FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 25 avg 2014, 00:31

Zodiac je napisao/la:Nemam puno primjedbi na rad same stranice vremenom će to napredovati kao i sve ostalo ,sto se tice vijesti redovne su i uglavnom se mogu ispratiti sva desavanja ,ali mislim da bi im dobrodosao jedan jak photoshoper i neke nove ideje ,posebno na fb gdje je najvise clanova .
Solidna je stranica i trenutno. Znam koliko tu posla ima, jer sam vodio službenu stranicu Mramora, a u PL sigurno ima i više posla. Bio bih spreman prihvatiti se toga, ali prvo da riješim fax, pao sam na prvom prijemnom i sada moram proći na drugom roku inače me nema nigdje. Kada riješim fax, ako pokažu interes za dodatnom pomoći tu sam. Ali prvo fax, sve je lakše posle 3.9. :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 avg 2014, 00:42

gledam sad ovaj video sazetak..na stranu sto smo zijanili,siroki je za nas spejs satl al jbt pa mi nismo cestite sanse napravili...nismo kako treba za 90 minuta na gol opucali....a igras kuci uz veliku podrsku sto navijaca sto publike...to mene vise brine od jakog sirokog i poraza....nek nam je Bog na pomoci u srijedu...ta foca je kao neki neutralan teren pa cemo vidjet sta i kako...i zna li neko kako ce zavrsiti ova saga oko tekme sa zrinjskim koja se vec u iducu subotu treba igrat...bit ce z.a.j.e.b.a.n.o ako budemo morali mjenjat domacinstvo...mozemo uc u veliku seriju losih rezultata a to ce se odraziti na SVE...bolje onda da dogovore banovice pa da tamo igramo tu tekmu sa zrinjskim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 25 avg 2014, 01:18

staragarda je napisao/la:gledam sad ovaj video sazetak..na stranu sto smo zijanili,siroki je za nas spejs satl al jbt pa mi nismo cestite sanse napravili...nismo kako treba za 90 minuta na gol opucali....a igras kuci uz veliku podrsku sto navijaca sto publike...to mene vise brine od jakog sirokog i poraza....nek nam je Bog na pomoci u srijedu...ta foca je kao neki neutralan teren pa cemo vidjet sta i kako...i zna li neko kako ce zavrsiti ova saga oko tekme sa zrinjskim koja se vec u iducu subotu treba igrat...bit ce z.a.j.e.b.a.n.o ako budemo morali mjenjat domacinstvo...mozemo uc u veliku seriju losih rezultata a to ce se odraziti na SVE...bolje onda da dogovore banovice pa da tamo igramo tu tekmu sa zrinjskim
Igre definitivno nemamo ali nikako jbg ako ćemo iskreno nema ko ni igrati, ovakva situacija je kod 80% PL timova.
To za promjenu domaćinstva bi bilo jako loše još ako od Slavije izgubimo u srijedu, vrlo vjerovatno onda 4 vezana poraza i opet gostovanje :crazy: ne valja nikako. Ako Slavija može igrati u Foči možemo i mi u Simin Hanu ili u Banovićima u najgorem slučaju jer kako reče onaj iz NS, samo glavni stadion kluba koji se natječe u PL mora ispunjavati uslove, ovaj "u nuždi" ne mora :?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 avg 2014, 01:28

Thranduil je napisao/la:samo glavni stadion kluba koji se natječe u PL mora ispunjavati uslove, ovaj "u nuždi" ne mora :?
A vi onda 'ladno u Mramor, travnjak odličan. :D Kakav Simin Han, kakvi Banovići... :D Kakav bi to spektakl bio, ne bi ni Real Madrid mogao odnijeti bod iz te utakmice. :) Može stati 2500 na cijelu stranu gdje je tribina sa stolicama, na pokriveni dio sa druge strane može 100. Bilo je 2 puta protiv Veleža toliko. :D A travnjak tepih. :D
slika

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 25 avg 2014, 03:24

Krivo mi samo na sta smo mi spali da radi svakojakih kretena koji su krali u Slobodi godinama mi gubimo protiv neke selendre na svom Tusnju, et to me boli, shvatite ljudi tesko je prihvatit kad Sloboda izgubi, a pogotov kod kuce i pogotov od nekog sela , u pm, tesko je to shvatit
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 avg 2014, 08:17

marseille_unique je napisao/la:Krivo mi samo na sta smo mi spali da radi svakojakih kretena koji su krali u Slobodi godinama mi gubimo protiv neke selendre na svom Tusnju, et to me boli, shvatite ljudi tesko je prihvatit kad Sloboda izgubi, a pogotov kod kuce i pogotov od nekog sela , u pm, tesko je to shvatit
:puke: :puke:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 avg 2014, 10:02

