Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 dec 2013, 12:19

Pojaca se do daske, a druga stvar trebas znati gdje ces gledati. :) Mislim, u nas je isprofilirano gdje se tko okuplja kad gleda te utakmice, puno manja je tu sredina i manje iznenadjenja samim time, tako da znam sta me ceka u potpunosti ongdje gdje sam ''odrastao'' gledajuci takve utakmice i znam da ne moze faliti zabave i sadrzaja, pa drugacije to ispada nego kad uletis negdje u zadnjem momentu pa onda trpis ljude koji jednom godisnje dodju i prosipaju silu i pamet, Zagreb je low profile za nas. :)
...Život za Široki...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 dec 2013, 13:01

Kod nas ima 5-6 kafica gdje bude prepuno, bude toliko ljudi da ljudi budu vani, a ima kafica koji vani postave platno pa se gleda. Ima i onih kafica gdje se gleda unutra u mirnijoj atmosferi, ali tu bude vecinom starija gospoda. Dosta ljudi gleda utakmice kuci, a onda 10 minuta prije kraja ukoliko vodimo samo vidis kako vec svi stizu u grad. Tu gdje ja i moji gledamo uglavnom nema toliko glupih komentara jer je atmosfera ko na stadionu, pjeva se, psuje sudiju i slicno, a kad padne gol ludilo

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Utakmice u nocnom terminu svakako imaju vecu draz i puno je ludje :mrgreen:

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 dec 2013, 13:48

Mah, pogledas doma utakmicu, ako pobijedimo idem vani slavit, ako spusimo ostajem tugovat :mrgreen: .
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 dec 2013, 15:33

http://sportske.jutarnji.hr/modric-poru ... -/1145334/" onclick="window.open(this.href);return false;

;)
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 dec 2013, 20:16

Sertic dominira. Danas opet asistencija, a prethodna 3 kola ucinak mu je: gol+3 asista. Na tablici je drugi ili treci najkorisniji igrac prvenstva po portalu Whoscored 8-) .
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 dec 2013, 21:42

Mene brine sto Rebic ne igra u Fiorentini. Momak je zivotinja, dosta je snazan, ima brzinu, dobar sut, pravi napadac. Ako se ne varam upisao je tek jedan nastup, a mislio sam da je Fiorentina klub bas po mjeri i da nisu klub tipa Arsenal, Real, Manchester i slicni gdje nasi igraci prvo moraju dobro odsjedit na klupi. Nadam se da vec na zimu odlazi negdje drugo, ako nista barem na posudbu. Bolje da je u Splitu ostao, jer je momak ogroman potencijal, a sjedi na klupi.

EDIT: Pranjic zabio 2 na PAO, Olic jedan za Wolfsburg. Cini se kao da Pranja opet ide uzlaznom putanjom, Island je odradio savrseno, a evo sad u klubu stizu i golovi. Olic sve cesce strijelac.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 dec 2013, 11:40

Tesko da ce i igrat nesto vise ove sezone kad igraju sa jednim napadačem-Rossi prva opcija,a sad se eto i Gomez vraća nakon ozljede.Jos tu konkuriraju Ilicic i Ryder i obojica su u prednosti.A na krilima Vargas,Cuadrado,Ilicic moze i ovdje također odigrat...nema tu jos mjesta za njega.Iličić koji ima sjajnu sezonu iza sebe u Palermu nije skupio vise od 4,5 nastupa kako će onda Rebić,jbg.

Inače,Ronaldinho objasnio situaciju:
Iduće se godine u Brazilu održava Svjetsko prvenstvo, a Ronaldinho se i dalje nada da će se naći na popisu izbornika Luiza Felipea Scolarija. Ukoliko se to ne dogodi, Ronaldinho želi gledati utakmice u samoći.

