Trešerke bijele, ol´ skulBosniacum Lilium je napisao/la:cuj duboke teneAko nisu nike air force one, onda ne valjaju curcu... pogotovo one sarene, pa nisi treba haveru

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Trešerke bijele, ol´ skulBosniacum Lilium je napisao/la:cuj duboke teneAko nisu nike air force one, onda ne valjaju curcu... pogotovo one sarene, pa nisi treba haveru
trofrtaljkesoxx je napisao/la:kako se zove ono nesto kao trenerka al kraca nesto izmedju trenerke i sorca. ono preko koljena dodje i to je to..
Bermude ?anonimni je napisao/la:trofrtaljkesoxx je napisao/la:kako se zove ono nesto kao trenerka al kraca nesto izmedju trenerke i sorca. ono preko koljena dodje i to je to..
samo Adidas
bas to... uvijek sam volio starke, ali ih sad izbjegavam zbog neudobnostiHeller je napisao/la:Starke jednostavno nisu udobne, nekih sat dva dobro al kasnije ubise
Kupi sačmaricuDonnie Darko je napisao/la:
Uvijek sam imao zelju za ovakvom frizurom, ali nikada dovoljno strpljenja
Koje jomine,jel pise sa strane top flex ?alacious je napisao/la:Meni Jomine već dugo traju
Nije to do patika,vec do hodanja.KrajPrice je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti patike za beton,posto igram lopte na betonu,cesto mi se podere dzon .
Jel neko ima iskustva sta da uzmem nije bitna cijena.
E bas si pametan,nemoj vise molim te.Devil je napisao/la:Nije to do patika,vec do hodanja.KrajPrice je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti patike za beton,posto igram lopte na betonu,cesto mi se podere dzon .
Jel neko ima iskustva sta da uzmem nije bitna cijena.![]()
Svake ce isto da ti traju nema tu razlika beton/parket/trava.
Znam na koje mislis,hvala.alacious je napisao/la:Ne znam tačno,sačekaj da vidim
EDIT: Ne piše![]()
Ako si u većem gradu,možeš pogledati po centrima,uglavnom,žuto-plavi model(Znam da ti s ovim nisam puno objasnio,al' eto
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.