Vidio sam i ja , ono je bruka većih razmjera. Momak argumentovano brani interese Želje tako što priziva naše legende u klub.Virtu4l je napisao/la:Nenadertalac dobio trajni za ono jučer, joj režima![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vidio sam i ja , ono je bruka većih razmjera. Momak argumentovano brani interese Želje tako što priziva naše legende u klub.Virtu4l je napisao/la:Nenadertalac dobio trajni za ono jučer, joj režima![]()
![]()
Koje bolan ime? Oni imaju samo meeee.belosevic28 je napisao/la:Molio bih prisutne da ne vrijedjaju Tz i Slobodanku. Nekad su imali vime sada imaju ime. Hvala !
Sobodanka, mojne takoRikimaru je napisao/la:Koje bolan ime? Oni imaju samo meeee.belosevic28 je napisao/la:Molio bih prisutne da ne vrijedjaju Tz i Slobodanku. Nekad su imali vime sada imaju ime. Hvala !
svaka cast za grbove!!!tuzlak1987 je napisao/la:BiH klubovi u prvoj ligi prije 2. Svjetskog rata:
Ekipe iz BIH su igrale u vise podsaveza, a prvak podsaveza je igrao u prvoj ligi Jugoslavije gdje su igrale najbolje ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore i BIH. U tu ligu su se od postojanja 1922 do raspada 1940 plasirale tri ekipe iz BIH: SAŠK, Slavija i Krajišnik.
SAŠK (Sarajevo)
Sezone u ligi kraljevine Jugoslavije:
1922/23 ------- 2. mjesto
1923/24--------3. mjesto
1924/25--------7. mjesto
1925/26--------5. mjesto
1926/27--------5. mjesto
1927/28--------4. mjesto
1930/31--------5. mjesto
Slavija (Sarajevo)
1929/30----------- 5. mjesto
1932/33----------- 9. mjesto
1934/35----------- 8. mjesto
1935/36----------- 2. mjesto
1936/37----------- 5. mjesto
1937/38----------- 5. mjesto
1938/39----------- 7. mjesto
1939/40----------- 3. mjesto
Krajišnik (Banja Luka)
1935/36 ------------- 5. mjesto
Zato sto nikog ne zanima gdje si plutao po Sarajevu danas...Heller je napisao/la:Zašto se brišu postovi o plutanju govana Tehranom?
Dajte covjeku analginSaltCityAttack je napisao/la:Zalosno je da smo se poceli dijelit sto zbog politike, sto zbog toga sto nam se ne svidja rad same grupe ...meni je pocelo da ide na qurac to sto nam je glavna koreografija bakljada..ne zbog baklji nego zbog toga jer ne umijemo napraviti koreo.a da nisu baloncici ..ebiga..bolje onda old school oni isto nisu u tom fazonu, ali bolje i to nego trpit da ti dijeca pametuju naIvaju sebe navijacima, a nisu u stanju nista konkretno i pametno napraviti , a u njima si vidio ljude koji ce podici to na visok nivo...ja sam razocaran znamda ce biti onih koji ce reci pametuje iz amerike ali me boli qurac da me boli sto nam se smiju ljudi mene boli vas ako ne boli mene i qurac zaboli
tuzlak1987 je napisao/la: SAŠK (Sarajevo)
aleksandar_veliki je napisao/la:Pastrmka samo da ti javim da sam saznao dta ce se cuti za desetak dana. Stara varalico, neces sam da kazes.
Da trener im je bio iz Austrije i najbolji igrac. Pa su vjerovatno tom linijom i uvezali osnivanje i bojeIlProfessore je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la: SAŠK (Sarajevo)
Znači i SAŠK je zeleni
hapuc je napisao/la:"ali me boli qurac da me boli sto nam se smiju ljudi mene boli vas ako ne boli mene i qurac zaboli"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro sta je smjesno ne razumijem ? Pisem sa tel gledaj svoja poslaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dajte covjeku analginSaltCityAttack je napisao/la:Zalosno je da smo se poceli dijelit sto zbog politike, sto zbog toga sto nam se ne svidja rad same grupe ...meni je pocelo da ide na qurac to sto nam je glavna koreografija bakljada..ne zbog baklji nego zbog toga jer ne umijemo napraviti koreo.a da nisu baloncici ..ebiga..bolje onda old school oni isto nisu u tom fazonu, ali bolje i to nego trpit da ti dijeca pametuju naIvaju sebe navijacima, a nisu u stanju nista konkretno i pametno napraviti , a u njima si vidio ljude koji ce podici to na visok nivo...ja sam razocaran znamda ce biti onih koji ce reci pametuje iz amerike ali me boli qurac da me boli sto nam se smiju ljudi mene boli vas ako ne boli mene i qurac zaboli![]()
Sta je ovo grob te yebo koja nepismenost![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.