Iduće se godine u Brazilu održava Svjetsko prvenstvo, a Ronaldinho se i dalje nada da će se naći na popisu izbornika Luiza Felipea Scolarija. Ukoliko se to ne dogodi, Ronaldinho želi gledati utakmice u samoći.
- Moji se prijatelji ne razumiju u nogomet i pričaju samo gluposti. Ne želim da mi pokvare ugođaj gledanja – zaključio je.
FIFA ne zahebaji vise. Sertic ce ici u Brazil uvjeren sam!"Za sada još nemam papire. Ne znam u čemu je problem", rekao je francuskom tisku Sertic, razočaran što još čeka odluku FIFA-e.
"Kad prođu zimski blagdani, otići ću u sjedište FIFA-e sa predsjednikom hrvatskog saveza i izbornikom da vidimo o čemu se radi", dodao je.
Hrvatska se voli, nema tu rutinski, to je svijetsko prvenstvo. Srece, Meksiko, losije ?Sabinho je napisao/la:Ovako, sto se tice Brazila tu vam zelim onoliko srece koliko zelim nama protiv Argentine. Zelio bih da ni jedni ni drugi ne izgubimo obraz odmah u prvom kolu. Oni ce morati biti furiozni, svi aspekti su se poklopili protiv vas.
Meksiko, tradicionalno jak, medjutim gledao sam im sve tekme ove kvalifikacije (po 90. minuta) i mogu reci da ste tu imali srece jer Meksiko igra nikad losije. U pola ovih remija koje su imali u kvalama mogli su lako imati poraze jer ako je neko gledao vidio je koliko su srece imali kontra Jamaice itd.,odnosno sta su ljudi u toj utakmici uspjeli promasiti...
Sto se tice Kameruna, smatram da tu Hrvatska treba da rutinski odnese tri boda, mislim da ce se oni sami postaviti u podedjen polozaj, uz dobru takticku obradu uzimate ih sa hendikepom.
Naravno, najvise ovisite o kaznama za Simunica i Mandzu, medjutim smatram da imate podjednako dobra rjesenja na klupi, pogotovo za Meksiko i Kamerun koji su za vas kljucni protivnici.
Smatram da ce Hrvatska zavrsiti sa 6 bodova na 2.mjestu, uz pozitivnu gol razliku.
Benitez stalno prica da Radosevic strasno napreduje, al' jos ipak nije nivo da ga moze u vatru, sto li. ?SiamoNoi je napisao/la:Odlično,samo neka igra.Nadam se da će i Radošević uskoro negdje jer je dečko materijal za reprezentaciju i takav igrač nam treba.
Inler,Dzemaili i Behrami su mu konkurencija.A sva trojica su vrlo dobri igrači i nema ove sezone tu minutaže za njega osim ako se neke ozljede ne dogode.England je napisao/la:Benitez stalno prica da Radosevic strasno napreduje, al' jos ipak nije nivo da ga moze u vatru, sto li. ?SiamoNoi je napisao/la:Odlično,samo neka igra.Nadam se da će i Radošević uskoro negdje jer je dečko materijal za reprezentaciju i takav igrač nam treba.
Hoće li klima u Brazilu pogodovati kamerunskim igračima?
H.Belle:Sumnjam. Svi najvažniji Kamerunci već dugo igraju u Europi, to nam ne može biti prednost.
Hrvatska će se na svojoj koži uvjeriti u prostranost Brazila. Nakon otvaranja u Sao Paolu, slijede daleka putovanja u Manaus i Recife. Ukupno ćemo 'pregaziti' više od 5500 kilometara tijekom SP-a. Kad se tome još doda i let iz Hrvatske do Brazila...
U isto vrijeme će Meksikanci, naši suparnici iz skupine, na putovanje do mjesta odigravanja svojih utakmica ukupno imati samo nešto malo više od 1000 kilometara. Pet i pol puta manju kilometražu od naše... Stipe Pletikosa uvjeren je kako daleka putovanja neće biti nikakav problem:
Iskreno, mislim da se tome pridaje prevelika pažnja. Možda je to bio problem prije 20 godina, no danas je sve drugačije. Uznapredovala je i tehnika i medicina, zrakoplovi su brži i prostraniji, točno se zna što i kako treba napraviti da bi se lakše podnio let, da bi se svladala vremenska razlika, da bi se lakše podnijela vrućina, vlaga u zraku... Nas će autobusi čekati na izlazu iz zrakoplova, vozit će nas direktno do hotela, bez nepotrebnog gubljenja vremena i umaranja. Vjerujte, već godinama tako putujem Rusijom, gdje su slične udaljenosti, i to mi ne predstavlja nikakav problem. Vjerujem da će tako biti i s ostatkom momčadi
Nikakve - 0%.Kaunas je napisao/la:mozda je rano da pricate o tome, ali evvo pitat cu... kakve su sanse da Alen bude pozvan za SP?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.