RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sta je sa povredama je li sve ok?
Haj **** s teme. Ti iz zivis u Kambodži.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odyebi sa teme "smrdljivog" kluba.Sanel2 je napisao/la:Smrdljivi poluklub iz druge lige, a stadion najbolji za borbe bikova...
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
A vama jedini trofej u 100godisnjoj historiji upravo prvaci cvajtaredvokorak je napisao/la:Prije svega, da li ovaj drugoligas iz Vrapcica ima opste diskusije?
Ja bih sve ovo povjerovao sto pise NeretvanskaPasteta, ali da zivim u Kambodzi.Ama jok top 5 u drzavi, top 5 Balkana. Uzivajte u cvajtari o vi postenjacine.

gledaj čobana podrinjskih sto su se nakotili na temi 
A niste u stanju drugoligašu uzet igrača hahahah, i to vas odyeba slobodino dijete hahahahha sirotinjo

A niste u stanju drugoligašu uzet igrača hahahah, i to vas odyeba slobodino dijete hahahahha sirotinjo

Goebbelsu mali, ponovo lagis.drakensang je napisao/la:A vama jedini trofej u 100godisnjoj historiji upravo prvaci cvajtaredvokorak je napisao/la:Prije svega, da li ovaj drugoligas iz Vrapcica ima opste diskusije?
Ja bih sve ovo povjerovao sto pise NeretvanskaPasteta, ali da zivim u Kambodzi.Ama jok top 5 u drzavi, top 5 Balkana. Uzivajte u cvajtari o vi postenjacine.
![]()
![]()

gledaj čobana podrinjskih

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
upravu ste Vrapcicani velez jeste veliki klub u drugom rangu, mozda cak i najveci 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Uvijek ste bili rang ispod nas po nacinu razmisljanja, pa i sada. Palite se na prijateljsku utakmicu koju ste dobili, dolazite na tuđu temu i komentarišete i provocirate umjesto da prvo počistite ispred svojih vrata, jer objektivno imate vise problema vec ikada. Pa vi ljudi niste prvi po organizaciji cak ni u svome gradu, Tuzla city vas ponizava iz dana u danfukaratz je napisao/la:upravu ste Vrapcicani velez jeste veliki klub u drugom rangu, mozda cak i najveci

Vase vrijeme je otkucalo, medju glavnim ste kandidatima za ispadanje a i realno pojacanja koja ste doveli nisu u rangu Premier lige. Da se razumijemo naš klub je trenutno jedan od najjačih i financijski, i organizacijski a ubrzo i infrastrukturno. Bolje da brinete isto tako za stolice posto morate vratiti i za to dug, jadovi.
Mi jesmo druga liga ali još ovu sezonu, šteta nećemo nikada zaigrati utakmicu protiv vas u Premier ligi jer dogodine ispadate i adio.
Ljubomora vas pojede, ima li 20 clanova klub?!
Ti si naša ljubav jedina!
mi se palimo na utakmicu? nista nismo ni komentsrisali dok vas coban nije poceo sa provokacijama. mi nismo prvi u svom gradu a vas ujke kandzijaju evo 20 godina od ratafudbalfudbal je napisao/la:Uvijek ste bili rang ispod nas po nacinu razmisljanja, pa i sada. Palite se na prijateljsku utakmicu koju ste dobili, dolazite na tuđu temu i komentarišete i provocirate umjesto da prvo počistite ispred svojih vrata, jer objektivno imate vise problema vec ikada. Pa vi ljudi niste prvi po organizaciji cak ni u svome gradu, Tuzla city vas ponizava iz dana u danfukaratz je napisao/la:upravu ste Vrapcicani velez jeste veliki klub u drugom rangu, mozda cak i najveci![]()
Vase vrijeme je otkucalo, medju glavnim ste kandidatima za ispadanje a i realno pojacanja koja ste doveli nisu u rangu Premier lige. Da se razumijemo naš klub je trenutno jedan od najjačih i financijski, i organizacijski a ubrzo i infrastrukturno. Bolje da brinete isto tako za stolice posto morate vratiti i za to dug, jadovi.
Mi jesmo druga liga ali još ovu sezonu, šteta nećemo nikada zaigrati utakmicu protiv vas u Premier ligi jer dogodine ispadate i adio.
Ljubomora vas pojede, ima li 20 clanova klub?!

