FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2014, 13:56

mukesh80 je napisao/la:Pjesma za Nevena u redu, ali ostalo navijanje (mi smo fukare iz grada soli **** nas boli.... fukara voli picke da bije itd), pa jarane kad dodjes sa detetom na utakmicu pa čuješ takvo navijanje, zatim podrška ekipi i Denise ( Denis napolje i igrajte picke skandiranje), razlika u kvalitetu slobode i širokog je ogromna i ko god se bavio fudbalom zna da tu ništa ne pomaže ni davanje 300% mogućnosti tako da igrači i Deis nisu takvo nešto zasluzili jer sva krivica je što su igrali protiv 6 puta kvalitetnijeg protivnika
Ti nisi odrastao uz Slobodu I nje e navijace definitivno....ja sam prvi protiv toga da Denisa spominjemo ali stav grups se nece mjenjati zbog nas par ljudi sigurno..Dwnis nas je 3 puta izradio I zasluzuje ovo ali druga je stvar sto mi sad malo odrasli .islimo da je bolje spustit tenzije da nam u klubu krene
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2014, 14:03

samke12345 je napisao/la:mnogima je ovo bila poslijednja tekma na tusnju govorim za fukare do nekih boljih vremena jer nema vodje kako treba
Fali Bajra na tribini puno I mali Karac nece to i ja ga razumijem a on ima slifa za to ...Mnogi bi sad ebavali svima majku moze im se..zato neka ljudi drugi kad cuju ono ebem ove onw na reprezentativnim utakmicama to ipak kad povese takvih 10 odmah ce I ostalih 100 I onda ide dalje ...

Samo care sabura dodji na tribinu budi dio ekipe daj podrsku svom klubu..nekad ljudi koji budu uvredjeni odustaju..I ja sam tu od rata pa na dalje bio I kao djete maloljetan pa dozivljavao ponizenja gdje nam nedaju mladjim u autobus za Kakanj pa mi mladji stopiramo do Kaknja I pojavimo se medju njima pa se oni zadive nama takvim navijacima kojima je samo Sl ok boda bila vazna I tako su se misnjenja I postovanja mjenjala na tribini medju rajom..ako sad izgubis volji zbog oojedinaca gotovo ti je ..svaka tribina ima takvih ljudi Manijaci , Horde dobro namo sta se njima desavali sve , Robijasi da ne govorim ..sve je to normalno..samo sabura dodji na tribinu vidjet ces kako je dobro sve kad zagrmi sa sjevera :)..ova brojka sad na tribini je fenomenalna treba odrzat to..malo ko ovo ima u nasoj ligi..vjerovatno nam je mozda u prosjeku u PL samo tribina za navijace I najbrojnija barem sto se moglo vidjeti

Razglas nam neda policija unjeti kao takva PL pravila sta vec ..a kad imamo onaj razglas pa kad povedes tribinu svi skupa to je beton..nema onaj **** a onaj navija ...ali dobro je opet brojka dosta dobra dobre stvari se na tribini desavaju a to sto bude tih ispada pojedinaca rijesit ce se to polahko
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 avg 2014, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 24 avg 2014, 14:09

Coraco je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Kako stvari stoje, vraćamo se na stare staze propasti.
Ti si brate pukoo, gdje ćeš to napisati :D
Ovakva ista situacija je bila protiv Branitelja, kad smo osuli paljbu na smajlija, eto za 10 mjeseci niko nije odnio ni jedan bod sa Tušnja.

Nego vezano za lomljenje stolica, baš ovaj lik što ga Klasik spominje i još jedan-dva sa njim konstantno pokušavaju da povedu navijanje i skandiranje (ne znam što im se to dozvoljavalo), i čulo se baš da stolica puca kad je nabio nogom. Možda je nije skroz odvalio ali je sigurno pukla.
Nije me dugo podsjetilo nego ovo sad što se dešava (ni u periodu Branitelja).Moramo se SAD trgnuti jer ovako ne može . .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 avg 2014, 14:11

SaltCityAttack je napisao/la: Fali Bajra na tribini puno I mali Karac nece to i ja ga razumijem a on ima slifa za to ...
+1

Mnogi pomenutom dvojcu ne mogu parirati... ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2014, 14:36

harry_90 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: Fali Bajra na tribini puno I mali Karac nece to i ja ga razumijem a on ima slifa za to ...
+1

