Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 19 sep 2011, 20:20

Sad je obrnuto proporcionalno.Hasagic je bio jedan od boljih i jedan od najzasluznijih za dvije uzastopne pobjede njegovog kluba.I to protiv Galate a u zadnjem mecu i protiv Trabzonspora i to u gostima koji je skinuo skalp i jednom Interu na njegovom terenu.Znaci brani,konstantno i to odlicno.
U zadnjoj recenici se potpuno slazem sa tom konstatacijom@Basten
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 20:45

harishp je napisao/la:Sad je obrnuto proporcionalno.Hasagic je bio jedan od boljih i jedan od najzasluznijih za dvije uzastopne pobjede njegovog kluba.I to protiv Galate a u zadnjem mecu i protiv Trabzonspora i to u gostima koji je skinuo skalp i jednom Interu na njegovom terenu.Znaci brani,konstantno i to odlicno.
Ali odnos medija prema njima nije proporcionalan .Načitao sam se tekstova hvale donedavno za Begovića ali i krtike za Hasagića , sad kad bi trebalo da je situacija malo drugačija nije .Sada vlada šutnja.
http://kevinmartineau.ca/wp-content/uploads/silence.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2011, 21:20

DRHAUSE je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sad je obrnuto proporcionalno.Hasagic je bio jedan od boljih i jedan od najzasluznijih za dvije uzastopne pobjede njegovog kluba.I to protiv Galate a u zadnjem mecu i protiv Trabzonspora i to u gostima koji je skinuo skalp i jednom Interu na njegovom terenu.Znaci brani,konstantno i to odlicno.
Ali odnos medija prema njima nije proporcionalan .Načitao sam se tekstova hvale donedavno za Begovića ali i krtike za Hasagića , sad kad bi trebalo da je situacija malo drugačija nije .Sada vlada šutnja.
http://kevinmartineau.ca/wp-content/uploads/silence.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Yebes novinare,Osim ih je vec davno odhyebao a to radi i Pape.Treba nam zdrava konkurencija dva odlicna golmana,barem za nase uslove.Iako ne mirisem Begovica zbog bahatog i odvratnog ponasanja prema repci i samoj BIH u proslosti.
Iskreno mi je vrlo drago kad napravi majmune iz Liverpoola,Chelzia ili drugih bogatih klubova i skine im gotove zicere.A isto tako mi nije prijatno kad Begovicev klub primi olako golove na njegovu krivicu.Ili ti volio bih da nije primio te jeftine golove.
Jer ce opet na kraju u repku za koju ja navijam i vecinom nas na forumu.
Samo naravno treba da se napravi zdravi balans izmedju Kene i Asmira i niposto utopiti jednog golmana da bi se digao ovaj drugi.Vec dati im punu podrsku obojici.Drugcije nece valjati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 sep 2011, 11:55

susic se jos nije izjasnio o statusu golmana... za njega su i begovic i hasagic na istom nivou.. moguce je da ce i u naredne dvije utakmice svaki od njih dobiti po jednu utakmicu... hasagic bi mogao branit u zenici, a begovic u parizu... hasagic nije otpisan, a nije ni begovic broj 1....

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 sep 2011, 12:03

Begović se pokajao 100%
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 23 sep 2011, 20:30

Diskusija je završena po mom mišljenju, sada na vratima stoji Begović i to se neće promijeniti. Kenan je mnogo toga učinio za našu reprezentaciju, al' moramo pogledati realnu sliku i vratar kao što je Begović zaslužuje prvi sastav.

U Stokeu briljira, izuzmemo li meč sa Sunderlandom nadam se da će sve svoje vještine pokazati i u Parizu !
Livin' La Vida Loca ;)

High

Post Postao/la High » 23 sep 2011, 20:37

Dobar je Begović,bolji od Hasagića u svakom' slučaju.Kao što je neko napisao,hvala Keni zbog za sve što je uradio za reprezentaciju ali treba nam golman koji je na golu konstantno.Upoređivati Premiership i ligu gdje Hasagić (ne)brani je suludo.Mi smo takvog' mentaliteta da ćemo uvijek hvaliti nekog' ''našeg'' i dizati ga u visine iako to ne zaslužuje.Na drugom sam forumu napisao sličan post što se naših golmana tiče.Hasagić je skinuo onaj penal protiv Francuske,pa su ga naši mediji (i mi sami) u sljedećim najavama kvalifikacijskih utakmica svrstavali u najbolje golmane svijeta.Da ne govorim o Supiću i sličnim.Da se razumijemo,svaka čast i Hasagiću i Supiću što su uradili za našu selekciju u prošlim kvalifikacijama,ali treba Begoviću dati prednost .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 sep 2011, 20:55

Beg na twitteru: Watching Roma vs Siena, seems like Mire Pjanic is settling in well
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 24 sep 2011, 13:32

Ne daj gola Unitedovcima!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 sep 2011, 16:47

Begovic mora branit u oktobarskim utakmicama.Neki "strucnjaci" govore kako bi Hasagic trebao braniti jer je sacuvao cistu mrezu protiv Trabzonspora i Galatasaraya.A Begovic koji je sacuvao cistu mrezu protiv CHELSEA i LIVERPOOLA treba da Hasagicu bude rezerva !!!?!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 sep 2011, 19:03

A ja odbrane u Stoke-a Nani ih izvoza 6-7 kao djecu i neodbranjivo pored lijeve stative za 0-1 .
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 24 sep 2011, 19:03

Ponekad imam misljenje da bi one lutke iz butika bolje obavile posao u odbrani od Stoke-ovih defanzivaca :roll: :roll:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 sep 2011, 19:14

ovi huligani se razumiju bas u ovaj fudbal :D vi nasli da kritikujete jednu od najjacih zadnjih linija u EPL :lol: pa igraju protiv Uniteda :D ovo im se moze oprostiti protiv ovakvog rivala 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2011, 19:19

Begović u stilu Hasagića... zamalo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2011, 19:25

Imao je ogromnu gresku, ali nije United iskoristio. Inace bez puno posla i siguran kao uvijek. Samo ne treba radit ove poteze, mora da ga je Piplica naucio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 25 sep 2011, 13:36

Imal kakav klip odbrana od juče?!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 sep 2011, 16:01

Zna li se igra li veceras?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 sep 2011, 16:02

Ne igra, Sorensen je na golu
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 18:08

mirzza je napisao/la:Ne igra, Sorensen je na golu
Vise ce tekmi Sorensen nakupiti u ovim kupovima od Begovica u PL. :D
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 okt 2011, 17:33

kakvu je sad Beg imao odbranu protiv Swansea... :o

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, Normus90 i 53 gosta.