Rosicky je napisao/la:Upravo si ti taj lik koji najviše podrzaje pickurinu od Ozila...najgoreg igrača koji je igrao za nas

I gavin i justin hoyte i firmpong i ostala bagra su bili igrači 4ranga al barem nisu iskorištavali klub kao sta ovaj smecar to radi.
Neće da igra cim vjetar zapuše...tjeraj ga u pm
pa eto, vidim kriv je za poraz od jučer
sa tim istom ozilom smo nekad i dobijali Liverpool, ne vidim da Emery dobija Liverpool naročito bez njega, al opet on je pichkica i najgori igrač, a ustvari je jedan od najboljih koji su ikad igrali za Arsenal, Laca je najbolj igrač Arsenala trenutno, Ozil se ne trudi dovoljno da to trenutno bude, ali govoriti za njeg da je jedan od najgorih i konstantno stvarati krivca od njeg, ne znam fakat, eto nije igrao jučer, jel kriv Ozil za naš poraz? Hvala Bogu što nije bio, ne gleda mi se još 20 stranica pisanja kako je on uvijek kriv za pichkasta izdanja, iako je frajer davao Liverpoolu golove u više navrata i dobijao istu ekipu tokom svoje karijere u EPLu
ustvari mi jedino i sa Ozilom igramo timski i kvalitetan fudbal, ne moram ti ja dokazivati ništa kad imaš svaku utakmicu prošle sezone, uzmi otvori i pogledaj, Auba i Lacazette su ono što su Alexis i Ozil bili nama godinama, jednostavno ostatak ekipe kaska za dvojicom igrača koji nose ekipu i sve se svodi na individualan kvalitet
Emery ne zna da koristi Ozila, to je jasno ko dan, dodaj na to da je imao najlošiju sezonu ikad, a ne čudi me naravno jer kad igraš pod ovim kameleonom ne znaš ni šta da igraš, povučenog CMa, beka, napadača, boga pitaj, svakako primiš isti qrac golova i ovako i onako..
jel kriv ovdje ozil za 3 primljena gola?
opet kažem sa njim u ekipi smo i dobijali nekad Liverpool (iako to nije isti Liverpool, ali trpali su oni nas i sezonu prije na Enfildu)
i ne kontam kako to Ozil iskorištava klub? ja ne znam zapeli na platu kao da je on daje iz svog džepa Allaha mi jedinog
vidiš da ga Emery šikanira i ne želi da ga ima u ekipi, jednostavno nema viziju sa napadačkim veznim, frajer je hibrid neki koji bi da prilagodjava taktiku protivniku, a došao si u klub vala pravi da to primjenjuješ, klub kojem treba IDENTITET a ne nekakve taktike pizde materine
uostalom nije jedini klub za koji je igrao Ozil, igrao je pod većim trenerom Mourinhom i Wengerom pa je pokazao kakav je kvalitet i igrač, to što od njega očekuješ da ti igra i golmana, stopera, beka, zadnjeg veznog, napadača, to je problem navijača i napravili su #scapegoata klasičnog od njega, gdje se frajer krivi i za stvari gdje nije kriv
uostalom, ko je uopšte spomenuo Ozila cijeli jučerašnji dan i poslije tekme? nevjerovatno, frajer nije na meču bio a opet se spominje kao krivac

kakav fanbase mi imamo