RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Skojevski
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Skojevski » 10 jul 2018, 17:57

Uzivo momci imate na sportske ba facebook pageu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2018, 18:48

Mesa zavrsio u Sarajevu na snimanju glave. Pišaj tuzlanske kozojebe. Nikad vise "prijateljsku" s njima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 jul 2018, 19:00

zizu1991 je napisao/la:Mesa zavrsio u Sarajevu na snimanju glave. Pišaj tuzlanske kozojebe. Nikad vise "prijateljsku" s njima.
Gospoda i RAja iz Vrapcica. A totalno sam saglasan, pa gdje ce Sloboda igrati pripremne utakmice sa duuuugogoodisnjim drugoligasima. Totalno neozbiljno. Napisite da je u najmanju ruku bio pokusaj ubistva :D Ne spominjite niti slucajno da je Sloboda ostala bez dva igraca zbog povreda. :wave:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2018, 19:03

dvokorak je napisao/la: Gospoda i RAja iz Vrapcica. A totalno sam saglasan, pa gdje ce Sloboda igrati pripremne utakmice sa duuuugogoodisnjim drugoligasima. Totalno neozbiljno. Napisite da je u najmanju ruku bio pokusaj ubistva :D Ne spominjite niti slucajno da je Sloboda ostala bez dva igraca zbog povreda. :wave:
Mali ste vi za gospodu iz Vrapcica. Seljacine s dna kace.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 jul 2018, 19:06

zizu1991 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la: Gospoda i RAja iz Vrapcica. A totalno sam saglasan, pa gdje ce Sloboda igrati pripremne utakmice sa duuuugogoodisnjim drugoligasima. Totalno neozbiljno. Napisite da je u najmanju ruku bio pokusaj ubistva :D Ne spominjite niti slucajno da je Sloboda ostala bez dva igraca zbog povreda. :wave:
Mali ste vi za gospodu iz Vrapcica. Seljacine s dna kace.
Goskova filijala. :beba:
? ? <3

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2018, 19:08

dvokorak je napisao/la: Goskova filijala. :beba:
Slavijina kurrava. Ali hajde, i mocni Aalborg je primao od te iste Slavije, pa se tjesite.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 jul 2018, 19:11

Gospoda iz Vrapcica vazda ste bili :D de se vi vratite u PL pa da cemo onda pricati sa vama, mozda vas i budemo gledali kao gospodu :tralala:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 jul 2018, 19:16

zizu1991 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la: Goskova filijala. :beba:
Slavijina kurrava. Ali hajde, i mocni Aalborg je primao od te iste Slavije, pa se tjesite.
Ko bi vas trpio da ste npr u vrhu lige, ali ove Federalne. Kako ide prosjacenje? Kapa li pomalo sadaka sa svih strana?
? ? <3

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2018, 19:20

dvokorak je napisao/la: Ko bi vas trpio da ste npr u vrhu lige, ali ove Federalne. Kako ide prosjacenje? Kapa li pomalo sadaka sa svih strana?
Popusio bi ti sam sebi kurrac za Velezovu trenutnu organizaciju i atmosferu u klubu. Probaj biti malo manje ljakse.

@fukara, pozdrav za tebe. Dobar si momak.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 jul 2018, 19:24

zizu1991 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la: Ko bi vas trpio da ste npr u vrhu lige, ali ove Federalne. Kako ide prosjacenje? Kapa li pomalo sadaka sa svih strana?
Popusio bi ti sam sebi kurrac za Velezovu trenutnu organizaciju i atmosferu u klubu. Probaj biti malo manje ljakse.

Godinama ista prica. :urnebes:
? ? <3

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2018, 19:29

dvokorak je napisao/la:Godinama ista prica. :urnebes:
Neznanje je veliki dar.
Nego gledaj gdje ce tvoja Sloboda i ko je vodi. Sto je najbitnije, gdje je vodi.

Vrijeme radi za nas. Vrijeme radi protiv vas. Manje ces se smijati. Mozda potrazis i maramice.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 jul 2018, 19:33

zizu1991 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:Godinama ista prica. :urnebes:
Neznanje je veliki dar.
Nego gledaj gdje ce tvoja Sloboda i ko je vodi. Sto je najbitnije, gdje je vodi.

Vrijeme radi za nas. Vrijeme radi protiv vas. Manje ces se smijati. Mozda potrazis i maramice.
Tako je. Sve ce se vidjeti u narednih 25 do 30 godina. :mrgreen: Svako dobro drugoligasu iz Vrapcica. Eh da, Barbarez vam je u gradu. Mozda vam baci sta u sesir, prosjaci. Prijateljski pozdrav. :mrgreen:
? ? <3

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2018, 19:38

dvokorak je napisao/la: Tako je. Sve ce se vidjeti u narednih 25 do 30 godina. :mrgreen: Svako dobro drugoligasu iz Vrapcica. Eh da, Barbarez vam je u gradu. Mozda vam baci sta u sesir, prosjaci. Prijateljski pozdrav. :mrgreen:
Legende koje vi ne možete ni sanjati. Vi ste navikli na kapital i da ne mrdnete kurrrcem pa ste zavladali premijer ligom. Oh wait.. znaci li možda ime Husić i dugovi koje cete otplaćivati u tih 25-30 godina koje si već naveo??

Kome smeta evropska Sloboda??

