CIGAN !!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
" onclick="window.open(this.href);return false;Nimla_RZ je napisao/la:Imal gdje onaj "faul" Spahića nad onim pijetlom kad ga nije ni dirn'o
To bi znacilo da smo mi ubjedljivo najnesretnija nacija na cijeloj planeti!Limuntos je napisao/la:dobijemo li sutra portugal u barazu, ja prestajem pratit fudbal !!
sudije nas karaju, a nemamo srece !!
Kontao sam fakat i ja to napisati.Limuntos je napisao/la:dobijemo li sutra portugal u barazu, ja prestajem pratit fudbal !!
sudije nas karaju, a nemamo srece !!
defender je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Nimla_RZ je napisao/la:Imal gdje onaj "faul" Spahića nad onim pijetlom kad ga nije ni dirn'o
Nemas sta misliti imas mion slika kad je Nasri fauliran uopste nije bio u sesnestercu,vec se prilikom fauliranja bacio tamo.Ako laze koza ne laze rog.bojan-vultures je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:koji su sugavci ovi francuzi,prvo prodju irsku sa rukom henrya,a sada bih sa nepostojecim penalom,jao jadnika puuuuu
cigani jedni...
Prava ciganska reprezentacija. Iraca mi je bilo pravo žao a i nas mi je. Mislim da je ono ipak bio penal Spahića, ali sam siguran da bi sudija do kraja svakako svirao penal. Pa Platini je tu bio
Prije svega obstrukcija igre od strane Nasrija nad Spahićem,al' to sudija naravno ne vididefender je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Nimla_RZ je napisao/la:Imal gdje onaj "faul" Spahića nad onim pijetlom kad ga nije ni dirn'o
jooj jarane nisi ovaj link trebao postavljati. ovo me je sada tako s....lo. kako nas narod mrzi u p... materinu.newton_heath_lyr je napisao/la:
Ovo sve objasnjava.Sinoc dok sam gledao utakmicu neke sam stvari i primjecivao a neke ne.Ali ono simuliranje Meneza da pomocni sudija nije vidio,a sude utakmice i svejtskih i evrospkih prvenstava,sramota.Onaj krvnicki start Maloude nad Mujdzom glavni duija ne vidi.Prekrsaj nad Rahimicem ne vidi,pusta da se igra,Francuzi,kraljevi Fair Playa ne izbacuju loptu u aut,u istoj akciji Mujdza dobija zuti karton,bruka,bruka veca od one u Portugalu kada nam je sudio Atkinson.Nismo mi tu u pitanju,bilo koja od u ocima FAMOZNE EVROPE mala drzava (Irska,Srbija,Hrvatska,Estonija i sl.) da je igrala sinoc isto bi se desilo.
Sramota za Evropu,***em li im Evrospku Uniju,dajte nam Balkansku Uniju,pandam Evropskim licemjerima.
Ovaj snimak sam za sebe govori i objasnjava sve.
Sve rijeci su suvisne,jos nam sutra dajte Portugal i da se naguzimo pa nas derite da valja.
FUJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.