Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koje mjesto će Arsenal zauzeti na kraju sezone?

1.
13
22%
Prvo
10
17%
First
36
61%

Ukupno glasova: 59

Bronson
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la Bronson » 24 avg 2019, 21:25

Marsal je napisao/la:
anell je napisao/la:Au počelo se sa Emerik out, znači toliko je bilo loše...
Liverpooč je danas itekako bio pobjedljiv i mogao se makar bod ćapit da Emery nije upisao poraz već u julu kad je izašao raspored pa otud frustracije.
Daleko ste vi od Liverpoola, sa onakvom odbranom daj Boze da budete medju prvih 6, a kamoli da izborite LP.

Ljudi vas rutinski mlatnuse sa pola snage.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 avg 2019, 21:26

ok
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 avg 2019, 21:27

Ma kakvi god da su, bolje izgledaju od Uniteda i Chelsea. Msm da su sanse dobre za LP a protiv ovih najjacih ide vaginalni pretres svaki put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 avg 2019, 21:31

VGS je napisao/la:Ma kakvi god da su, bolje izgledaju od Uniteda i Chelsea. Msm da su sanse dobre za LP a protiv ovih najjacih ide vaginalni pretres svaki put.
Ma od Citya cemo izgubit obje, tottasa, man.utd, chelseu ces doboti kuci i mozda capiti koji bod i na strani, Liverpul necwmo dobiti ni kod kuce mozda bod uleti, opet ce prevaga biti ove manje tekme i gostovanja naravno na Emiratima nemamo prava kiksati pogotovo ne protiv ekipa iapod 6.mjesta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 24 avg 2019, 21:34

VGS je napisao/la:Ma kakvi god da su, bolje izgledaju od Uniteda i Chelsea. Msm da su sanse dobre za LP a protiv ovih najjacih ide vaginalni pretres svaki put.
Meni je Arsenal drazi od oba nabrojana ali se moralo dovesti boljih igraca u odbranu za nesto vise, bit ce borba za to cetvrto mjesto, ipak sam misljenja da ce prva Liverpool, MC i Tot biti prva tri.

Sretno u nastavku!
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 avg 2019, 21:35

Bronson je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
anell je napisao/la:Au počelo se sa Emerik out, znači toliko je bilo loše...
Liverpooč je danas itekako bio pobjedljiv i mogao se makar bod ćapit da Emery nije upisao poraz već u julu kad je izašao raspored pa otud frustracije.
Daleko ste vi od Liverpoola, sa onakvom odbranom daj Boze da budete medju prvih 6, a kamoli da izborite LP.

Ljudi vas rutinski mlatnuse sa pola snage.
Hvala druže na informaciji, da džaba ne gubim vrijeme gledajući debile. :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 avg 2019, 21:36

Al će Pepe bit brutalan auu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 24 avg 2019, 22:31

Brokula je napisao/la:Al će Pepe bit brutalan auu
Ma ima sve osim zavrsnice. I u Lilleu je isto ovako traljavo sutao. Dao je cak 9 golova iz penala pa ispalo da je odlican strijelac.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 avg 2019, 22:44

Monreal će najvjerovatnije u Sociedad.
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 avg 2019, 00:28

anell je napisao/la:Monreal će najvjerovatnije u Sociedad.
Nadam se da mu je ovo bila oproštajna karinana, štakorčina.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2019, 03:41

kakve Aube pichke materine, ovako se mečevi riješavali na Enfildu, da smo i tad bar bili ozbiljniji pozadi uzeli bi ih i na onom meču 4-4, daj jednog Arshavina sad da riješi ove sa Enfilda, medjutim nema tog više, sve same pichkonje i mlakonje kao trener koji ih vodi

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 avg 2019, 04:04

Upravo si ti taj lik koji najviše podrzaje pickurinu od Ozila...najgoreg igrača koji je igrao za nas :D
I gavin i justin hoyte i firmpong i ostala bagra su bili igrači 4ranga al barem nisu iskorištavali klub kao sta ovaj smecar to radi.
Neće da igra cim vjetar zapuše...tjeraj ga u pm

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2019, 12:12

Rosicky je napisao/la:Upravo si ti taj lik koji najviše podrzaje pickurinu od Ozila...najgoreg igrača koji je igrao za nas :D
I gavin i justin hoyte i firmpong i ostala bagra su bili igrači 4ranga al barem nisu iskorištavali klub kao sta ovaj smecar to radi.