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Vi ste urnebes zivi, svako vam je zanimljiv osim vas samih.. Jesi li sam smislio komentar? haj budi iskren pa recifukaratz je napisao/la:mi se palimo na utakmicu? nista nismo ni komentsrisali dok vas coban nije poceo sa provokacijama. mi nismo prvi u svom gradu a vas ujke kandzijaju evo 20 godina od ratafudbalfudbal je napisao/la:Uvijek ste bili rang ispod nas po nacinu razmisljanja, pa i sada. Palite se na prijateljsku utakmicu koju ste dobili, dolazite na tuđu temu i komentarišete i provocirate umjesto da prvo počistite ispred svojih vrata, jer objektivno imate vise problema vec ikada. Pa vi ljudi niste prvi po organizaciji cak ni u svome gradu, Tuzla city vas ponizava iz dana u danfukaratz je napisao/la:upravu ste Vrapcicani velez jeste veliki klub u drugom rangu, mozda cak i najveci![]()
Ljubomora vas pojede, ima li 20 clanova klub?!igrate drugu ligu i ne javljajte se!

Navijac dugogodisnjeg drugoligasa iz Vrapcica prica o primatu u sopstvenom gradu.
Bude ih 30 iza gola i jadare pricaju o navijackim invazijama.
Zive od rezultata prije 30+ godina.
Najveca politicka ravaku i najveci prosjaci.
Koja je ovo sezona u kojoj najavljujete povratak u sami vrh.

? ? <3
dvokorak je napisao/la:Navijac dugogodisnjeg drugoligasa iz Vrapcica prica o primatu u sopstvenom gradu.Bude ih 30 iza gola i jadare pricaju o navijackim invazijama.
![]()
![]()

Kozojebu nas na jednoj gostujucoj u cvajti ko vas citavu sezonu kuci i nemoj ti o navijacima svega ti. Borili se za titulu 60 vas u Mostar doslo. **** ja majku svoju u mene bi nena rahmetli ustala iz mezara i dosla u Tuzlu da smo se mi borili
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Vi biste se jedino mogli boriti za gornji dom, ali cvajtare.Mexico je napisao/la:dvokorak je napisao/la:Navijac dugogodisnjeg drugoligasa iz Vrapcica prica o primatu u sopstvenom gradu.Bude ih 30 iza gola i jadare pricaju o navijackim invazijama.
![]()
![]()
Kozojebu nas na jednoj gostujucoj u cvajti ko vas citavu sezonu kuci i nemoj ti o navijacima svega ti. Borili se za titulu 60 vas u Mostar doslo. **** ja majku svoju u mene bi nena rahmetli ustala iz mezara i dosla u Tuzlu da smo se mi borili

? ? <3
Pa vi se u 100 godina jednom borili i to dva kola prije kraja namjestili tekmu sa zadnjom Drinom. Sirotinjodvokorak je napisao/la:Vi biste se jedino mogli boriti za gornji dom, ali cvajtare.Mexico je napisao/la:dvokorak je napisao/la:Navijac dugogodisnjeg drugoligasa iz Vrapcica prica o primatu u sopstvenom gradu.Bude ih 30 iza gola i jadare pricaju o navijackim invazijama.
![]()
![]()

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
@NeretvanskaPasteta o kolikoj cifri se radi? Da li je Sloboda uzela pribliznu svotu kao Vrapcici od dugogodisnjih prijatelja iz Gabele? 

? ? <3
Ja ne znam sta ovi tuzlaci hoce,grad im preuzela mjesna zajednica Simin Han,nikad gora im situacija i dodju pisat na Velezovu temu 

Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 11 jul 2018, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
http://****.ba/rodjeni-na-krilima-vi ... -sponzora/
Dok fukare muku muce sa stolicama neko dobija nove sponzore
Dok fukare muku muce sa stolicama neko dobija nove sponzore

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nemam pojma pitaj ex predsjednika koji vam je svrsio po faci dok ste mu dvi godine ceskali jajadvokorak je napisao/la:@NeretvanskaPasteta o kolikoj cifri se radi? Da li je Sloboda uzela pribliznu svotu kao Vrapcici od dugogodisnjih prijatelja iz Gabele?

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
Mexico je napisao/la:Nemam pojma pitaj ex predsjednika koji vam je svrsio po faci dok ste mu dvi godine ceskali jajadvokorak je napisao/la:@NeretvanskaPasteta o kolikoj cifri se radi? Da li je Sloboda uzela pribliznu svotu kao Vrapcici od dugogodisnjih prijatelja iz Gabele?![]()
Sve bi sad dali da im jos jednom bljucne

O Niksicu pisemo?Mexico je napisao/la:Nemam pojma pitaj ex predsjednika koji vam je svrsio po faci dok ste mu dvi godine ceskali jajadvokorak je napisao/la:@NeretvanskaPasteta o kolikoj cifri se radi? Da li je Sloboda uzela pribliznu svotu kao Vrapcici od dugogodisnjih prijatelja iz Gabele?![]()

? ? <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.