FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2014, 21:34

slika
slika

Čovjek velikog srca.

I onda @amidža veli da ga treba prodati eee gdje ide ovaj svijet. :shh: :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 14 jul 2014, 22:08

BadrHari je napisao/la:Gdje nam je Klare ?
Zašto ja? :?
Nije valjda da ste se poželjeli neispravnog mišljenja? :?

Nešto došlo do nekog zasićenja, nešto mi se neda pisati, ni čitati...

Šta ima novo? :?

Ima to da je Nojer trenutno najbolji fudbaler na svijetu,
i ne znam zašto lopovi njemu ne dadoše pored rukavice i loptu? :x

Kakvo prvenstvo momčina odigra :shock: , ta gromada od čovjeka :shock: . :cool:

Vodio svoje do prvaka, branio i igrao lopte, proigravao igrače, čak i aut u finalu izveo,
kontakta s loptom imao kao da igra Xavi, spašavao onu Benzeminu u 93-oj je neviđeni refleks i preciznost ruke. :shock:

Njegovo samouzdanje je dostiglo vanserijski nivo, taj pogled u očima, taj stav. :cool: :arrow:

Fenomenalno!!! :!: :!: :!:

Za Kroosa tvog ljubimca mogu reći da je odigrao vrlo dobro prvenstvo, bio je stalno u igri,
igrao je povučenije, ima on taj dodir s loptom, ima pas igru,
a čak je i poprilično konstantno odigrao.

Ja sam neodlučan što se njegove situacije u Bayernu tiče,
nije loše ad bi ostao, a nije gubitak ni kada bi otišao.

Konkurencija je takva da neko mora ići, 6 veznjaka konkuriše za dvije pozicije, a Lam je čak sedmi.

Uzmimo u obzir da jedan defanzivac mora igrati Havi, Lam ili Rode, i ovamo ostanu Švajn, Tijago, Kros, te Hojba kojem se mora dati šansa jer je talenat neviđeni.

Računica je prosta, moramo se složiti da je Tijago ipak konkretniji igrač, o Švajnu sve znamo, a nije za baciti ni tih dodatnih 30 miliona razloga. :mrgreen:

Može se reći, eto njega na cenera, ali opet ćemo se složiti da je tu Tijago još bolji, a o Geceovoj eksploziji, koja se mora desiti kad-tad. ;)

Došli smo do zaključka da je definitivno bolji rastanak, izuzev ako nas povrede ne pokose ono nenormalno,
što je teško u ovako velikom izboru igrača da se osjeti.

O ostalim svjetskim prvacima ne treba trošiti riječi, mnogo ranije su dokazali o kakvim igračima se tu radi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jul 2014, 22:23

slika

Druzina polako dolazi na svoje.

Pep je vec stvari uzeo u svoje ruke i poceo je praviti od Bernata novog Carlosa. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 14 jul 2014, 22:54

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kae zabij ga u dupe.. :D
Mia San Mia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 jul 2014, 23:39

Kroos moj ljubimac vise nije, da Bog da nogu slomio izdajica mrtva. :x
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 14 jul 2014, 23:56

Omerbavarac je napisao/la:
rotweiss je napisao/la:Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili.
Odmah u startu padas na ispitu i gubis nase pobjerenje. :hmmmmm:

Nisi ti nikakav navijac Bayerna. :tralala:

Salim se, dobrodosao i nadam se da ces ostati dugo a ne biti samo prolaznik.
E reko šta sam napisao pogrešno, bavarac opasan si :lol: ..Nebi trebalo to da se desi, jedino da odem u jehove svjedoke :D Tu sam nadam se dugo ovo je moj život!FCB :ljepota: Hvala ti!!Nisam od bavaraca ništa dr ni očekivao, ma pravi ljudi!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 15 jul 2014, 00:30

Omerbavarac je napisao/la:slika

Druzina polako dolazi na svoje.

Pep je vec stvari uzeo u svoje ruke i poceo je praviti od Bernata novog Carlosa. :mrgreen:
Ako nam stignu sva planirana pojačanja ljudi moji, evropi se ne piše dobro slijedeće godine.Imam jako dobar osjećaj s Lewom:) Jedini špic kojeg smo uzeli a da je kompletan jo od Elbera.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 00:36

1999. godine smo izgubili od United-a na dramatičan način. Suze Kuffour-a su ujedno bili suze svih navijača Bayern-a u jednome.

Španski mediji po stoti put pišu da je Kroos prešao u Real Madrid. Nikako da čovjek potvrdi. Odgovor o njegovoj budućnosti dobiti ćemo danas ili eventualno sutra ako Bog da.

Moguće da ćemo ugrabiti još jednog igrača ako Toni ode.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 jul 2014, 09:50

Danas nasi mladi smekeri igraju utakmicu sa Burghausenom, poslije onog sastava od prosle sezone gdje je malo falilo da se kvalifirciramo dalje, ova nova neka ekipica se uigrava i ja vjerujem da mogu napravit sto i prosle sezone !

u gostima igramo , i mogli bi prvi poeni pasti danas :cool:
FC Bayern !!!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 jul 2014, 10:34

Manu je osim golmanskih pokazao i zavidne pilotske sposbnosti :-)
slika

Kao dokaz koja je Manu institucija, pokazuju sljedeći podaci:
- U finalnoj utakmici SP-a Manu je imao čak 42 uspješna dodavanja, dok je na drugoj strani Messi jedva sastavio 28 dodavanja.
- Manu je bio i brži od Malca. Imao je gotovo brzinu od 31 kilometra na sat, dok je na drugoj strani Messi dosegao brzinu od 30.3 kilometara na sat.
-Manu ima bolju statistiku i tijekom kompletnog prvenstva. Imao je ukupno 244 dodavanja, dva više od Messija.