- Moji se prijatelji ne razumiju u nogomet i pričaju samo gluposti. Ne želim da mi pokvare ugođaj gledanja – zaključio je.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 dec 2013, 12:12

Sertic bi trebao biti konacno isproban do pocetka SP-a, ima sasvim dovoljno vremena, a mogao bi biti karika koja nedostaje.
Rebic ce i tako i tako imati mjesta u kadru, Kovac mu vjeruje, s pravom, ali dobro bi mu bilo na posudbu negdje da stekne igracku formu.

slika
...Život za Široki...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 dec 2013, 14:49

"Za sada još nemam papire. Ne znam u čemu je problem", rekao je francuskom tisku Sertic, razočaran što još čeka odluku FIFA-e.

"Kad prođu zimski blagdani, otići ću u sjedište FIFA-e sa predsjednikom hrvatskog saveza i izbornikom da vidimo o čemu se radi", dodao je.
FIFA ne zahebaji vise. Sertic ce ici u Brazil uvjeren sam!
RIP CITY!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 dec 2013, 02:15

Ovako, sto se tice Brazila tu vam zelim onoliko srece koliko zelim nama protiv Argentine. Zelio bih da ni jedni ni drugi ne izgubimo obraz odmah u prvom kolu. Oni ce morati biti furiozni, svi aspekti su se poklopili protiv vas.
Meksiko, tradicionalno jak, medjutim gledao sam im sve tekme ove kvalifikacije (po 90. minuta) i mogu reci da ste tu imali srece jer Meksiko igra nikad losije. U pola ovih remija koje su imali u kvalama mogli su lako imati poraze jer ako je neko gledao vidio je koliko su srece imali kontra Jamaice itd.,odnosno sta su ljudi u toj utakmici uspjeli promasiti...
Sto se tice Kameruna, smatram da tu Hrvatska treba da rutinski odnese tri boda, mislim da ce se oni sami postaviti u podedjen polozaj, uz dobru takticku obradu uzimate ih sa hendikepom.
Naravno, najvise ovisite o kaznama za Simunica i Mandzu, medjutim smatram da imate podjednako dobra rjesenja na klupi, pogotovo za Meksiko i Kamerun koji su za vas kljucni protivnici.

Smatram da ce Hrvatska zavrsiti sa 6 bodova na 2.mjestu, uz pozitivnu gol razliku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 10 dec 2013, 11:39

Sabinho je napisao/la:Ovako, sto se tice Brazila tu vam zelim onoliko srece koliko zelim nama protiv Argentine. Zelio bih da ni jedni ni drugi ne izgubimo obraz odmah u prvom kolu. Oni ce morati biti furiozni, svi aspekti su se poklopili protiv vas.
Meksiko, tradicionalno jak, medjutim gledao sam im sve tekme ove kvalifikacije (po 90. minuta) i mogu reci da ste tu imali srece jer Meksiko igra nikad losije. U pola ovih remija koje su imali u kvalama mogli su lako imati poraze jer ako je neko gledao vidio je koliko su srece imali kontra Jamaice itd.,odnosno sta su ljudi u toj utakmici uspjeli promasiti...
Sto se tice Kameruna, smatram da tu Hrvatska treba da rutinski odnese tri boda, mislim da ce se oni sami postaviti u podedjen polozaj, uz dobru takticku obradu uzimate ih sa hendikepom.
Naravno, najvise ovisite o kaznama za Simunica i Mandzu, medjutim smatram da imate podjednako dobra rjesenja na klupi, pogotovo za Meksiko i Kamerun koji su za vas kljucni protivnici.

