Viri i tebi Papetova ću.na iz usta...sagitarius je napisao/la:Pape odlazi!!!!
obagol je napisao/la:Ova Belgija je hladno otresla Hrvatsku i Srbiju u proslim kvalama, zato je ovaj bod sasvim zadovoljavajuci.
A svi vi koji ste prizeljkivali uvjerljiv poraz i koji prizeljkujete poraz protiv Izraela mozete se lagano sagnuti kompletnoj reprezentaciji na celu sa strucnim stabom. Pored vas takvih "navijaca" nama ne trebaju neprijatelji. Pacenici iskompleksirani... Jeste li vidjeli kako igraci bojkotuju Papeta??? Zbog otvorenog neprijateljstva prema drzavnoj reprezentaciji, svima bih vam oduzeo drzavljanstva!
Vire ti samo noge iz papetovog c*ara
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Virtu4l je napisao/la:Padoše mitovi i u ovoj utakmici
Belgijance je večeras tačno bolio qrac za tri boda, doslovno su sa 60% snage odigrali meč i kao takvi apsolutno dominirali. Mi večeras ništa dobili nismo, osim produžetka agonije sa ovim kompletnim idiotom na klupi.
Ako je neko od vas trolova i potpunih forumskih promašaja ovdje, zadovoljan sa ova dva boda u ovakve tri utakmice, onda definitivno niste daleko od Safetovog kapaciteta.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Možda je nebitno u cijeloj ovoj priči...šta ime ova seljak iz Zavidovića od škole?Tokar,metaloglodar...?
Ili ima pak samo kućnu seljačku usađenu školu.
Prči se Safete,i ti i galski pjetlovi,i Pariz,i Ajfelov toranj,preuzmi PSG moćni treneru.
Ili ima pak samo kućnu seljačku usađenu školu.
Prči se Safete,i ti i galski pjetlovi,i Pariz,i Ajfelov toranj,preuzmi PSG moćni treneru.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Glasači SDA= Papetoljupci, nema nikakve razlike u mentalnom sklopu. Podanički seljački mentalitet.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 13 okt 2014, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta treba @virtual? Da se okrene protiv čoveka kojeg brani godinama, pa da ispadne debil? Bolje ovako glumiti preko tastature, šprdati se, a dok sam gleda TV **** Papetu mater.
Stid me da jedan Vels ima 7 bodova, Izrael iz dve tekme 6 bodova, sramota!
Stid me da jedan Vels ima 7 bodova, Izrael iz dve tekme 6 bodova, sramota!
- RezervniGolman
- Kontakt:
U igri je jos 21 bod

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- sagitarius
- Kontakt:
Koliko ti je platio da se registrujes na forum i da ga branis?obagol je napisao/la:Viri i tebi Papetova ću.na iz usta...sagitarius je napisao/la:Pape odlazi!!!!
obagol je napisao/la:Ova Belgija je hladno otresla Hrvatsku i Srbiju u proslim kvalama, zato je ovaj bod sasvim zadovoljavajuci.
A svi vi koji ste prizeljkivali uvjerljiv poraz i koji prizeljkujete poraz protiv Izraela mozete se lagano sagnuti kompletnoj reprezentaciji na celu sa strucnim stabom. Pored vas takvih "navijaca" nama ne trebaju neprijatelji. Pacenici iskompleksirani... Jeste li vidjeli kako igraci bojkotuju Papeta??? Zbog otvorenog neprijateljstva prema drzavnoj reprezentaciji, svima bih vam oduzeo drzavljanstva!
Vire ti samo noge iz papetovog c*ara
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 13 okt 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Da, na ESPN-u.Makanaky je napisao/la:Ja sam ovu utakmicu gledao na jednom američkom streamu. Komentatori se nisu mogli načudit... kažu Sušić nepopularan a onda čuju skandiranje i komentarišu kako malo treba. Kažu možeš ti misliti da ti je bod protiv Belgije dobar ali ne smiješ to javno reći na pres konferenciji. I ne možeš na konferenciji izvaliti da nisi skautirao Kipar. Ako već nisi, onda sakrij taj podatak a ne busat se time.
Ali ne trebaju nama, druze, komentatori pricati o Safetu, samo budala ne primjecuje njegovo neznanje i provale.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako brate...pa vidis da su se raspisali kao nikad do sada....Virtu4l je napisao/la:Padoše mitovi i u ovoj utakmici

Moracu sabrati bisere,prije i poslije utakmice...printirati,uokviriti i na zid okaciti...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Od 3 utakmice Safet napravi 1 jedini kiks protiv Kipra i oni bi kao da ga mijenjaju.
Kipar kuci kiks.
Vels na strani nerijeseno - REALNO.
Belgija (5. FIFA rang lista) kuci dobijamo ih i Bega primi amaterski gol i nerijesno - REALNO.

Kipar kuci kiks.
Belgija (5. FIFA rang lista) kuci dobijamo ih i Bega primi amaterski gol i nerijesno - REALNO.

Hrvatsku i Srbiju koje su se paćenički mučile, i njih su dobili jedva (ako si zapravo i gledao utakmice a ne samo vidio rezultate znat ćeš o čemu govorim). Ne kažem da je Belgija slaba, prejaki su, ali i mi smo sa ovakvim igračima. Sušić ne zna postavit taktiku ljudi dragi, pomirite se s time. Neće ga niko javno bojkotovat garant, a stvarno moraš bit lakovjeran i vjerovat da nije bilo varnica dosad u reprezentaciji i da se igrači nisu bunili protiv Papeta.
Kakvo razmišljanje, ispade mi mrzimo BiH i repku samo zbog tog što joj želimo dobro...
Pravo si oličenje sportskog SDA-ovca...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
U Safetu je jedinstvo repke i snaga. 

- sagitarius
- Kontakt:
Glasaju za SDA jos skandiraju "Safet Susic", stvarno tim ljudima nikako nije dobro...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Branite vi koliko hoćete Papeta i njegove bravure od taktike i izbora igrača!
Tabela je neumoljivo na našoj strani !

Tabela je neumoljivo na našoj strani !
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Nemoj da seres ,samo cu ti to reci,pogledaj malo ranije i neke druge stvari....Amarkony je napisao/la:Od 3 utakmice Safet napravi 1 jedini kiks protiv Kipra i oni bi kao da ga mijenjaju.![]()
Kipar kuci kiks.
Ako je podrška vlastitoj reprezentaciji podanički seljački mentalitet, evo ja sam prvi seljačina. Haj sad pitaj Belgijance da te povedu sa sobom...JonSnow je napisao/la:Glasači SDA= Papetoljupci, nema nikakve razlike u mentalnom sklopu. Podanički seljački menatlitet.
Naravno da od toga nema ništa, ali je ovdje trend napisati nešto, pa ponavljati dok ne postane činjenica.Kaunas je napisao/la:@BaDa sumnjam, ne bi se on smijao poslije tekme da je došlo do toga

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nebi ni Jim Carey mogao napravit onakvu teleću facu i pogled

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
I onda se čudimo što smo na dnu u svakom smislu, ali eto narod znaJonSnow je napisao/la:Glasači SDA= Papetoljupci, nema nikakve razlike u mentalnom sklopu. Podanički seljački mentalitet.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovaj isti kao onaj kalćo...oba ista kao Safa.Amarkony je napisao/la:Od 3 utakmice Safet napravi 1 jedini kiks protiv Kipra i oni bi kao da ga mijenjaju.![]()
Kipar kuci kiks.
U jedinstvu je snaga!Bakira za predsjednika!

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.