakvim crnim bokserom? Otkud bokser?Aerials je napisao/la:vidjet ćeš snimke, ono je sramota, bez zezancije. Kjosevski je bukvalno bokserom udarao čini mi se redara nekog.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu pa ne znam ali da niste malo preuvelicali? Bokseri, stolice, tuca sa specijalcima...
Vjerujem da malo preuvelicavate ali ako ne onda nema opravdanja za postupke pojedinaca a kazne ce sigurno biti visoke, za sviju koji su zasluzili.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.