ma i ne moraju, yebo ih ciro dolazili zbog cire a ne jer su tuzlaci i jer im igra sloboda, yebo ih manchesteri, juventusi i ostali klubovi... ja kad vidim na fb raspravu o realu i barsi povraca mi se... vise cu cijenit kao navijac ekipu iz bl sto prati zvezdu partizan nego ove jazavce ( primjer navodim da se lesinari ne uvrijede

) ili ovaj glumac sa klipa sto rostilja i misli da ima smisla za humor... stvarno ne razumijem svijet idealno vrijeme, subota, nema tv prenosa al izgleda zao izdvojit peticu... i ovo malo "ultrasa" sto dodje udju dzaba, bas me zanima koliko je karti na sjeveru prodano...
po meni pod hitno treba poraditi na marketingu, najavi utakmica pa i organiziranju nekih nagradnih igara i sl da se privuce svijet, otvaranje fan shopa kao vrste prihoda ( majice, duskerice i sl )
citam dalje raspravu i ne vjerujem da se omalovazava siroki, selendra ovo ono pa sta smo mi? veca smo mahala od sirokog, ljudi godinama u vrhu, primjer kako kolektiv treba da funkcionise, i u fudbalu i u kosarci, dosta toga mi od njih mozemo nauciti i na kraju bolja im je ekipa 10 puta od nase, bas me zanima kako bi one pijanice sa zapada poslozile ekipu i "dobili" siroki jer je odjednom postalo sramota izgubit od realno bolje ekipe, kao da smo prosle godine titulu uzeli a ne vratili se iz 1FBIH sa dugovima do grla...
dalje rasprava oko baklji, sve neke pametnice odjednom se pojavile na temi, ne jedite **** dzaba, baklje su unesene jer je azmir dao dozvolu da se unesu na ulazu, da ste bili na utakmici pred sjeverom znali bi sta se desavalo i za kraj neko napisa da je 3-4000 kazna pa da ga ispravim jer nas ocekuje od 5-10000, ako dobijemo 3-4 mozemo bit sretni...
Napisa se ja ne zamjerite, al ovo sve moze stat u recenicu - mnogo toga ne funkcionise i zgadilo mi se al ja cu nastavit dolazit i bodrit svoju slobodu...

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...