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 jul 2018, 19:43

zizu1991 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la: Tako je. Sve ce se vidjeti u narednih 25 do 30 godina. :mrgreen: Svako dobro drugoligasu iz Vrapcica. Eh da, Barbarez vam je u gradu. Mozda vam baci sta u sesir, prosjaci. Prijateljski pozdrav. :mrgreen:
Legende koje vi ne možete ni sanjati. Vi ste navikli na kapital i da ne mrdnete kurrrcem pa ste zavladali premijer ligom. Oh wait.. znaci li možda ime Husić i dugovi koje cete otplaćivati u tih 25-30 godina koje si već naveo??

Kome smeta evropska Sloboda??
:ljepota: <3
? ? <3

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2018, 19:44

dvokorak je napisao/la: :ljepota: <3
Haj' sad sibri s teme.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 10 jul 2018, 19:59

fukara87 je napisao/la:Gospoda iz Vrapcica vazda ste bili :D de se vi vratite u PL pa da cemo onda pricati sa vama, mozda vas i budemo gledali kao gospodu :tralala:
Pozdrav za velikog redsa,cobana iz Ljubaca
Pravi si navijac.U jednoj ruci telefon,u drugoj stap da tjeras volove.
lezVe do bagro

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 jul 2018, 00:50

zizu1991 je napisao/la:Mesa zavrsio u Sarajevu na snimanju glave. Pišaj tuzlanske kozojebe. Nikad vise "prijateljsku" s njima.
cobane izadjemo vam u susret, odlucimo sa drugoligasem prijateljsku odigrati i opet vam nismo po volji :stop: prvo farma koza se nalazi u Vrapcicima odakle dolazi i drugoligas iz Hercegovine a posto ih vi prcite onda je jasno ko su kozoyebi ovdje a drugo nasem najboljem igracu ste prije desetak godina unistili karijeru cobanakim startovima tako da ste i s tog aspekta cobani na kvadrat :shhh: uzivajte u carima cvajte :wave:
Sloboda Tuzla

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2018, 07:02

fukaratz je napisao/la: cobane izadjemo vam u susret, odlucimo sa drugoligasem prijateljsku odigrati i opet vam nismo po volji :stop: prvo farma koza se nalazi u Vrapcicima odakle dolazi i drugoligas iz Hercegovine a posto ih vi prcite onda je jasno ko su kozoyebi ovdje a drugo nasem najboljem igracu ste prije desetak godina unistili karijeru cobanakim startovima tako da ste i s tog aspekta cobani na kvadrat :shhh: uzivajte u carima cvajte :wave:
Sibri s tim balavim fazonima s teme. Budi sretan. Moci ces pricati djeci da ste nekada igrali protiv velikog Veleža iz Mostara.

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 11 jul 2018, 07:38

zizu1991 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la: cobane izadjemo vam u susret, odlucimo sa drugoligasem prijateljsku odigrati i opet vam nismo po volji :stop: prvo farma koza se nalazi u Vrapcicima odakle dolazi i drugoligas iz Hercegovine a posto ih vi prcite onda je jasno ko su kozoyebi ovdje a drugo nasem najboljem igracu ste prije desetak godina unistili karijeru cobanakim startovima tako da ste i s tog aspekta cobani na kvadrat :shhh: uzivajte u carima cvajte :wave:
Sibri s tim balavim fazonima s teme. Budi sretan. Moci ces pricati djeci da ste nekada igrali protiv velikog Veleža iz Mostara.
A jeste se napalili, prijateljska utakmica, bilo je povreda i sa jedne i sa druge strane, mislim ništa namjerno desilo se u žaru borbe. Sloboda i Velež stari rivali i velikani BiH fudbala. Trenutno Velež u 1. ligi Federacije ali on pripada Premijer ligi BiH i želim mu brz povratak. Samo Sloboda.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 11 jul 2018, 13:17

zizu1991 je napisao/la:

Oni su brato za velezovu organizaciju jos u vremenu flipera i Ben Hura :lol: :lol: jedan invalid na aparatima sa pelenom na zicigu. Smijesno je porediti nas klub i njihov koji vise nema ni navijaca. Ljudi nikad u istoriji nisu imali vise od 1000 clanskih i o cemu da se raspravljamo. Juce u Fojnici ko da se u Mostaru igra koliko je velezovaca bilo. Jesmo druga liga ali zdravi ko boca sa podignutim jedrima i punim plucima na otvorenom moru. I vrijeme u buducnosti je na nasoj strani dok njima i sljedeca minuta moze biti kobna. Jesmo druga liga ali posteno i dostojanstveno bez kradja dok se kod njih vec po misijim rupama tale za neki popisani transfer. Svaka cast finoj raji iz Tuzle koja razumije stanje u Velezu dok ova popisana sirotinja svrsava na pobjedu u prijateljskoj a nemaju pojma da su juce od 90 minuta samo 15 imali inicijativu. Velez je trenutno medju 5 najorganizovanijih klubova i drzavi i to je najvaznije. Prci rezultat igra je vazna i steta sto juce nisu igrali pojacanja Fajic i Cvijanovic ali bolje ih je cuvat da se ne povrijede jer su imali malo problema sa laksim povredama. Poruka za kozojebe siraše pozabavite se vasim Pantelijom na samrti i ucite od ljudi u Velezu kako se zdravo vodi jedan fudbalski klub i kako se treba voljeti. Na svakoj tekmi Rođene prate navijaci i nije sadaka kada gurnes majki ili ocu 100-200-300-500-1000 maraka. To je ljubav i moralna duznost prema onome ko te je odgojio,dao ti identitet i s kim si odrastao. Vi nikad to necete osjetiti jer nebo i zemlja su nas juznjacki i taj vas sumarski mentalitet
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.