pa eto, vidim kriv je za poraz od jučer :lol:

sa tim istom ozilom smo nekad i dobijali Liverpool, ne vidim da Emery dobija Liverpool naročito bez njega, al opet on je pichkica i najgori igrač, a ustvari je jedan od najboljih koji su ikad igrali za Arsenal, Laca je najbolj igrač Arsenala trenutno, Ozil se ne trudi dovoljno da to trenutno bude, ali govoriti za njeg da je jedan od najgorih i konstantno stvarati krivca od njeg, ne znam fakat, eto nije igrao jučer, jel kriv Ozil za naš poraz? Hvala Bogu što nije bio, ne gleda mi se još 20 stranica pisanja kako je on uvijek kriv za pichkasta izdanja, iako je frajer davao Liverpoolu golove u više navrata i dobijao istu ekipu tokom svoje karijere u EPLu

ustvari mi jedino i sa Ozilom igramo timski i kvalitetan fudbal, ne moram ti ja dokazivati ništa kad imaš svaku utakmicu prošle sezone, uzmi otvori i pogledaj, Auba i Lacazette su ono što su Alexis i Ozil bili nama godinama, jednostavno ostatak ekipe kaska za dvojicom igrača koji nose ekipu i sve se svodi na individualan kvalitet

Emery ne zna da koristi Ozila, to je jasno ko dan, dodaj na to da je imao najlošiju sezonu ikad, a ne čudi me naravno jer kad igraš pod ovim kameleonom ne znaš ni šta da igraš, povučenog CMa, beka, napadača, boga pitaj, svakako primiš isti qrac golova i ovako i onako..

jel kriv ovdje ozil za 3 primljena gola?

opet kažem sa njim u ekipi smo i dobijali nekad Liverpool (iako to nije isti Liverpool, ali trpali su oni nas i sezonu prije na Enfildu)

i ne kontam kako to Ozil iskorištava klub? ja ne znam zapeli na platu kao da je on daje iz svog džepa Allaha mi jedinog :rol: :rol: :rol:

vidiš da ga Emery šikanira i ne želi da ga ima u ekipi, jednostavno nema viziju sa napadačkim veznim, frajer je hibrid neki koji bi da prilagodjava taktiku protivniku, a došao si u klub vala pravi da to primjenjuješ, klub kojem treba IDENTITET a ne nekakve taktike pizde materine

uostalom nije jedini klub za koji je igrao Ozil, igrao je pod većim trenerom Mourinhom i Wengerom pa je pokazao kakav je kvalitet i igrač, to što od njega očekuješ da ti igra i golmana, stopera, beka, zadnjeg veznog, napadača, to je problem navijača i napravili su #scapegoata klasičnog od njega, gdje se frajer krivi i za stvari gdje nije kriv

uostalom, ko je uopšte spomenuo Ozila cijeli jučerašnji dan i poslije tekme? nevjerovatno, frajer nije na meču bio a opet se spominje kao krivac :lol: kakav fanbase mi imamo :tokralju:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 avg 2019, 12:15

Biće uvijek kriv sve dok prima 350.000 sedmično, a više ne igra nego što igra. A i ono što igra, bolje da ne igra.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2019, 12:20

Marsal je napisao/la:Biće uvijek kriv sve dok prima 350.000 sedmično, a više ne igra nego što igra. A i ono što igra, bolje da ne igra.
Slažem se ja da on ne zaslužuje toliku platu i da je stvarno bio grozan prošlu sezonu, ali nije on gotov igrač, gore je meni ovo Emeryevo proseravanje sa nekim " fitnessom " i izmišljenim razlozima, jer nema šanse da frajer ne bude spreman, ima neki problem, šta je ne znam, ili on ili Emery ide, to je jasno ko dan svima.

Evo jučer podatak koji je stvarno brutalan, ono što smo vidjeli od Emerya nije taktički masterclass nego dokazivanje da smo stvarno mali klub i mala ekipa, a ne zato što to jesmo nego zato što je on napravio da to budemo jučer -

Liverpool - Arsenal

slika

Liverpool - Norwich

slika

Strašno, kao da smo tek ušli u EPL i ono došli smo na Enfild da se branimo od trpanja i već prije utakmice potpisali poraz, trener koji je trebao da unese i preokrene to luzerstvo, ma daj, stvarno žalosno. :sick:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 avg 2019, 12:34

Niko osim Emerija nije kriv za poraz, dzaba se svadjate.

