RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Uzivo momci imate na sportske ba facebook pageu.
Mesa zavrsio u Sarajevu na snimanju glave. Pišaj tuzlanske kozojebe. Nikad vise "prijateljsku" s njima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gospoda i RAja iz Vrapcica. A totalno sam saglasan, pa gdje ce Sloboda igrati pripremne utakmice sa duuuugogoodisnjim drugoligasima. Totalno neozbiljno. Napisite da je u najmanju ruku bio pokusaj ubistvazizu1991 je napisao/la:Mesa zavrsio u Sarajevu na snimanju glave. Pišaj tuzlanske kozojebe. Nikad vise "prijateljsku" s njima.

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mali ste vi za gospodu iz Vrapcica. Seljacine s dna kace.dvokorak je napisao/la: Gospoda i RAja iz Vrapcica. A totalno sam saglasan, pa gdje ce Sloboda igrati pripremne utakmice sa duuuugogoodisnjim drugoligasima. Totalno neozbiljno. Napisite da je u najmanju ruku bio pokusaj ubistvaNe spominjite niti slucajno da je Sloboda ostala bez dva igraca zbog povreda.
Goskova filijala.zizu1991 je napisao/la:Mali ste vi za gospodu iz Vrapcica. Seljacine s dna kace.dvokorak je napisao/la: Gospoda i RAja iz Vrapcica. A totalno sam saglasan, pa gdje ce Sloboda igrati pripremne utakmice sa duuuugogoodisnjim drugoligasima. Totalno neozbiljno. Napisite da je u najmanju ruku bio pokusaj ubistvaNe spominjite niti slucajno da je Sloboda ostala bez dva igraca zbog povreda.

? ? <3
Slavijina kurrava. Ali hajde, i mocni Aalborg je primao od te iste Slavije, pa se tjesite.dvokorak je napisao/la: Goskova filijala.
Gospoda iz Vrapcica vazda ste bili
de se vi vratite u PL pa da cemo onda pricati sa vama, mozda vas i budemo gledali kao gospodu 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ko bi vas trpio da ste npr u vrhu lige, ali ove Federalne. Kako ide prosjacenje? Kapa li pomalo sadaka sa svih strana?zizu1991 je napisao/la:Slavijina kurrava. Ali hajde, i mocni Aalborg je primao od te iste Slavije, pa se tjesite.dvokorak je napisao/la: Goskova filijala.
? ? <3
Popusio bi ti sam sebi kurrac za Velezovu trenutnu organizaciju i atmosferu u klubu. Probaj biti malo manje ljakse.dvokorak je napisao/la: Ko bi vas trpio da ste npr u vrhu lige, ali ove Federalne. Kako ide prosjacenje? Kapa li pomalo sadaka sa svih strana?
@fukara, pozdrav za tebe. Dobar si momak.
Godinama ista prica.zizu1991 je napisao/la:Popusio bi ti sam sebi kurrac za Velezovu trenutnu organizaciju i atmosferu u klubu. Probaj biti malo manje ljakse.dvokorak je napisao/la: Ko bi vas trpio da ste npr u vrhu lige, ali ove Federalne. Kako ide prosjacenje? Kapa li pomalo sadaka sa svih strana?

? ? <3
Neznanje je veliki dar.dvokorak je napisao/la:Godinama ista prica.
Nego gledaj gdje ce tvoja Sloboda i ko je vodi. Sto je najbitnije, gdje je vodi.
Vrijeme radi za nas. Vrijeme radi protiv vas. Manje ces se smijati. Mozda potrazis i maramice.
Tako je. Sve ce se vidjeti u narednih 25 do 30 godina.zizu1991 je napisao/la:Neznanje je veliki dar.dvokorak je napisao/la:Godinama ista prica.
Nego gledaj gdje ce tvoja Sloboda i ko je vodi. Sto je najbitnije, gdje je vodi.
Vrijeme radi za nas. Vrijeme radi protiv vas. Manje ces se smijati. Mozda potrazis i maramice.

