Arapi su platili duplo vise nego sto vrijedi,i on je zavrsio u PSG-u.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Previse se pouzdao u bayern u polufinalu LPaNerminovic je napisao/la:@anelbavarac
Ja jos nista ne kontam, sto imas Real Madrid kao avatar?
suhi je napisao/la:Previse se pouzdao u bayern u polufinalu LPaNerminovic je napisao/la:@anelbavarac
Ja jos nista ne kontam, sto imas Real Madrid kao avatar?
Nije ti k'o men' sigurno.Nerminovic je napisao/la:
Kad je vrijeme za novi avatar?anelbavarac je napisao/la:Nije ti k'o men' sigurno.Nerminovic je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:25 maja slijedece godine.![]()
Ako mislis na utakmice Bayerna, isao je @gerdmuller, za ostale ne znam.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
Da, na utakmice Bayerna sam mislio.anelbavarac je napisao/la:Ako mislis na utakmice Bayerna, isao je @gerdmuller, za ostale ne znam.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
anelbavarac je napisao/la:25 maja slijedece godine.![]()
![]()
Bio sam ja a ove sezone idem sigurno na Dortmund i Mainz.Nas Fan-Club Croatia je bio te srece i izvuceni smo pa smo birali na koje cemo 2 tekme ic i te smo odabrali.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
gerdmuller je napisao/la:Bio sam ja a ove sezone idem sigurno na Dortmund i Mainz.Nas Fan-Club Croatia je bio te srece i izvuceni smo pa smo birali na koje cemo 2 tekme ic i te smo odabrali.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
Jos ne znamo koliko ce nas karta izaci,mi smo zatrazili karte za stajaca mjesta(15 eura) ali pretpostavljam da cemo tesko doci do toga.A sto se tice putovanja,ima jos vremena za dogovorit se kako i sta,neki clanovi imaju auto,bus je recimo dosta jeftina varijanta(povratna karta Zagreb -München 550 kn)...Nerminovic je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Bio sam ja a ove sezone idem sigurno na Dortmund i Mainz.Nas Fan-Club Croatia je bio te srece i izvuceni smo pa smo birali na koje cemo 2 tekme ic i te smo odabrali.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?![]()
![]()
Blago tebi.Koliko je onda karta, bus/avion i hotel kad putujes sa ovaj fan klub?
sekerbay je napisao/la: Ko je onaj novi malac - bernat?
malac je odlican nogometas..gledao sam ga prosle sezone u vise navrata, kako u primeri tako i u europskoj ligi...i potajno sam se nadao da ce uprava Bayerna dovestisekerbay je napisao/la:Juhu, znal neko?
sekerbay je napisao/la: Ko je onaj novi malac - bernat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.