znaci sutra je jedan od vaznijih dana...valjda ce sve proc kako trebapile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ma ništa, biće to rutinski.19TM87 je napisao/la:znaci sutra je jedan od vaznijih dana...valjda ce sve proc kako trebapile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Dokaz da imamo najbolju omladinsku školu u BiH, ali i mnogo šire...MU'MIN T.M. je napisao/la:Oni dolaze..............da zaokruže fudbalski život.
1.Semir Štilić (unosi nemir)
2.Edin Cocalić (capiten,Stub odbrane)
3.Semir Kerla (Terminator, da se oduži)
4.Admir Vladavić (kao ljubimac one generacije golbradih mladića Grbavice, srčan,rekao NE komšijama,Ronaldinjo potezi)
5.Sanel Jahić (univerzalac,biće mu to treći mandat u Želji, u jednoj polusezoni demonstrirao perverzije od golova)
6.Džeko Edin...............![]()
7.Bubi...![]()
8. ect....
P.S.KAD TAD,VEĆINA NJIH.
Bliži se januar, hoće li biti išta od:
"Grbavice u novom ruhu" ?!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Valjda će biti neštoellaxaz je napisao/la:Bliži se januar, hoće li biti išta od:
![]()

Omar500 je napisao/la:Dokaz da imamo najbolju omladinsku školu u BiH, ali i mnogo šire...MU'MIN T.M. je napisao/la:Oni dolaze..............da zaokruže fudbalski život.
4.Admir Vladavić (kao ljubimac one generacije golbradih mladića Grbavice, srčan,rekao NE komšijama,Ronaldinjo potezi)
5.Sanel Jahić (univerzalac,biće mu to treći mandat u Želji, u jednoj polusezoni demonstrirao perverzije od golova)
7.Bubi...![]()
8. ect....
P.S.KAD TAD,VEĆINA NJIH.
Vrlo lako bi se prije njih svih mogao vratiti jedan golman

Mes Que Un Club
- zlaya_tm87
- Kontakt:
nisam bas u toku sa desavanjima, da li ce se na toj skupstini odluciti o stadionu?pile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ah da, uvijek kad u repki brani, istraumiram se kad driblaamertiger je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Dokaz da imamo najbolju omladinsku školu u BiH, ali i mnogo šire...MU'MIN T.M. je napisao/la:Oni dolaze..............da zaokruže fudbalski život.
7.Bubi...![]()
8. ect....
P.S.KAD TAD,VEĆINA NJIH.
Vrlo lako bi se prije njih svih mogao vratiti jedan golman, inace momak koji je usavrsio fintu ispucavanja

Glavna tacka dnevnog redazlaya_tm87 je napisao/la:nisam bas u toku sa desavanjima, da li ce se na toj skupstini odluciti o stadionu?pile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mah zakazat ce novi termin za 16 februar i onda ce reci nismo nasli zajednicki interespile87 je napisao/la:Glavna tacka dnevnog redazlaya_tm87 je napisao/la:nisam bas u toku sa desavanjima, da li ce se na toj skupstini odluciti o stadionu?pile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
suti jezik pregrizonick je napisao/la:mah zakazat ce novi termin za 16 februar i onda ce reci nismo nasli zajednicki interespile87 je napisao/la:nisam bas u toku sa desavanjima, da li ce se na toj skupstini odluciti o stadionpile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA
Glavna tacka dnevnog reda

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja mislim da bi se sutra trebalo znati da li ce ista biti od toga..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Koliko godina ima to ne znam, ali znam da ga muce povrede i da ga takvog nece jos dugo trpjeti u Turskoj, onda bas i nece imati puno opcija poslje toga, tako da je vrlo moguce da dodje u Zelju vec mozda kroz sljedece dvije sezone. Naravno ovo je nagadjanje ali veoma moguceOmar500 je napisao/la:Ah da, uvijek kad u repki brani, istraumiram se kad driblaamertiger je napisao/la: Vrlo lako bi se prije njih svih mogao vratiti jedan golman, inace momak koji je usavrsio fintu ispucavanja
. Koliko ono sad ima godina, oko 28 ?

Mes Que Un Club
Sta ce nam ako je stalno na bolovanju?amertiger je napisao/la:Koliko godina ima to ne znam, ali znam da ga muce povrede i da ga takvog nece jos dugo trpjeti u Turskoj, onda bas i nece imati puno opcija poslje toga, tako da je vrlo moguce da dodje u Zelju vec mozda kroz sljedece dvije sezone. Naravno ovo je nagadjanje ali veoma moguceOmar500 je napisao/la:Ah da, uvijek kad u repki brani, istraumiram se kad driblaamertiger je napisao/la: Vrlo lako bi se prije njih svih mogao vratiti jedan golman, inace momak koji je usavrsio fintu ispucavanja
. Koliko ono sad ima godina, oko 28 ?