Mene da nwko pita koga bi sad stavio da bude vodja grupe ja bi stavio Hajrana..znamda je to teako familijaran lik...mislim odrastali smoskupa isli na tekme godinama I covjek orvo pametan drugo svi ga postuju ko druga I malo ima onih koji bi mu okrenuli ledjaza razlkku od ove sad postave ..mada ja postujem I ove momke oni ce napravit obre stvari sto se tice grupe vjerujem ali sam misljenja kad bi Hajran inao vremena on bi mi prvi pao na pamet da zamjeni ovu dvojicu koji vise eto I nemaju nekog faktora velikog kod nas ..Bajra je otisao van granica BIH I eto on je sad u mojoj situaciji gledam ga na FB ko I ja traI rezultatw hahaa...reko sad ces secer dkbit nakon godinu dvije razmisljajuci o tribinI..ebiga takav sam isti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 avg 2014, 14:46

ma brate nece se niko toga prihvatit ko je zdrave pameti i koga raja cijeni u gradu..ne znam sta je i bajri bilo pa se prihvatao tog posla...zasto? pa znamo zasto M.K nece vise ...niko nije lud da podmece svoja ledja i dobiva prijave radi grupe klosara i narkomana koji samo gledaju sranje da naprave il ukradu bilo sta pa makar to bilo i je.eno motorno ulje :mrgreen:

I.... je ok, momak je citav zivot uz Slobodu, prosao citavu BiH uzduz i poprijeko...i ja prvi ne sumnjam da bi sve uradio u interesu Fukara i Slobode...al jbg takav je ovo grad kad jednom dodjes na neki glas-gotovo je, dzaba sta god bilo poslije ljudi te dozivljavaju kakav si prije bio, i raja nece da se identifikuje sa takvim..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 24 avg 2014, 14:50

[youtube][/youtube]

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 avg 2014, 14:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma brate nece se niko toga prihvatit ko je zdrave pameti i koga raja cijeni u gradu..ne znam sta je i bajri bilo pa se prihvatao tog posla...zasto? pa znamo zasto M.K nece vise ...niko nije lud da podmece svoja ledja i dobiva prijave radi grupe klosara i narkomana koji samo gledaju sranje da naprave il ukradu bilo sta pa makar to bilo i je.eno motorno ulje :mrgreen:

I.... je ok, momak je citav zivot uz Slobodu, prosao citavu BiH uzduz i poprijeko...i ja prvi ne sumnjam da bi sve uradio u interesu Fukara i Slobode...al jbg takav je ovo grad kad jednom dodjes na neki glas-gotovo je, dzaba sta god bilo poslije ljudi te dozivljavaju kakav si prije bio, i raja nece da se identifikuje sa takvim..
Bajru niko ne moze zamjeniti na sjeveru :!: I...r je ok momak i uziva moje postovanje, nema autoriteta ko Bajra ali opet moze proci. M..a medju vodjama :?: e to nikom na tribini nije jasno i dok su takvi u vodstvu mnogi nece dolaziti na sjever :!: i ona ekipa starosjedilaca (zna se na koga mislim) evo vec 10 godina oni po istom, samo je bitna vutra i dandara i njima je lijepo a za Slobodu ih libo racku :!: mislim da slijedi drastican pad navijacke grupe jer sad protiv Sirokog veliki broj momaka je na zapad otisao :!:
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 24 avg 2014, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 avg 2014, 15:03

samke12345 je napisao/la:[youtube][/youtube]
bolje da je na utakmicu otisao i pomogo klubu kupovinom ulaznice :!:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 avg 2014, 15:09

Znalo se na kraju prošle sezone da će ovakva situacija na tribini biti, i momci koji su godinama tu su rekli da neće više dolaziti na Sjever...Ne treba im belaja, kad ima izroda toliko koji samo štete klubu i gledaju svoju neku korist...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 avg 2014, 15:10

Jed dobro vise o tribini...sta vam je ba....sve prijedloge i sugestije iznesite na sjeveru...nije niko nedodirljiv i da se sa njim ne moze pricat...ako vas mrzi posaljite meni na pp pa cemo popricat i razmotrit...ostavite palamudanje o sjeveru ovdje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 24 avg 2014, 16:12

Mi smo sebi najveci neprijatelji, nece Azmira niko otjerat nego mi sami, dzaba sto je covjek objasnjavao juce
20 minuta pred sjeverom, ja ne znam gdje to ima da predsjednik dodje i prica, al to se sve trebalo rijesiti prije pocetka pl... druga stvar i ovo se trebalo rijesiti razgovorom oko sadikovica... ok, bilo sto je bilo covjek se izvinuo
10 puta i javno i pozivao na dogovor, TAD se trebalo reagovat necemo denisa za trenera ili prihvatiti izvinjenje jer ono juce nema smisla, sta je on kriv sto je izgubio 1-0 od 10 puta bolje ekipe? mi imamo limitirano ekipu i to treba bit svima jasno, trener je najmanje kriv, juce oni sa zapada sto su presli navalili denise napolje denise napolje a budale pijane terena oni ne vide pa onda prica tipa otpusti ciru yebote denis i sl... ko da su djeca od 6 godina a ne ljudi koji su valjda stalno na tom zapadu...

navijanje 1 dio solidno za nevena, 2 pol prelose, ocaj... raspadnuto, oko tribine i vodje nije ovdje mjesto za te stvari
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 avg 2014, 16:37

harry_90 je napisao/la:
+1

..

