Slazem se, Celzi, Mancester, Arsenal, City, Liverpul gdje god da ode nece fulati definitivnobosnas_ je napisao/la:Dzeki bi bilo najbolje da ode u Englesku,taj stil igre mu najvis eodgovara! siguran sam da bi tamo bio jedan od vodecih napadaca!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Cuva Bog Zelju svog!
Jao što ovi sa ss.ba bezveze lože ljude, jednu te istu "vijest" recikliraju milion puta. Nigdje nove izjave od nikoga iz Chelsea. Samo nečija luda želja..kvazinovinarstvo.
Na ljeto nas ubili pričama o Milanu a sada su kao Chelsea i Manchester u glavnim ulogama. ´bem ti ovakve vijesti

Na ljeto nas ubili pričama o Milanu a sada su kao Chelsea i Manchester u glavnim ulogama. ´bem ti ovakve vijesti

Alucard je napisao/la:Jao što ovi sa ss.ba bezveze lože ljude, jednu te istu "vijest" recikliraju milion puta. Nigdje nove izjave od nikoga iz Chelsea. Samo nečija luda želja..kvazinovinarstvo.![]()
+1
`ebem ti ovakve kvazi novinare, ovo je vise bezobrazno. Sta su samo tinte potrosili na covjeka, kako ih samo sramota nije vise.
samo mostarski, samo bahato
Sta reci: Edin je zasluzio da igra u samom VRHU. Edin je nas najbolji napadac..
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo bjezi iz Wolfsa. Klasa si ti za njih.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hoce Juve Dzeku!Oni bi dali 20 mil. eurica i Amaurija!Nije losa ponuda ...
Ma Juveu najvise i treba. Napadaci su im katastrofa osim Del Piera a on je ostario i cesto povrijedjen. Sad cemo vidit hoce li mu srce milansko dopustit da predje u Juve 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma ja da sam na njegovom mjestu ne bih nikako otiso u Seriu ACartman je napisao/la:Ma Juveu najvise i treba. Napadaci su im katastrofa osim Del Piera a on je ostario i cesto povrijedjen. Sad cemo vidit hoce li mu srce milansko dopustit da predje u Juve

Da Bog da on ode igdje, al...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
bolje u italiju nego u engesku da ga oni mesari-tesari raskomadaju
juve idealno bi mu bilo 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ostace on u Njemackoj!!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vise su igraci povrijedzeni u Italiji nego u Engleskoj,tu je dosta cinejnica npr. tereni koji s nebo i zemlja Engleska-Italija(u Italiji kisa padne utakmica se nemoze igrati,nemogu organizovati utakmicu posle kise i snijega,tereni katastrofa blizi su nasoj ligi nego bilo kojoj,kod Engleza tepih bilo zima ili ljeto....Ja sam navijac Juventusa ali bi mu preporucio Englesku i to tim koji nije u prvoj cetvorci mozda samo Arsenal ostalo nista....CRNI_SA je napisao/la:bolje u italiju nego u engesku da ga oni mesari-tesari raskomadajujuve idealno bi mu bilo
Koliko se samo pise i sire raznorazne gluposti moguce je da on neode nigdje samo se suplje price bacaju..
Timovi poput Chelsea se samo hvale parama koje imaju pa samim tim siure gluposti i dezinformacije,oni da mogu doveli bi Aguera i zavrsili posao ali Atletico trazi ogromne pare...
Cekajte januar pa se sami uvjerite.....I ako bi volio da Dzeko ode on ce sigurno ostati u Vucjoj Jazbini!!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja to samo ovde procitah da ga Juve trazi. Ovde na ss.ba ces svasta procitati, al najmanje istine.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pisalo je i na goal.com i to prije par mjeseci.Adinjo je napisao/la:Ja to samo ovde procitah da ga Juve trazi. Ovde na ss.ba ces svasta procitati, al najmanje istine.
Bas tako, tacnije 29.11-09. Posle toga vise nistaCartman je napisao/la:pisalo je i na goal.com i to prije par mjeseci.Adinjo je napisao/la:Ja to samo ovde procitah da ga Juve trazi. Ovde na ss.ba ces svasta procitati, al najmanje istine.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- moustapha
- Kontakt:
Mislim da bi za Dzeku, idealna destinacija bila Chelsea. To je klub koji igra redovno zavrsnicu lige prvaka, u borbi je za naslov engleske lige i uvijek imaju sanse za osvajanje nekog od engleskih kupova
Jeste da je konkurencija u napadu Chelsea-a zestoka, ali je to realno i potrebno za igraca kakav je Dzeko. Pored toga, kada se jednom izbori za svoje mjesto u pocetnoj postavi, pogledajte kakvi majstori igraju iza njegovih ledja. Jednostavno receno, uzareno mjesto za jednog napadaca.
Ja ovako rezmisljam kada stavim interes Edina i nase reprezentacije na prvo mjesto. U nekim drugim situacijma bih ga mozda volio vidjeti u nekom drugom klubu, ali takve kombinacije nisu realne. Barem ne u ovom trenutku.

