Čovjek velikog srca.
I onda @amidža veli da ga treba prodati eee gdje ide ovaj svijet.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Zašto ja?BadrHari je napisao/la:Gdje nam je Klare ?
E reko šta sam napisao pogrešno, bavarac opasan siOmerbavarac je napisao/la:Odmah u startu padas na ispitu i gubis nase pobjerenje.rotweiss je napisao/la:Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili.![]()
Nisi ti nikakav navijac Bayerna.![]()
Salim se, dobrodosao i nadam se da ces ostati dugo a ne biti samo prolaznik.
Ako nam stignu sva planirana pojačanja ljudi moji, evropi se ne piše dobro slijedeće godine.Imam jako dobar osjećaj s Lewom:) Jedini špic kojeg smo uzeli a da je kompletan jo od Elbera.Omerbavarac je napisao/la:
Druzina polako dolazi na svoje.
Pep je vec stvari uzeo u svoje ruke i poceo je praviti od Bernata novog Carlosa.
Kicker: Matthias Sammer denied any deal made with Fiorentina for Juan Cuadrado.
Bayern lockt "neuen Nesta"
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/bayern ... 00355.html
Omerbavarac je napisao/la:
Krenulo je krenulo.
Gotzinhodr.adnan je napisao/la:Ko pogodi ko je momcic sa slike, ima da pravo da citavo pakovanje pojede sam
Ima nesto sto se zove selfi, a kad to Tomica radi to je mülfi![]()
dr.adnan je napisao/la:Manu je osim golmanskih pokazao i zavidne pilotske sposbnosti
Kao dokaz koja je Manu institucija, pokazuju sljedeći podaci:
- U finalnoj utakmici SP-a Manu je imao čak 42 uspješna dodavanja, dok je na drugoj strani Messi jedva sastavio 28 dodavanja.
- Manu je bio i brži od Malca. Imao je gotovo brzinu od 31 kilometra na sat, dok je na drugoj strani Messi dosegao brzinu od 30.3 kilometara na sat.
-Manu ima bolju statistiku i tijekom kompletnog prvenstva. Imao je ukupno 244 dodavanja, dva više od Messija.
Valja spomenuti i ovaj podatak: od 171 gola postignutog na SP-u, 35 ih je postiglo igrači iz BL-a, a 18 golova su dali naši igrači![]()
@rotweiss: ako ti cura ne razumije ljubav prema Bayernu, promijeni curu
Saurman je napisao/la:Nezasluženo je dobio ZL i tu sva priča zavrašava.Naravno uvijek se pojavi par lobotomaca sa ovog foruma koji tvrde da je Messi zaslužio nagradu.
ma pusti ga...pišaju ga i njegovo mišljenje sami igraci Bayerna sa svojim izjavama o MessijuOfficialAgent je napisao/la:Saurman je napisao/la:Nezasluženo je dobio ZL i tu sva priča zavrašava.Naravno uvijek se pojavi par lobotomaca sa ovog foruma koji tvrde da je Messi zaslužio nagradu.
zasluzio je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.