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Popović Lazar
- Kontakt:
imali smo,halalio je...Popović Lazar je napisao/la:I imamol' dugovanja prema Hasagiću ?![]()
Ja mislim da nas je tuzioharinjo je napisao/la:imali smo,halalio je...Popović Lazar je napisao/la:I imamol' dugovanja prema Hasagiću ?![]()

1921-2011
- spielführer_21
- Kontakt:
Eh, kad smo kod Hasagića čuo sam da je imao neki intervju gdje je ružno govorio o Želji, valjda zbog tih dugova.. Ja nisam nigdje mogao pronaći taj intervju, doduše to sam čuo od jednog pitara, a ko će njima vjerovati
..
Zna li ko nešto u vezi toga??

Zna li ko nešto u vezi toga??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- kadetzelje
- Kontakt:
''Idol nacije'' u znaku plave boje
AUTOR: EMIR ALETIĆ DATUM: 03.12.2010.
I ovogodišnji izbor za ''Idola nacije'' proteći će u znaku plave boje. Naime, Željini bivši ili aktuelni fudbaleri, te sam klub, našli su se u velikom broju kategorija. Tako je Edin Džeko prvi favorit da i ove godine postane ''Idol nacije''. Podsjećamo, sjajni golegeter Wolfsburga prošle godine se okitio ovom laskavom titulom a svoju karijeru počeo je upravo u Željezničaru. Osim Džeke, u krugu kandidata za najboljeg bh. fudbalera je i Samir Bekrić, sjajni ofanzivac korejskog Incheona koji je prošle sezone poveo ''plave'' do titule prvaka i finala Kup-a naše zemlje.
U konkurenciji za najboljeg igrača Premijer lige BiH, jedan od favorita je Zajko Zeba. Kreativac Željezničara ove godine je najbolji strijelac i asistent lige, i sigurno zaslužuje da dobije nagradu za najboljeg igrača lige. Amar Osim mogao bi odnijeti dvije nagrade jer je nominovan u dvije kategorije – najbolji bh. trener i najbolji trener PL BiH. Slična je situacija i sa golmanom Ibrahimom Šehićem. On bi mogao biti proglašen za najboljeg bh. golmana kao i za najboljeg golmana PL BiH.
U izboru za najboljeg mladog fudbalera lige našao se i naš Edin Višća koji je sjajnim partijama u ''plavom'' dresu privukao pažnju i selektora Sušića.
Posljednja kategorija u kojoj se našao neki od Željinih igrača je ''najbolji kadetski fudbaler (U17)'' gdje ravnopravno sa ostalima, za titulu najboljeg konkuriše i Armin Hodžić, velika nada Željezničara.
Recimo i to da je Željezničar ušao u uži krug izbora za najorganizovaniji klub u našoj zemlji. Nagrada u ovoj konkurenciji bila bi veliko priznanje za sve ljude u našem klubu koji u posljednjih godinu dana bilježi sjajne rezultate – kako na takmičarskom tako i na poslovnom planu.
Manifestaciju ''Idol nacije'' i ove godine će organizovati najčitaniji bh. sportski portal sportsport.ba u saradnji sa N/FSBiH.
AUTOR: EMIR ALETIĆ DATUM: 03.12.2010.
I ovogodišnji izbor za ''Idola nacije'' proteći će u znaku plave boje. Naime, Željini bivši ili aktuelni fudbaleri, te sam klub, našli su se u velikom broju kategorija. Tako je Edin Džeko prvi favorit da i ove godine postane ''Idol nacije''. Podsjećamo, sjajni golegeter Wolfsburga prošle godine se okitio ovom laskavom titulom a svoju karijeru počeo je upravo u Željezničaru. Osim Džeke, u krugu kandidata za najboljeg bh. fudbalera je i Samir Bekrić, sjajni ofanzivac korejskog Incheona koji je prošle sezone poveo ''plave'' do titule prvaka i finala Kup-a naše zemlje.
U konkurenciji za najboljeg igrača Premijer lige BiH, jedan od favorita je Zajko Zeba. Kreativac Željezničara ove godine je najbolji strijelac i asistent lige, i sigurno zaslužuje da dobije nagradu za najboljeg igrača lige. Amar Osim mogao bi odnijeti dvije nagrade jer je nominovan u dvije kategorije – najbolji bh. trener i najbolji trener PL BiH. Slična je situacija i sa golmanom Ibrahimom Šehićem. On bi mogao biti proglašen za najboljeg bh. golmana kao i za najboljeg golmana PL BiH.
U izboru za najboljeg mladog fudbalera lige našao se i naš Edin Višća koji je sjajnim partijama u ''plavom'' dresu privukao pažnju i selektora Sušića.
Posljednja kategorija u kojoj se našao neki od Željinih igrača je ''najbolji kadetski fudbaler (U17)'' gdje ravnopravno sa ostalima, za titulu najboljeg konkuriše i Armin Hodžić, velika nada Željezničara.
Recimo i to da je Željezničar ušao u uži krug izbora za najorganizovaniji klub u našoj zemlji. Nagrada u ovoj konkurenciji bila bi veliko priznanje za sve ljude u našem klubu koji u posljednjih godinu dana bilježi sjajne rezultate – kako na takmičarskom tako i na poslovnom planu.
Manifestaciju ''Idol nacije'' i ove godine će organizovati najčitaniji bh. sportski portal sportsport.ba u saradnji sa N/FSBiH.