Jeste da je konkurencija u napadu Chelsea-a zestoka, ali je to realno i potrebno za igraca kakav je Dzeko. Pored toga, kada se jednom izbori za svoje mjesto u pocetnoj postavi, pogledajte kakvi majstori igraju iza njegovih ledja. Jednostavno receno, uzareno mjesto za jednog napadaca.
Ja ovako rezmisljam kada stavim interes Edina i nase reprezentacije na prvo mjesto. U nekim drugim situacijma bih ga mozda volio vidjeti u nekom drugom klubu, ali takve kombinacije nisu realne. Barem ne u ovom trenutku.
#divovi
ja mislim da bi Dzeko napravio najvecu gresku karijere kada bi otisao u Englesku. On nema brzine za engleske jer se u engleskoj danas sve svodi na trku. jest on jak al necini samo snaga fudbalera. po meni najbolje bi bilo da ode u spaniju ili italiju. nemora odmah otic u najmocnije ekipe sta bi mu falilo da igra u sevilli?
- moustapha
- Kontakt:
Ne bi mu nista falilo osim sto Sevilla dosta slici Wolfsburgu, pa iz tog razloga ne bi napravio neku veliku promjenu.
Takodjer nadovezujuci sa na post iznad ne slazem se da jedan igrac moze biti dobar samo u jednoj ligi, a u drugoj ne. Dobar igrac je dobar u svakoj ligi, osim toga vrhunska kvaliteta se dokazuje na utakmicama evropskih i svjetskih takmicenja. Poenta mog pisanja je u tome da se za sve velike igrace vezu i pamte trenuci u kojima su zablistali na velikim utakmica. Obicno finala Lige prvaka ili Evropskih i Svjetskih prvenstava. Ako se ovako nastavi sa reprezentacijom ce biti uspjeh ako se uopste plasiramo na neko prvenstvo, a u timovima poput Wolfsburga i Seville ce tesko dobiti sansu da zablista u finalu Lige prvaka.
Takodjer nadovezujuci sa na post iznad ne slazem se da jedan igrac moze biti dobar samo u jednoj ligi, a u drugoj ne. Dobar igrac je dobar u svakoj ligi, osim toga vrhunska kvaliteta se dokazuje na utakmicama evropskih i svjetskih takmicenja. Poenta mog pisanja je u tome da se za sve velike igrace vezu i pamte trenuci u kojima su zablistali na velikim utakmica. Obicno finala Lige prvaka ili Evropskih i Svjetskih prvenstava. Ako se ovako nastavi sa reprezentacijom ce biti uspjeh ako se uopste plasiramo na neko prvenstvo, a u timovima poput Wolfsburga i Seville ce tesko dobiti sansu da zablista u finalu Lige prvaka.
#divovi
On nema brzineA_d_0 je napisao/la:ja mislim da bi Dzeko napravio najvecu gresku karijere kada bi otisao u Englesku. On nema brzine za engleske jer se u engleskoj danas sve svodi na trku. jest on jak al necini samo snaga fudbalera. po meni najbolje bi bilo da ode u spaniju ili italiju. nemora odmah otic u najmocnije ekipe sta bi mu falilo da igra u sevilli?

Kolike nozurde ima u par koraka cijeli teren predze ko hrt

Ali za Englesku nebi ni Radeljicu pozelio tamo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovdje izgleda pola ljudi nije gledalo englesku ligu 20 godina. Ona sve vise i vise lici na kontinentalne lige i manje je trke, grube igre itd i vise tehnike. A igrac Dzekinog kalibra bi se snaso u svakoj ligi, tako da to nije uopste vazno. Samo treba klub potrefit. Arsenal i United bi bili idealni, dok bi po meni na primjer Milan bio velika greska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.