Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja sve što sam rekao se lako može provjeriti ko god ima pristup internetu.Incognito87 je napisao/la:Spinuj makar slamu jeoduškin moto izgleda. 15 - 11 u titulama, imaš mahanje haveru
dzaba ti internet, ako nije izaslo na zvanicojjurisicduska je napisao/la:Ja sve što sam rekao se lako može provjeriti ko god ima pristup internetu.Incognito87 je napisao/la:Spinuj makar slamu jeoduškin moto izgleda. 15 - 11 u titulama, imaš mahanje haveru
TobeYarabi je napisao/la: dzaba ti internet, ako nije izaslo na zvanicoj
Gdje nam Rokoko nestade?Incognito87 je napisao/la:Šampioni duška, šampioni. 15-11, 4 razlike vodimo, izvolite pa nas stignite.![]()
Daj ba nek neko citira ovog američkog pubertetliju, polomi se jadnik sa nekim debilnim doskočicama. Evo ipak profesor ga je citirao. Aferim profesore spasio si jedan mladi život.
Bolje da sam procitao deklaraciju sa sanitara sad na solji nego ovo sto si ti napisao.tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda izgubila u Kupu: 1971,1995,1996,1998, 1999,2008,2009, 2016
Kup prvoligasa pobjednici: 1971
Drugo mjesto u ligi: 2016
Trece mjesto u ligi: 1977,1996,2009
Tri puta pobjednik druge savezne lige i jednom pobjednik Federalne lige. To su drugi rangovi.
Pet puta ucesnik nekog oblika Evropskog takmicenja: 1977, 1984, 2003, 2004, 2016.
Kup prvoligasa nije zazivio mada su igrale sve ekipe i osvajale ekipe jace kao Zvezda. Ne znam kako ga oni racunaju.
Isto ovaj Rapan Kup koji je preteca Intertoto kupa ima Sloboda neki trofej. Ali ga imaju i jos tri ekipe iz Jugoslavije. Ne znam kako se tu racuna jer je tu svake godine bilo 6-7 pobjednika. :S
U BiH treba uvesti Super Kup. To je bar jedna utakmica prvaka i osvajaca kupa. To nije neki napor. Dok liga kup koji je nesto kao ovaj kup prvoligasa ne moze jer su tereni losi, a i ovo je za igrace previse utakmica liga +obicni kup.
To se moze igrati u Engleskoj.
Nisi ti balavac, nemoj biti prestrog prema sebi.belosevic28 je napisao/la:Vidis kako balavac izbjegava svaki oblik ozbiljne komunikacije. Ideologija je cudo...
Jesi to sam smislio ili je bilo na zvanicnojIncognito87 je napisao/la:Nisi ti balavac, nemoj biti prestrog prema sebi.belosevic28 je napisao/la:Vidis kako balavac izbjegava svaki oblik ozbiljne komunikacije. Ideologija je cudo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.