PS: Vidi ovog objavljuje video a živi preko puta stadiona :evil: Pomaže klubu.

btw: ako ovako grmi njemu u stan, kako li je tek na terenu :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 avg 2014, 16:56

Ma ima skarta to je odavno tako bitna stvar je da ce oni kojima je to prolazna faza otic ali bojim se da se oni pravi momci sa zdravim idejama ne razidju. Fakat je da ovdje nema ozbiljne organizacije i dok je tako od nas nece biti velike price ali odustat ne treba ;) preguracemo i ovo
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 24 avg 2014, 17:05

Uopćeno govoreći za navijačke skupine, 30-40% ljudi je tu zbog kluba zbog istinske podrške ostali su tu iz drugih razloga.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 avg 2014, 17:18

Jucer nas sest je kupilo po dvije tri-karte, da malo poguramo Slobodu. Zasto neki kreteni moraju biti pa da ih usmjerise u savez? Ono sto je bilo na sjeveru i platilo kartu ne moze namiriti kaznu koja ce biti. Aferim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 avg 2014, 17:23

[youtube][/youtube]

Većina komentara poslije utakmice sa Širokim 0:1 nažalost bavi se navijačima i to na način da ih se kritikuje, okrivljuje itd. Žalosno je ako su navijači krivi za lošu igru i loše rezultate. Naravno da nisu. Oni su bili i ostaće dvanaesti igrač Slobode. Eh sad, što neki misle da su navijači dobri samo onda kad pjevaju, skandiraju i bodre, to je njihov problem. Navijači su u redu i onda kada kritikuju i psuju jer i to rade iz ljubavi prema voljenom klubu(naravno, u toj situaciji razočarani zbog lošeg stanja). I veliki Ćiro Blažević je prilikom dolaska u Tuzlu to eksplicite potvrdio čuvenom "Vi ste naša najveća snaga i grebaćemo im .ajku svima".
Ovde je očigledno u pitanju depresija nastala kod ljudi nakon odlaska Blaževića i vraćanje na staro stanje stvari. Može Predsjednik promijeniti i kolko hoće trenera ali da Bog da da će biti bolje. Njegova najava da je cilj u sezoni 14/15 "borba za opstanak" (zbog poznatih razloga) amnestira svakog trenera, ma kako se on zvao. Mogao je reći da borba za vrh ne dolazi u obzir usljed teške financijske situacije. Tako bar ne bi prepolovio broj prisutnih na Tušnju, i evidentno umanjio prihode.

Navijači, pak, ne gađaju pravu metu pljujući po Sadikoviću i to je jedina greška s njihove strane.

Naravno, veliki treneri su baška. Ćiro je i samom svojom pojavom, kao nekad Gerum, dovodio dupke puni stadion u stanje transa. Husićevom "procijenom" da je Ćiro ostario za 5 mjeseci(gle čuda) dobili smo staro stanje stvari. A prije 5 mjeseci taj isti Husić na TV-u kaže "Mogli smo dovesti 11 najboljih igrača i pitanje bi li ušli u PL. Dovođenjem gosp. Blaževića mislim da smo ostvarili pun pogodak."

Petog Septembra, ako Bog da, u Stambolu na Bosforu, Bešiktaš-Sloboda. Nadam se da poslije te utakmice ništa više neće biti isto kao što je bilo. Dobro bi bilo od strane faraona i satrapa mu da, obzirom da su avio letovi jako jeftini, napuni jedan avion navijača i počasti ih zbog svih patnji koje je prouzrokovao Slobodi za svoje vladavine.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 avg 2014, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 avg 2014, 17:25

Probisvjet je napisao/la:Jucer nas sest je kupilo po dvije tri-karte, da malo poguramo Slobodu. Zasto neki kreteni moraju biti pa da ih usmjerise u savez? Ono sto je bilo na sjeveru i platilo kartu ne moze namiriti kaznu koja ce biti. Aferim.
najgore sto je i jucer na sjeveru bilo metar njih koji nisu platili kartu :!: redari ih hladno puste da udju ;)
Sloboda Tuzla

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 24 avg 2014, 17:30

fukaratz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jucer nas sest je kupilo po dvije tri-karte, da malo poguramo Slobodu. Zasto neki kreteni moraju biti pa da ih usmjerise u savez? Ono sto je bilo na sjeveru i platilo kartu ne moze namiriti kaznu koja ce biti. Aferim.
najgore sto je i jucer na sjeveru bilo metar njih koji nisu platili kartu :!: redari ih hladno puste da udju ;)

sve navijaci neki mentalita ultra a 10 ih udje na moje oci besplatno, nije ni cudo sto u novinama pise da nas bude
3000 na utakmici... strasno, poslije jucerasnje utakmice mnoge stvari su mi se zgadile...

eto zapalile su se baklje, treba sad ispostovati azmira i ne zapaliti baklju do kraja sezone jer u utorak
nas ocekuje jedno 10 000 kazne
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 avg 2014, 17:49

Kakva je situacija sa Mehanovićem, ima li ga gdje u kadru kod vas?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.