Sloboda je trenutno u takvoj situaciji (finansijski i kvalitetom igrackog kadra) da bi joj se i pojedini seoski klubovi smijali a jok Siroki. Mi kad stignemo na njihov nivo odlazicemo pjevajuci na Tusanj i nece biti vazno je l igramo sa Travnikom ili Sarajevom ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 25 avg 2014, 10:29

Vjerovao sam da će uspjeti projekat Azmira Husića zvani ''Evropska Sloboda'' ali nakon utakmice sa Širokim sve pada u vodu.Na sjeveru 30 % platili karte,napravili bakljadu drugi puta u sezoni ,nakon prve kazne od 2500 KM slijedi nova od cca 3000-4000 KM ,čemu ovo sve?
Samo se bojim da Azmir ne digne ruke od svega ovoga :crazy:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 avg 2014, 10:36

marseille_unique je napisao/la:Krivo mi samo na sta smo mi spali da radi svakojakih kretena koji su krali u Slobodi godinama mi gubimo protiv neke selendre na svom Tusnju, et to me boli, shvatite ljudi tesko je prihvatit kad Sloboda izgubi, a pogotov kod kuce i pogotov od nekog sela , u pm, tesko je to shvatit
Tačno mi se povraća kad pročitam ovakve komentare poput ovog, ne igra selo dijete drago već klub, ljudi su organizoviji trenutno i jači što je pokazalo sad u subotu gdje su nas fizički rasuli a da ne kazem da nismo imali prilike kako treba u 90 minuta, ti očigledno nisi bio nikad u Širokom i znao bi da su dole večinom bogati ljudi istina nemaju zgrada kao mi ali isto tako ne omaložavajte druge i samo gledajte sebe.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 avg 2014, 10:57

Daj malisa ne pricaj nebuloze. U nasim okvirima Siroki je veliki klub i sada je to realnost.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 avg 2014, 11:13

fukara87 je napisao/la:
Tačno mi se povraća kad pročitam ovakve komentare poput ovog, ne igra selo dijete drago već klub, ljudi su organizoviji trenutno i jači što je pokazalo sad u subotu gdje su nas fizički rasuli a da ne kazem da nismo imali prilike kako treba u 90 minuta, ti očigledno nisi bio nikad u Širokom i znao bi da su dole večinom bogati ljudi istina nemaju zgrada kao mi ali isto tako ne omaložavajte druge i samo gledajte sebe.
nije istina da su u širokom većinom bogati ljudi..imate pogrešno mišljenje..naravno ima bogatih kao i svugdje, ima i srednjeg i siromašnog stanovništva..ima i ovdje bijede i ljudi koji spajaju kraj s krajem..samo što imamo razvijeno gospodarstvo, dosta jakih firmi i ljudi rade koliko toliko ima posla za razliku od većine države
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 avg 2014, 11:26

Kevine nisam mislio da su svi bogati al imate sigurno jakih firmi i ljudi koji su uz Siroki Brijeg i finansiraju taj klub, i to nije samo ove godine Siroki je konstantno u vrhu BH fudbala.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 25 avg 2014, 11:33

sad ce elektroprivreda izdvajat u opcinu tuzla , radi elektrane par miliona godisnje , od toga jedan dio ide u slobodu ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 avg 2014, 11:56

mozemo se izljubit sa dobrom posjetom i fino popunjenim Tusnjem...samo od jutros mi je jedno 10 baterijskih navijaca reklo da vise ne idu na tekme....kao,izgubilo se...siroki bio bolji :urnebes: :urnebes: ...ja im nisam ni pokusao nesto objasnjavat :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 avg 2014, 12:04

Kako god. Tušanj i Grbavica su najbolje posjećeni stadion u zadnjem kolu.

U ostalom, da je marketing radio svoj posao, posjećenost bi bila veća. Mora se stalno i iznova nabrijavati atmosfera

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 avg 2014, 12:25

Doći će oni sami opet kad rezultati budu malo bolji, da ne pričam za sezonu-dvije kad navale...
Grbavica i Tušanj najposjećeniji u kolu za nama, 2000 na Tušnju...Šta bi bilo da su pobrojani i ovi što nisu karte plaćali. ;)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 avg 2014, 16:30

Momci kakvo je stanje sa igrackim kadrom pred Slaviju ?

