Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Giaccherini srušio Bagnija
http://sportsport.ba/ino_fudbal/giacche ... ija/106896" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/giacche ... ija/106896" onclick="window.open(this.href);return false;
- IlPrincipino
- Kontakt:
Vidal opet zabio gol za Cile.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- EnzoFerrari
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Lijep gol, Arturo čitavu utakmicu fenomenalan bio, ali kako Sanchez igra, mokri san.IlPrincipino je napisao/la:Vidal opet zabio gol za Cile.
[youtube][/youtube]

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovaj covjek moze sve igrat, stavis ga na ofanzivnog veznog kao u Cileu ovih par tekmi non stop u sansi , nadava se golova, zna proigrat..kod nas box-to-box preore stadion, a znamo da i jedini moze kako bog zapovjeda odigrati i na Pirlovom mjestu...a za nuzdu moze stopera i beka odigrati sasvim solidno. Kad neko zna jednostavno zna gdje god da ga stavis.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kakav je igrač Arturo Vidal. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
-
- Kontakt:
EnzoFerrari je napisao/la:

Koliko daju?gio10 je napisao/la:Melo u Flamengo

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jesmo li jos uvijek zainteresovani za Nanija??? Manchester mu je postavio cijenu od 10 mill Eura... 
Manchester City striker Carlos Tevez has said yes to both AC Milan and Juventus.

Manchester City striker Carlos Tevez has said yes to both AC Milan and Juventus.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A za koga nismo zainteresovani, toliko se pisalo al ništa konkretno ni za njega...
Nani je propao, neće doću ja sam siguran, još uvijek je tu pomalo zaboravljeni Pepe.

Nani je propao, neće doću ja sam siguran, još uvijek je tu pomalo zaboravljeni Pepe.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- francobaresi
- Kontakt:
Neka igra do Januara u Milanu a od Januara u Juventusu . Tako će škrti poglavari oba kluba biti zadovoljni , plata neka ide fifty-fifty .Ponos Torina je napisao/la:Jesmo li jos uvijek zainteresovani za Nanija??? Manchester mu je postavio cijenu od 10 mill Eura...
Manchester City striker Carlos Tevez has said yes to both AC Milan and Juventus.![]()

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Neka igra do Januara u Milanu a od Januara u Juventusu . Tako će škrti poglavari oba kluba biti zadovoljni , plata neka ide fifty-fifty .Ponos Torina je napisao/la:Jesmo li jos uvijek zainteresovani za Nanija??? Manchester mu je postavio cijenu od 10 mill Eura...
Manchester City striker Carlos Tevez has said yes to both AC Milan and Juventus.![]()

Ali u ratama i platu mu davati puno je dati mu svu odjednom

- Ponos Torina
- Kontakt:
Marotta bi ga kupio na cek od penzije da moze i tu bi jos i platu uracunao...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Rubinho ostaje treći golman, večeras sastanak na kojem će se dogovoriti produženje ugovora.
Agresti: "Juventusov prioritet je Higuain a nije istina da su oni tražili Teveza. Tevez im je ponuđen od strane njegovog agenta."
Agresti: "Juventusov prioritet je Higuain a nije istina da su oni tražili Teveza. Tevez im je ponuđen od strane njegovog agenta."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pa naravno da je pristao za oba kluba, kad ga nazovu Galliani i Marotta on samo, yes yes, very ifikult , yes

Pa naravno da je pristao za oba kluba, kad ga nazovu Galliani i Marotta on samo, yes yes, very ifikult , yes

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Jeste Tevez dobar igrač,ali ja lično bih više volio da samo Jovetić dođe jer mi je mrzak Tevez,ali ono baš.. Jebga 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
JoJo,nista tevez
Ne znaci da tevez ne bi bio uspjesan,dobar je igrac i vjerujem da bi njega conte doveo u red,ali ipak nije dobar u glavi a ima puno godina
Vidim Inter produzio ugovor Zanettiu,usprkos povrede. Jao kako ih ne volim,al svaka cast kako su pokazali postovanje prema kapitenu,gdje smo mi jako ofalili.. Nikad to necu prezaliti,al haj tjesim se s tim da ce se alex jednog dana vratiti

Vidim Inter produzio ugovor Zanettiu,usprkos povrede. Jao kako ih ne volim,al svaka cast kako su pokazali postovanje prema kapitenu,gdje smo mi jako ofalili.. Nikad to necu prezaliti,al haj tjesim se s tim da ce se alex jednog dana vratiti

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Dalla Francia - La Juve segue Kurt Zouma
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=143929
Ovo bi bilo odlično.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=143929
Ovo bi bilo odlično.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.