Paok, Salzburg.AsharaK je napisao/la:
???
Cao pare
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Paok, Salzburg.AsharaK je napisao/la:
???
ne moram vala ..gonzales je napisao/la:@orbit sad opet moras braniti Barcelonu z1
Duel poluvremena, i igras 2Sheyi je napisao/la:Kako se na ovom novom wwinu igra vise golova u drugom poluvremenu?
Malo je čudno, hoces da igras domacin daje gol, moras igrati NE na ono Da li ce gost zavrsiti susret bez primljenog gola?
Evo odmah jedan svjezarelinho je napisao/la:i ja igrao pm3Consigliere je napisao/la:Dvije opcije: Fiorentina 2 po 2.10, ili odg3+ 1.9... Naravno, uzeo sam manju i pogresnu
Ma ljudi nisu sutnuli na go. Ovi iz Salzburga ..Sabinho je napisao/la:AsharaK pros'o si to.
Ma dok se malo uozbilje. Tipujem keca u ovom trenutku, dva Alan i jedan Soriano.AsharaK je napisao/la:Ma ljudi nisu sutnuli na go. Ovi iz Salzburga ..Sabinho je napisao/la:AsharaK pros'o si to.
To sam ja rekao na pocetku utakmice. Al situacija je takvaa, naprotiv izvjesno je da cu riknut pola feslije..Sabinho je napisao/la:Ma dok se malo uozbilje. Tipujem keca u ovom trenutku, dva Alan i jedan Soriano.AsharaK je napisao/la:Ma ljudi nisu sutnuli na go. Ovi iz Salzburga ..Sabinho je napisao/la:AsharaK pros'o si to.
Ako Juve da go z1x na barcu i branis oba tiketagonzales je napisao/la:Duel poluvremena, i igras 2Sheyi je napisao/la:Kako se na ovom novom wwinu igra vise golova u drugom poluvremenu?
Malo je čudno, hoces da igras domacin daje gol, moras igrati NE na ono Da li ce gost zavrsiti susret bez primljenog gola?
Joj kretena majko milaAsharaK je napisao/la:PAOK YEBEM TI SVE!
Eto jos 3orbit je napisao/la:jao igokee šta čini levskom![]()
![]()
Jorović samo 3 poena![]()
Yebem im sve ludo hahahaHeller je napisao/la:Joj kretena majko milaAsharaK je napisao/la:PAOK YEBEM TI SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.