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 25 avg 2014, 16:30

"Odlučeno je da se utakmica protiv Zrinjskog ipak odigra na stadionu Tušanj u predviđenom terminu 30. avgusta. Planirali smo da se zbog loše urađenih radova na tušanjskom travnjaku ovaj meč prolongira, no utakmica će se odigrati u subotu. Ipak, kako bismo sanirali teren za utakmicu reprezentacije BiH, odlučili smo da se trenažni proces naše ekipe ne odvija na glavnom terenu. Samo ćemo odigrati utakmicu protiv Zrinjskog", objašnjava Azmir Husić, predsjednik UO FK Sloboda.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 avg 2014, 16:31

Utakmica protiv Zrinjskog ipak će se igrati 30. avgusta

Iako je prethodno najavljeno da će se utakmica protiv Plemića odgoditi za 24. septembar, to se neće desiti.
slika
"Odlučeno je da se utakmica protiv Zrinjskog ipak odigra na stadionu Tušanj u predviđenom terminu 30. avgusta. Planirali smo da se zbog loše urađenih radova na tušanjskom travnjaku ovaj meč prolongira, no utakmica će se odigrati u subotu. Ipak, kako bismo sanirali teren za utakmicu reprezentacije BiH, odlučili smo da se trenažni proces naše ekipe ne odvija na glavnom terenu. Samo ćemo odigrati utakmicu protiv Zrinjskog", objašnjava Azmir Husić, predsjednik UO FK Sloboda.
fksloboda.ba

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 25 avg 2014, 16:46

staragarda je napisao/la:mozemo se izljubit sa dobrom posjetom i fino popunjenim Tusnjem...samo od jutros mi je jedno 10 baterijskih navijaca reklo da vise ne idu na tekme....kao,izgubilo se...siroki bio bolji :urnebes: :urnebes: ...ja im nisam ni pokusao nesto objasnjavat :roll: :roll:

ma i ne moraju, yebo ih ciro dolazili zbog cire a ne jer su tuzlaci i jer im igra sloboda, yebo ih manchesteri, juventusi i ostali klubovi... ja kad vidim na fb raspravu o realu i barsi povraca mi se... vise cu cijenit kao navijac ekipu iz bl sto prati zvezdu partizan nego ove jazavce ( primjer navodim da se lesinari ne uvrijede :mrgreen: ) ili ovaj glumac sa klipa sto rostilja i misli da ima smisla za humor... stvarno ne razumijem svijet idealno vrijeme, subota, nema tv prenosa al izgleda zao izdvojit peticu... i ovo malo "ultrasa" sto dodje udju dzaba, bas me zanima koliko je karti na sjeveru prodano...

po meni pod hitno treba poraditi na marketingu, najavi utakmica pa i organiziranju nekih nagradnih igara i sl da se privuce svijet, otvaranje fan shopa kao vrste prihoda ( majice, duskerice i sl )

citam dalje raspravu i ne vjerujem da se omalovazava siroki, selendra ovo ono pa sta smo mi? veca smo mahala od sirokog, ljudi godinama u vrhu, primjer kako kolektiv treba da funkcionise, i u fudbalu i u kosarci, dosta toga mi od njih mozemo nauciti i na kraju bolja im je ekipa 10 puta od nase, bas me zanima kako bi one pijanice sa zapada poslozile ekipu i "dobili" siroki jer je odjednom postalo sramota izgubit od realno bolje ekipe, kao da smo prosle godine titulu uzeli a ne vratili se iz 1FBIH sa dugovima do grla...

dalje rasprava oko baklji, sve neke pametnice odjednom se pojavile na temi, ne jedite **** dzaba, baklje su unesene jer je azmir dao dozvolu da se unesu na ulazu, da ste bili na utakmici pred sjeverom znali bi sta se desavalo i za kraj neko napisa da je 3-4000 kazna pa da ga ispravim jer nas ocekuje od 5-10000, ako dobijemo 3-4 mozemo bit sretni...

Napisa se ja ne zamjerite, al ovo sve moze stat u recenicu - mnogo toga ne funkcionise i zgadilo mi se al ja cu nastavit dolazit i bodrit svoju slobodu... :salut:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.