ok samo sam ovu tvoju rečenicu pročito hiljadu puta po raznim forumima, vidim radi ti copy/paste nego ti večeras košpe i pred tv gledaj evropskog želju i evropske navijače, a ne neke TORPEDAŠE toliko od meneHordeZla je napisao/la:hahahah drugi put najavi kad budes htio provaljivat da znamofk zeljeznicar je napisao/la:ne znam je li istina ali isto tako se priča da se FK TORPEDU u međugorju ukazalo polufinale cup-uefaADMIR_HZ87 je napisao/la:Ja se izvinjavam imam jedno pitanje za vas!Jel istina da se ZELJI prikazala europa u Medzugorju?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
a **** njih ba okrenimo se mi tekmi
..
citam na sportin.ba GRBAVIca rasprodana ..dal wjerowat il newjerowat widjecemo weceras al se ne sekiram nes posebno godisnja je legla dawno ...

citam na sportin.ba GRBAVIca rasprodana ..dal wjerowat il newjerowat widjecemo weceras al se ne sekiram nes posebno godisnja je legla dawno ...
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...
daj ba seres da je rasprodatoeky je napisao/la:a **** njih ba okrenimo se mi tekmi..
citam na **** GRBAVIca rasprodana ..dal wjerowat il newjerowat widjecemo weceras al se ne sekiram nes posebno godisnja je legla dawno ...
Ma ne može biti rasprodana, pustiće istok 

ja sad procito i s j e b selisander je napisao/la:daj ba seres da je rasprodatoeky je napisao/la:a **** njih ba okrenimo se mi tekmi..
citam na **** GRBAVIca rasprodana ..dal wjerowat il newjerowat widjecemo weceras al se ne sekiram nes posebno godisnja je legla dawno ...

...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...
necu ba na istokemchoz je napisao/la:Ma ne može biti rasprodana, pustiće istok
ma figurativno kako mogu imati podatke kad se karte ionako kupuju neto pred tekmu?eky je napisao/la:ja sad procito i s j e b selisander je napisao/la:daj ba seres da je rasprodatoeky je napisao/la:a **** njih ba okrenimo se mi tekmi..
citam na **** GRBAVIca rasprodana ..dal wjerowat il newjerowat widjecemo weceras al se ne sekiram nes posebno godisnja je legla dawno ...bgmi na SpOrTin u pise ...
[weceras al se ne sekiram nes posebno godisnja je legla dawno ...[/quote]
daj ba seres da je rasprodato[/quote]
ja sad procito i s j e b se
bgmi na SpOrTin u pise ...[/quote]
ma figurativno kako mogu imati podatke kad se karte ionako kupuju neto pred tekmu?[/quote]
neznam buraz bgmi ak lazu oni lazem i ja a karte su inace pustene u 16.00 e sad dal je moguce da je otislo wec widjecemo
daj ba seres da je rasprodato[/quote]
ja sad procito i s j e b se

ma figurativno kako mogu imati podatke kad se karte ionako kupuju neto pred tekmu?[/quote]
neznam buraz bgmi ak lazu oni lazem i ja a karte su inace pustene u 16.00 e sad dal je moguce da je otislo wec widjecemo

ok samo sam ovu tvoju rečenicu pročito hiljadu puta po raznim forumima, vidim radi ti copy/paste nego ti večeras košpe i pred tv gledaj evropskog želju i evropske navijače, a ne neke TORPEDAŠE toliko od mene[/quote]
europskog zelju hahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahhahah
europskog zelju hahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahhahah
ja sad bio na stadionu karta serijski broj 4993 zadnja uzeta sto sam ja vidio za jug
daj ba nemoj me preepadat, kolko je za sjeverlottdogg je napisao/la:ja sad bio na stadionu karta serijski broj 4993 zadnja uzeta sto sam ja vidio za jug
-
- Kontakt:
IMA ba karti jeste me prepali trco sam do grb da uzmem ima jos gutica za jug moja je br. 4247 pa pozurite 

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
lisander je napisao/la:daj ba nemoj me preepadat, kolko je za sjeverlottdogg je napisao/la:ja sad bio na stadionu karta serijski broj 4993 zadnja uzeta sto sam ja vidio za jug
to nisam upratio , ostaje da se nadate da nisu karte prodavane po serijskom broju u sta cisto sumnjam xD
lottdogg je napisao/la:lisander je napisao/la:daj ba nemoj me preepadat, kolko je za sjeverlottdogg je napisao/la:ja sad bio na stadionu karta serijski broj 4993 zadnja uzeta sto sam ja vidio za jug
to nisam upratio , ostaje da se nadate da nisu karte prodavane po serijskom broju u sta cisto sumnjam xD
ma lagano ba godisnju i mirna bosna

-
- Kontakt:
siroki razvaljuje želju,još sudac svira 20 prekršaja za široki,ni sudac im nemre pomoć
sad se vidjelo šta smo mi govorili željo je na sreću dobio u zenici nema igre nema ništa i željo uopće nije jak
Ti to bolje vidio od pomocneg trenera Sirokog, covjek kaze da je sve odlicno i da je pravi derbi, 2 prilike na obje stranematetaraba je napisao/la:siroki razvaljuje želju,još sudac svira 20 prekršaja za široki,ni sudac im nemre pomoć
Tracy McGrady!!!
kakvu je to željo imo priliku bogati ja bi stvarno volio da vi pobjedite ali gledamo realno
-
- Kontakt:
Kao prvo loša utakmica.
Drugo Željo tanak ko lila.
Treće za navijače Želje pitanje. Ko još koristi baklje i petarde na utakmicama. Ugledajte se na Evropske klubove.
Evo još malo komentara na utakmicu.
Lijeva strana želje kao da nepostoji, kroz sredinu ne može se probiti, onaj Čulum ne zna podići lopte.
Desna strana tek kada je ušao ovaj Kovačević nešto bolja. Odbrana drhti kad krene napad Širokog, Šehić više sretan nego spretan, i tako dalje i tako dalje...
Drugo Željo tanak ko lila.
Treće za navijače Želje pitanje. Ko još koristi baklje i petarde na utakmicama. Ugledajte se na Evropske klubove.
Evo još malo komentara na utakmicu.
Lijeva strana želje kao da nepostoji, kroz sredinu ne može se probiti, onaj Čulum ne zna podići lopte.
Desna strana tek kada je ušao ovaj Kovačević nešto bolja. Odbrana drhti kad krene napad Širokog, Šehić više sretan nego spretan, i tako dalje i tako dalje...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ristagrad, seha77 i 62 gosta.