PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Incognito87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
predaj se duška izgubio si boj možeš se saget željo šampion
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
to je isto kao kad duska priznaje titulu iz 1999, a to su bile kvalifikacije za play off
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Hrvatskoj je Mamic napravio cirkus sa titulama za Dinamo, imaju titule od 3 ekipe koje se racunaju Dinamu 

-
- Kontakt:
Incognito87 je napisao/la:predaj se duška izgubio si boj možeš se saget željo šampion
Čestitam što ste bili prvi u kvalifikacijama za Prvu ligu Jugoslavije. I predajem se.
Virtual sam si sebi skočio u stomak. Tuzlak postavi sve kažeš ti relevantno a ono piše kvalifikacije
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 sep 2016, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
virtule, koje drzave je zeljo bio prvak te 1940 i neke?

Znaci Zeljkan je od 1921 do 1946 igrao 'nako 

Prvak Republike Bosne i Hercegovine, nešto k'o FK Sarajevo 1999. kada su bili prvaci polovine Federacije BiH, znači prvaci nekih 30% državeTobeYarabi je napisao/la:virtule, koje drzave je zeljo bio prvak te 1940 i neke?![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Prvak Republike Bosne i Hercegovine, nešto k'o FK Sarajevo 1999. kada su bili prvaci polovine Federacije BiH, znači prvaci nekih 30% državeTobeYarabi je napisao/la:virtule, koje drzave je zeljo bio prvak te 1940 i neke?![]()

-
- Kontakt:
Bonus pitanje,
Ako je Lokomotiva igrala prvu ligu 46/7 nakon dodatnih kvalifikacija, kako onda nisu bile kvalifikacije.
Bonus pitanje,
Kako se Kvarner kvalifikovao ko prvak hrvatskog dijela oslobođenog od italijanske okupacije i čega je to titula?
Kako to da se Zvezdi, Nafti, Pobedi i Budućnosti ne broje te titule, mislim ja znam kako jer si to kvalifikacije za prvu ligu al mene zanima što se uzima Hajduk koji je jedini primjer za a ima 17 primjera protiv najmanje a oni nisu relevantni, Hajduk je relevantan.
Virto igrali smo istu ligu 1999 i mi imali 20 bodova više, jel treba vama da se dodijeli ta titula?
Hajd bar smo nadošli na to da ili priznajete obije ili nijednu i to je pomak. Do sad ste tu neku imaginarnu priznavali a ovu stvarnu negirali.
Ako je Lokomotiva igrala prvu ligu 46/7 nakon dodatnih kvalifikacija, kako onda nisu bile kvalifikacije.
Bonus pitanje,
Kako se Kvarner kvalifikovao ko prvak hrvatskog dijela oslobođenog od italijanske okupacije i čega je to titula?
Kako to da se Zvezdi, Nafti, Pobedi i Budućnosti ne broje te titule, mislim ja znam kako jer si to kvalifikacije za prvu ligu al mene zanima što se uzima Hajduk koji je jedini primjer za a ima 17 primjera protiv najmanje a oni nisu relevantni, Hajduk je relevantan.
Virto igrali smo istu ligu 1999 i mi imali 20 bodova više, jel treba vama da se dodijeli ta titula?
Hajd bar smo nadošli na to da ili priznajete obije ili nijednu i to je pomak. Do sad ste tu neku imaginarnu priznavali a ovu stvarnu negirali.
- Incognito87
- Kontakt:
Imaginarna titula je ona gdje su utakmice dobijene na terenu, a stvarna titula je ona gdje je dodijeljena ko Merlinov cd na nagradnoj igri.
joj bumbara, da vas nema tačno bi vas opet politika trebala izmislit 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- TobeYarabi
- Kontakt:
franto provalio virtinu lozniku i pise sa njegovog profila

-
- Kontakt:
Ne sporim ja da ste vi osvojili tu ligu samo je ona bila okarakterisana kao kvalifikacije za prvu ligu. Pa nisam debil da sporim pošteno kvalifikovanje u prvu ligu. Drugi rang takmičenja. Kvalifikaciono takmičenje. Nešto ko drugu ligu kad osvojiš pa logično ideš da se takmičiš u prvoj.
Inkognito ako nakon 30 kola neko bude prvi, ko je prvak te godine, jel sedmoplasirana ekipa ili prva.
Vaše 3 titule, jedna prije te i dvije poslije te nisu odigrane na teritoriji cijele države pa su uredno priznate. Ne znam što ne bi bila i naša.
Inkognito ako nakon 30 kola neko bude prvi, ko je prvak te godine, jel sedmoplasirana ekipa ili prva.
Vaše 3 titule, jedna prije te i dvije poslije te nisu odigrane na teritoriji cijele države pa su uredno priznate. Ne znam što ne bi bila i naša.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 sep 2016, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Incognito87
- Kontakt:
Zato što nije završena.
- TobeYarabi
- Kontakt:
znaci tdasnji hnk zeljkan sampion drzave jugoslavije, jer je pobjedio turnir koji se igrao na prostoru bih, i sta tu nije jasno?

Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 20 sep 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda izgubila u Kupu: 1971,1995,1996,1998, 1999,2008,2009, 2016
Kup prvoligasa pobjednici: 1971
Drugo mjesto u ligi: 2016
Trece mjesto u ligi: 1977,1996,2009
Tri puta pobjednik druge savezne lige i jednom pobjednik Federalne lige. To su drugi rangovi.
Pet puta ucesnik nekog oblika Evropskog takmicenja: 1977, 1984, 2003, 2004, 2016.
Kup prvoligasa nije zazivio mada su igrale sve ekipe i osvajale ekipe jace kao Zvezda. Ne znam kako ga oni racunaju.
Isto ovaj Rapan Kup koji je preteca Intertoto kupa ima Sloboda neki trofej. Ali ga imaju i jos tri ekipe iz Jugoslavije. Ne znam kako se tu racuna jer je tu svake godine bilo 6-7 pobjednika. :S
U BiH treba uvesti Super Kup. To je bar jedna utakmica prvaka i osvajaca kupa. To nije neki napor. Dok liga kup koji je nesto kao ovaj kup prvoligasa ne moze jer su tereni losi, a i ovo je za igrace previse utakmica liga +obicni kup.
To se moze igrati u Engleskoj.
Kup prvoligasa pobjednici: 1971
Drugo mjesto u ligi: 2016
Trece mjesto u ligi: 1977,1996,2009
Tri puta pobjednik druge savezne lige i jednom pobjednik Federalne lige. To su drugi rangovi.
Pet puta ucesnik nekog oblika Evropskog takmicenja: 1977, 1984, 2003, 2004, 2016.
Kup prvoligasa nije zazivio mada su igrale sve ekipe i osvajale ekipe jace kao Zvezda. Ne znam kako ga oni racunaju.
Isto ovaj Rapan Kup koji je preteca Intertoto kupa ima Sloboda neki trofej. Ali ga imaju i jos tri ekipe iz Jugoslavije. Ne znam kako se tu racuna jer je tu svake godine bilo 6-7 pobjednika. :S
U BiH treba uvesti Super Kup. To je bar jedna utakmica prvaka i osvajaca kupa. To nije neki napor. Dok liga kup koji je nesto kao ovaj kup prvoligasa ne moze jer su tereni losi, a i ovo je za igrace previse utakmica liga +obicni kup.
To se moze igrati u Engleskoj.
-
- Kontakt:
Verificifana i službeno priznata titula od saveza. Žao mi je. Dakle završena je na način da smo mi bili prvi nakon 30 kola (20 bodova više od vas) , normalno kome da se da nego nama. Da ste vi bili prvi vjerovatno bi dali vama ne bi Đerzelezu.Incognito87 je napisao/la:Zato što nije završena.
Kad je verifikaujete ko titulu, ja ću ti platiti piće i čestitati. Nema nikakvih problema. Nemam problem s tim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije zavrsena ali je priznata i sluzbeno dodijeljena, a ljepote. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Incognito87
- Kontakt:
S kim ste igrali u evropi te godine? Sa tom titulom se pojavili na sajmu šljive u Gradačcujurisicduska je napisao/la:Verificifana i službeno priznata titula od saveza. Žao mi je. Dakle završena je na način da smo mi bili prvi nakon 30 kola (20 bodova više od vas) , normalno kome da se da nego nama. Da ste vi bili prvi vjerovatno bi dali vama ne bi Đerzelezu.Incognito87 je napisao/la:Zato što nije završena.

Što si opterećen Željom bolan

-
- Kontakt:
Ne ne ne pričamo otpočekta o vašoj nazovi tituli a vi je poredite sa titulom Sarajeva. Virtual jasno u svom postu uvlači titulu Sarajeva u priču. Prije toga je ja nisam spominjao.
Dakle sam si sebi upravo rekao da si opterećen ili si drugu rekao. Ne znam baš najjasnije jedan od vas dvojice ako ne i obojica.
[/quote="Virtu4l"]to je isto kao kad duska priznaje titulu iz 1999, a to su bile kvalifikacije za play off[/quote]
Evo Virtual je čak i priznao našu titulu jer priznaje i vašu.
Dakle sam si sebi upravo rekao da si opterećen ili si drugu rekao. Ne znam baš najjasnije jedan od vas dvojice ako ne i obojica.
[/quote="Virtu4l"]to je isto kao kad duska priznaje titulu iz 1999, a to su bile kvalifikacije za play off[/quote]
Evo Virtual je čak i priznao našu titulu jer priznaje i vašu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 sep 2016, 01:12, ukupno mijenjano 2 puta.
LaEgue Tournament Winners 1945 ★

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.