FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li biti utakica na FACETV

http://static.guim.co.uk/sys-images/Gua ... co-011.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
eto morao sam kopirati nisam mogao napisatiTeaM87 je napisao/la:Teska srca vam zelim svu srecu
Semper Fidelis
e svaka vam cast sto ste nam cestitali, bas vam hvala i ja VAMA ZELIM UGODNO vece uz Face TV i evropsku ekipu
sta bi mi bez vas

- BordoGigant
- Kontakt:
Ne treba nam sreca od nekoga ko ne zna sastaviti gramaticki ispravnu recenicu.slavko njegus je napisao/la:Kao normalnom navijacu Zelje - duša mi ne da da vam pozelit srecu....![]()
Jel moze ovako pitari!?
Vi uzmite veceras Zetu,a mi vas u nedjelju!? Jel posteno ?
Vi uzmite veceras Zetu,a mi vas u nedjelju!? Jel posteno ?
❶❾❽❽
hahahahahBeastZE je napisao/la:Jel moze ovako pitari!?
Vi uzmite veceras Zetu,a mi vas u nedjelju!? Jel posteno ?![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Srecno veceras Sarajevo pobjedite

<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
Aha padaju al malo sutra, sad iz kladionice, pala kvota na Sarajevo sa 1.50 na 1.45, al hrabro stavim hendikep 1, 2.10admirone je napisao/la:Pada kvota na Zetu, jako interesantno.
Da nisu ljudi povjerovali u onu jucerasnju izjavu jednog forumasa pa krenuli da trpaju na crnogorce![]()
P.S. Ne kontam , zašto toliko lupetate

Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 02 avg 2012, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...
-
joksimovic
- Kontakt:
SRETNO SARAJEEEVO!
Svim srcem smo uz vas.Pozdrav iz Tuzle.
Svim srcem smo uz vas.Pozdrav iz Tuzle.
Još malo. 
Koga zanima zvanična i konačna ponuda s kojom HZ idu u Podgoricu, neka mi se javi na PP. Za nas je omogućeno 1000 karata . Uprava Zete nam je izašla u susret.
Koga zanima zvanična i konačna ponuda s kojom HZ idu u Podgoricu, neka mi se javi na PP. Za nas je omogućeno 1000 karata . Uprava Zete nam je izašla u susret.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
de mi reci prijatelju za one koje putuju privatnim aranzmanom da li ce se moci dole karta kupiti za nasu tribinuHigh je napisao/la:Još malo.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Za vas koji putujete ''svojim aranžmanom'', karte možete kupiti ispred stadiona. Tako je rečeno. Cijena je 3 eura-za našu tribinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
hvala ZA SARAJEVO SVOJ ZIVOT DACU ....High je napisao/la:Za vas koji putujete ''svojim aranžmanom'', karte možete kupiti ispred stadiona. Tako je rečeno. Cijena je 3 eura-za našu tribinu.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- Rekordmeister
- Kontakt:
Jel ovo znaci da je i JUG pusten u prodaju za navijace Sarajeva.Kad pise da je ostalo jos ponesto karti za sjever i jug???
Jeste rukvas!!! Pusten je i jug!!!
Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.
Neka pati kome smeta

Danas na poslu sam sreo nekolicinu igrača Zete (preteno mladji igrači). Oni nemaju pojma sta ih čeka večeras:)
Ne vjeruju da mogu pobjediti, nadaju se da ce izgubiti 2:1. Pitao sam ih kako ce "ustopati" Saida, Sejtana, Belog..nemaju pojma o nasim igračima i njihovim individualnim kvalitetama. (djeluju mi slozno, to je potvrdio i njihov trener)NJima je glavna karakteristika kolektiv, dok mi nismo,nazalost,jos na tom nivou..Primjetio sam da su dosta niski, tako da ce jedan Torlak strpati veceras.
Idemo Divovi "U KOST" kao protiv levskog i natrpati djetice!
MOzda ne vazno za temu, ali djetici su sumanuto kupovali japanke..jer im je cijena 4KM sitnica. svaki je uzeo bar po 10 pari..tako ako je neko od biznisa, moze iskoristiti priliku te u CG ubit koju paru.
Ne vjeruju da mogu pobjediti, nadaju se da ce izgubiti 2:1. Pitao sam ih kako ce "ustopati" Saida, Sejtana, Belog..nemaju pojma o nasim igračima i njihovim individualnim kvalitetama. (djeluju mi slozno, to je potvrdio i njihov trener)NJima je glavna karakteristika kolektiv, dok mi nismo,nazalost,jos na tom nivou..Primjetio sam da su dosta niski, tako da ce jedan Torlak strpati veceras.
Idemo Divovi "U KOST" kao protiv levskog i natrpati djetice!
MOzda ne vazno za temu, ali djetici su sumanuto kupovali japanke..jer im je cijena 4KM sitnica. svaki je uzeo bar po 10 pari..tako ako je neko od biznisa, moze iskoristiti priliku te u CG ubit koju paru.
Buraz, jesi se to ti tek probudio, ili ne pratiš kladionicu ?Batistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.Neka pati kome smeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno još jednom iz Mostara
P.S. Jel južna tribina, tribina gdje nisu postavljene stolice s naslonjačima ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.