Valja spomenuti i ovaj podatak: od 171 gola postignutog na SP-u, 35 ih je postiglo igrači iz BL-a, a 18 golova su dali naši igrači :clap:

@rotweiss: ako ti cura ne razumije ljubav prema Bayernu, promijeni curu :njanjanja:
Sent from my Philips Smart TV.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 jul 2014, 11:10

izgleda da Shaqiri ne ide nigdje :clap:
http://www1.skysports.com/football/news ... ot-leaving
Kicker: Matthias Sammer denied any deal made with Fiorentina for Juan Cuadrado.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 jul 2014, 12:18

Iskreno bi najavise volio da dovedemo jos Manolasa, Navasa i mladog Kurta a da prodamo Contenta i Kroosa. Tako bi Javi isao u vezni red a Lahm na beka.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2014, 13:22

slika

Krenulo je krenulo. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2014, 14:40

Omerbavarac je napisao/la:slika

Krenulo je krenulo. :cool:

gleadaj ribaca sto se zahuktao sve cunjeve povaljo :rol: :rol:,momci moji rdragi sila smo imam osjecaj da bi ove sezone mogli ponoviti 2013 sa jupom mozda i bolje ,pod uslovom da ne bude **** tiki take i meljanja hlopte,
i da buse formation sa dva zadnja vezna.svajni i javi :ljepota: ,Boze dragi kad cemo opet docekati te divove koji oru teren i razarazju protivnicek momcadi.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 jul 2014, 16:10

Ko pogodi ko je momcic sa slike, ima da pravo da citavo pakovanje pojede sam :D
slika

Ima nesto sto se zove selfi, a kad to Tomica radi to je mülfi :twisted:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 15 jul 2014, 16:15

dr.adnan je napisao/la:Ko pogodi ko je momcic sa slike, ima da pravo da citavo pakovanje pojede sam :D
slika

Ima nesto sto se zove selfi, a kad to Tomica radi to je mülfi :twisted:
slika
Gotzinho :D

Ima i Kroos na jednoj :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 17:36

dr.adnan je napisao/la:Manu je osim golmanskih pokazao i zavidne pilotske sposbnosti :-)
slika

Kao dokaz koja je Manu institucija, pokazuju sljedeći podaci:
- U finalnoj utakmici SP-a Manu je imao čak 42 uspješna dodavanja, dok je na drugoj strani Messi jedva sastavio 28 dodavanja.
- Manu je bio i brži od Malca. Imao je gotovo brzinu od 31 kilometra na sat, dok je na drugoj strani Messi dosegao brzinu od 30.3 kilometara na sat.
-Manu ima bolju statistiku i tijekom kompletnog prvenstva. Imao je ukupno 244 dodavanja, dva više od Messija.

Valja spomenuti i ovaj podatak: od 171 gola postignutog na SP-u, 35 ih je postiglo igrači iz BL-a, a 18 golova su dali naši igrači :clap:

@rotweiss: ako ti cura ne razumije ljubav prema Bayernu, promijeni curu :njanjanja:
:facepalm: :facepalm: svakakvog hejta se napisalo o Messiju nakon finala, svršavali su mnogi zbog njegovog poraza (ne Argentine) - ali ovo je dosad ubjedljivo najbjedniji pokušaj omalovažavanja jednog takvog igraca :clap: :lol: jbt kralj ponašate se ko da vam je Messi zlostavljao najbliže :urnebes:

a zapravo sami igraci Bayerna se pišaju po vama hejterima sa svojim izjavama poslije meča:

Bastian Schweinsteiger: "Nije uopće važno što neki ljudi misle o Leu, oni koji vole nogomet znaju da je on najbolji i da će uvijek biti najbolji!"
slika

Mario Götze nakon utakmice finala Svjetskog prvenstva: "Respektiram Lea Messija, njemu nije bila potrebna titula prvaka svijeta da bi bio najbolji, on je već najbolji! Mi, normalni igrači, smo ti kojima je potrebna ovakva titula da bismo dokazali koliko vrijedimo, ali Leo je jednostavno savršen i jako mi ga je žao večeras."
slika

Na pitanje novinara je li više zaslužio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva od Messija, Thomas Müller kaže:
- Cijeli tim mi je pomogao da pružam partije kakve sam pružao, ali Leo Messi je bio čudesan od prvog dana. Kad postanem odlučujući igrač u timu, onda ćemo moći razgovarati o tome da budem najbolji, ali trenutno mu uopće nisam ni blizu. Messi je najbolji i uvijek će to ostati i zaista nam je žao zbog njega, nadamo se da ovo neće štetno utjecati na njega. Svi zaista uživamo gledati ga na djelu. On je moj idol.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2014, 17:40

Nezasluženo je dobio ZL i tu sva priča zavrašava.Naravno uvijek se pojavi par lobotomaca sa ovog foruma koji tvrde da je Messi zaslužio nagradu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 15 jul 2014, 17:41

Saurman je napisao/la:Nezasluženo je dobio ZL i tu sva priča zavrašava.Naravno uvijek se pojavi par lobotomaca sa ovog foruma koji tvrde da je Messi zaslužio nagradu.

zasluzio je

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 17:42

OfficialAgent je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nezasluženo je dobio ZL i tu sva priča zavrašava.Naravno uvijek se pojavi par lobotomaca sa ovog foruma koji tvrde da je Messi zaslužio nagradu.

zasluzio je

:kralj:
ma pusti ga...pišaju ga i njegovo mišljenje sami igraci Bayerna sa svojim izjavama o Messiju ;) ....ali on to ne konta

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.