Ona postavka je mentalitet trenera iz donjeg dijela tabele
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2019, 12:46

Total shots:

Arsenal 8-9 Newcastle
Arsenal 15-18 Burnley
Arsenal 8-25 Liverpool

52 shots against in 3 games.
Mene strah iskreno, ako ne budemo imali onaj ludi nalet sreće i individualnog kvaliteta, ispušićemo još jednu sezonu LP, pa i ovakav Čelzi će da ugrabi mjesto prije nas ako nastavimo da igramo " taktiku " a zanemarimo potencijal i kvalitet koji možemo da imamo, klub bez identiteta i mentaliteta.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 avg 2019, 14:38

AA23 je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Upravo si ti taj lik koji najviše podrzaje pickurinu od Ozila...najgoreg igrača koji je igrao za nas :D

pa eto, vidim kriv je za poraz od jučer :lol:

sa tim istom ozilom smo nekad i dobijali Liverpool, ne vidim da Emery dobija Liverpool naročito bez njega, al opet on je pichkica i najgori igrač, a ustvari je jedan od najboljih koji su ikad igrali za Arsenal, Laca je najbolj igrač Arsenala trenutno, Ozil se ne trudi dovoljno da to trenutno bude, ali govoriti za njeg da je jedan od najgorih i konstantno stvarati krivca od njeg, ne znam fakat, eto nije igrao jučer, jel kriv Ozil za naš poraz? Hvala Bogu što nije bio, ne gleda mi se još 20 stranica pisanja kako je on uvijek kriv za pichkasta izdanja, iako je frajer davao Liverpoolu golove u više navrata i dobijao istu ekipu tokom svoje karijere u EPLu

ustvari mi jedino i sa Ozilom igramo timski i kvalitetan fudbal, ne moram ti ja dokazivati ništa kad imaš svaku utakmicu prošle sezone, uzmi otvori i pogledaj, Auba i Lacazette su ono što su Alexis i Ozil bili nama godinama, jednostavno ostatak ekipe kaska za dvojicom igrača koji nose ekipu i sve se svodi na individualan kvalitet

Emery ne zna da koristi Ozila, to je jasno ko dan, dodaj na to da je imao najlošiju sezonu ikad, a ne čudi me naravno jer kad igraš pod ovim kameleonom ne znaš ni šta da igraš, povučenog CMa, beka, napadača, boga pitaj, svakako primiš isti qrac golova i ovako i onako..

jel kriv ovdje ozil za 3 primljena gola?

opet kažem sa njim u ekipi smo i dobijali nekad Liverpool (iako to nije isti Liverpool, ali trpali su oni nas i sezonu prije na Enfildu)

i ne kontam kako to Ozil iskorištava klub? ja ne znam zapeli na platu kao da je on daje iz svog džepa Allaha mi jedinog :rol: :rol: :rol:

vidiš da ga Emery šikanira i ne želi da ga ima u ekipi, jednostavno nema viziju sa napadačkim veznim, frajer je hibrid neki koji bi da prilagodjava taktiku protivniku, a došao si u klub vala pravi da to primjenjuješ, klub kojem treba IDENTITET a ne nekakve taktike pizde materine

uostalom nije jedini klub za koji je igrao Ozil, igrao je pod većim trenerom Mourinhom i Wengerom pa je pokazao kakav je kvalitet i igrač, to što od njega očekuješ da ti igra i golmana, stopera, beka, zadnjeg veznog, napadača, to je problem navijača i napravili su #scapegoata klasičnog od njega, gdje se frajer krivi i za stvari gdje nije kriv

uostalom, ko je uopšte spomenuo Ozila cijeli jučerašnji dan i poslije tekme? nevjerovatno, frajer nije na meču bio a opet se spominje kao krivac :lol: kakav fanbase mi imamo :tokralju:

Totalno si otisao na nesto sto ja nisam ciljao iako se u dosta stvari slazem u tom postu ostaje da je disciplinski najgori igrac u zadnjih dosta godina.

Ove glupe bolesti i gluposti radi kojih non stop ne igra i zbog koji se ne mozes oslonit na njega ni sekunde da on vodi ovu ekipu :D

Na terenu je los,kaska za ekipom 3 koraka uvijek a znamo kako nam je ekipa limitirana.

Sve sto spominjes je neka njegova proslost kad je bio dobar,sad nije dobar **** je i opterećenje za budzet.
Svaka ce mu naredna sezona bit gora i gora osim ako ne ode u neku slabiju ligu u ekipe koje igraju za raju.

Ne mora igrat ni beka ni stopera,nek igra svoju poziciju i ne bude igrac manje na terenu uvijek kad kroči na njega.

I jesi naporan sa tim da smo sa Ozilom dobijali Liverpool..pa dobijali smo ih i sa Gibbsom i jel sad on WC?
Tad smo ih dobijali jer smo bili kvalitetniji na 6-7 pozicija a ne jer je Ozil sam rješavao ko nekad Henry

Moje spominjanje Ozila je rezultat tvog cjelodnevnog pljuvanja po igračima za osobine koje ima igrač kojeg najvise branis.

I ako je Ozil jedan od najboljih igraca Arsenala ikad onda nismo pratili isti klub.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 avg 2019, 20:03

Bio je dobar dok je imao dobre saigrače oko sebe i dok se trudio. Sad nema ni jedno ni drugo.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 25 avg 2019, 20:09

Bit će ovo okej
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.