? ? <3
Legende koje vi ne možete ni sanjati. Vi ste navikli na kapital i da ne mrdnete kurrrcem pa ste zavladali premijer ligom. Oh wait.. znaci li možda ime Husić i dugovi koje cete otplaćivati u tih 25-30 godina koje si već naveo??dvokorak je napisao/la: Tako je. Sve ce se vidjeti u narednih 25 do 30 godina.Svako dobro drugoligasu iz Vrapcica. Eh da, Barbarez vam je u gradu. Mozda vam baci sta u sesir, prosjaci. Prijateljski pozdrav.
Kome smeta evropska Sloboda??
zizu1991 je napisao/la:Legende koje vi ne možete ni sanjati. Vi ste navikli na kapital i da ne mrdnete kurrrcem pa ste zavladali premijer ligom. Oh wait.. znaci li možda ime Husić i dugovi koje cete otplaćivati u tih 25-30 godina koje si već naveo??dvokorak je napisao/la: Tako je. Sve ce se vidjeti u narednih 25 do 30 godina.Svako dobro drugoligasu iz Vrapcica. Eh da, Barbarez vam je u gradu. Mozda vam baci sta u sesir, prosjaci. Prijateljski pozdrav.
Kome smeta evropska Sloboda??

? ? <3
Haj' sad sibri s teme.dvokorak je napisao/la:<3
Pozdrav za velikog redsa,cobana iz Ljubacafukara87 je napisao/la:Gospoda iz Vrapcica vazda ste bilide se vi vratite u PL pa da cemo onda pricati sa vama, mozda vas i budemo gledali kao gospodu
Pravi si navijac.U jednoj ruci telefon,u drugoj stap da tjeras volove.
lezVe do bagro
cobane izadjemo vam u susret, odlucimo sa drugoligasem prijateljsku odigrati i opet vam nismo po voljizizu1991 je napisao/la:Mesa zavrsio u Sarajevu na snimanju glave. Pišaj tuzlanske kozojebe. Nikad vise "prijateljsku" s njima.

Sloboda Tuzla
Sibri s tim balavim fazonima s teme. Budi sretan. Moci ces pricati djeci da ste nekada igrali protiv velikog Veleža iz Mostara.fukaratz je napisao/la: cobane izadjemo vam u susret, odlucimo sa drugoligasem prijateljsku odigrati i opet vam nismo po voljiprvo farma koza se nalazi u Vrapcicima odakle dolazi i drugoligas iz Hercegovine a posto ih vi prcite onda je jasno ko su kozoyebi ovdje a drugo nasem najboljem igracu ste prije desetak godina unistili karijeru cobanakim startovima tako da ste i s tog aspekta cobani na kvadrat
uzivajte u carima cvajte
A jeste se napalili, prijateljska utakmica, bilo je povreda i sa jedne i sa druge strane, mislim ništa namjerno desilo se u žaru borbe. Sloboda i Velež stari rivali i velikani BiH fudbala. Trenutno Velež u 1. ligi Federacije ali on pripada Premijer ligi BiH i želim mu brz povratak. Samo Sloboda.zizu1991 je napisao/la:Sibri s tim balavim fazonima s teme. Budi sretan. Moci ces pricati djeci da ste nekada igrali protiv velikog Veleža iz Mostara.fukaratz je napisao/la: cobane izadjemo vam u susret, odlucimo sa drugoligasem prijateljsku odigrati i opet vam nismo po voljiprvo farma koza se nalazi u Vrapcicima odakle dolazi i drugoligas iz Hercegovine a posto ih vi prcite onda je jasno ko su kozoyebi ovdje a drugo nasem najboljem igracu ste prije desetak godina unistili karijeru cobanakim startovima tako da ste i s tog aspekta cobani na kvadrat
uzivajte u carima cvajte
Oni su brato za velezovu organizaciju jos u vremenu flipera i Ben Hurazizu1991 je napisao/la:Popusio bi ti sam sebi kurrac za Velezovu trenutnu organizaciju i atmosferu u klubu. Probaj biti malo manje ljakse.dvokorak je napisao/la: Ko bi vas trpio da ste npr u vrhu lige, ali ove Federalne. Kako ide prosjacenje? Kapa li pomalo sadaka sa svih strana?

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.