Smatram da ce Hrvatska zavrsiti sa 6 bodova na 2.mjestu, uz pozitivnu gol razliku.
Hrvatska se voli, nema tu rutinski, to je svijetsko prvenstvo. Srece, Meksiko, losije ?
Pa to ne traje vjecno, mozda Meksiko bude u formi, a mozda i Hrvatska iznenadi.
Daj Bog da Brazil ne izdrzi pritisak. Ko njih j.ebe.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 dec 2013, 19:51

Rebic do kraja sezone ide u Serie B na posudbu Novari. Kao sto sam i prizivao.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 dec 2013, 21:06

Odlično,samo neka igra.Nadam se da će i Radošević uskoro negdje jer je dečko materijal za reprezentaciju i takav igrač nam treba.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 dec 2013, 08:30

SiamoNoi je napisao/la:Odlično,samo neka igra.Nadam se da će i Radošević uskoro negdje jer je dečko materijal za reprezentaciju i takav igrač nam treba.
Benitez stalno prica da Radosevic strasno napreduje, al' jos ipak nije nivo da ga moze u vatru, sto li. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 dec 2013, 10:14

Jel samo meni Radosevic malo neslan?
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 dec 2013, 10:53

Luka fantastican pogodak protiv Danaca, ocekivano se odlicno nadopunjuje sa Alonsom, sigurni starter.

http://sprdex.com/2013-12/sok-za-hrvats ... -u-mordor/" onclick="window.open(this.href);return false;

...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 dec 2013, 12:23

England je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Odlično,samo neka igra.Nadam se da će i Radošević uskoro negdje jer je dečko materijal za reprezentaciju i takav igrač nam treba.
Benitez stalno prica da Radosevic strasno napreduje, al' jos ipak nije nivo da ga moze u vatru, sto li. ?
Inler,Dzemaili i Behrami su mu konkurencija.A sva trojica su vrlo dobri igrači i nema ove sezone tu minutaže za njega osim ako se neke ozljede ne dogode.

Hoće li klima u Brazilu pogodovati kamerunskim igračima?
H.Belle:Sumnjam. Svi najvažniji Kamerunci već dugo igraju u Europi, to nam ne može biti prednost.
Hrvatska će se na svojoj koži uvjeriti u prostranost Brazila. Nakon otvaranja u Sao Paolu, slijede daleka putovanja u Manaus i Recife. Ukupno ćemo 'pregaziti' više od 5500 kilometara tijekom SP-a. Kad se tome još doda i let iz Hrvatske do Brazila...
U isto vrijeme će Meksikanci, naši suparnici iz skupine, na putovanje do mjesta odigravanja svojih utakmica ukupno imati samo nešto malo više od 1000 kilometara. Pet i pol puta manju kilometražu od naše... Stipe Pletikosa uvjeren je kako daleka putovanja neće biti nikakav problem:

Iskreno, mislim da se tome pridaje prevelika pažnja. Možda je to bio problem prije 20 godina, no danas je sve drugačije. Uznapredovala je i tehnika i medicina, zrakoplovi su brži i prostraniji, točno se zna što i kako treba napraviti da bi se lakše podnio let, da bi se svladala vremenska razlika, da bi se lakše podnijela vrućina, vlaga u zraku... Nas će autobusi čekati na izlazu iz zrakoplova, vozit će nas direktno do hotela, bez nepotrebnog gubljenja vremena i umaranja. Vjerujte, već godinama tako putujem Rusijom, gdje su slične udaljenosti, i to mi ne predstavlja nikakav problem. Vjerujem da će tako biti i s ostatkom momčadi

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 12 dec 2013, 15:56

Jbena FIFA. Kad ce vise odluka za Mandzu i Joe-a slika
RIP CITY!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 dec 2013, 16:15

mozda je rano da pricate o tome, ali evvo pitat cu... kakve su sanse da Alen bude pozvan za SP?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 12 dec 2013, 16:21

Kaunas je napisao/la:mozda je rano da pricate o tome, ali evvo pitat cu... kakve su sanse da Alen bude pozvan za SP?
Nikakve - 0%.

Inace sto se ovog gore tice, FIFA ce danas donijeti odluku koju ce cuti samo igraci i savez, a u medije nece nista pustat. Kakvi idioti :roll: ...
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.