Hvalazizu1991 je napisao/la:18h, Fojnicashotokan1 je napisao/la:Kad sutra igramo sa Slobodom posto niko nista ne objavljuje?

Hvalazizu1991 je napisao/la:18h, Fojnicashotokan1 je napisao/la:Kad sutra igramo sa Slobodom posto niko nista ne objavljuje?
Kad je Velež u pitanju ne postoje srbi hrvati bošnjaci cigani jevreji. Samo crveni olos i crvena bagra kojoj je Velez svetinja i religija. Klub iz rajeshotokan1 je napisao/la:I mi Srbi volimo Velez!!!! MUSVDG
Ako nam ga popušitePenaltiky je napisao/la:Hoce nekim (ne)sretnim slučajem bit tekma na City TV?
Mexico je napisao/la:Kad je Velež u pitanju ne postoje srbi hrvati bošnjaci cigani jevreji. Samo crveni olos i crvena bagra kojoj je Velez svetinja i religija. Klub iz rajeshotokan1 je napisao/la:I mi Srbi volimo Velez!!!! MUSVDG[/quote
...............9
Jesi mi ga šukno, obiđi krug, trubi, glavni si baja u VrapcicimaMexico je napisao/la:Ako nam ga popušitePenaltiky je napisao/la:Hoce nekim (ne)sretnim slučajem bit tekma na City TV?![]()
![]()
Brato ispermamo ih po labrnjishotokan1 je napisao/la:Slažem se... Ali vidim da dosta ljudi pise kako je bosnjacki klub za koji navijaju samo bosnjaci...Mexico je napisao/la:Kad je Velež u pitanju ne postoje srbi hrvati bošnjaci cigani jevreji. Samo crveni olos i crvena bagra kojoj je Velez svetinja i religija. Klub iz rajeshotokan1 je napisao/la:I mi Srbi volimo Velez!!!! MUSVDG
To ti ne bih znao reci. Ako bude, bice sutra u toku dana najava na FB i oficijelnoj stranici. Prije je snimala ekipa sa City TV.shotokan1 je napisao/la:Postoji li sansa da bude na Velež TV?
A na grbu petokrakashotokan1 je napisao/la:Otisao je ovaj klub u **** teski... Odrekli se Bake, odrekli se Vladica, odrekli se Zeljka Samardzica... Samo bosance smatrate svojima. Na stadionu sve vise turskih zastava i ljiljana a nigdje petokrake i Jugoslavije. Da ne govorim o pozdravu spikera sa Allahu Ekbar...
Dugo si izdrzaoshotokan1 je napisao/la:Otisao je ovaj klub u **** teski... Odrekli se Bake, odrekli se Vladica, odrekli se Zeljka Samardzica... Samo bosance smatrate svojima. Na stadionu sve vise turskih zastava i ljiljana a nigdje petokrake i Jugoslavije. Da ne govorim o pozdravu spikera sa Allahu Ekbar...
Haj ti navijaj za fasisticke tvorevine, kani se kluba RAdnika i RAje.shotokan1 je napisao/la:Otisao je ovaj klub u **** teski... Odrekli se Bake, odrekli se Vladica, odrekli se Zeljka Samardzica... Samo bosance smatrate svojima. Na stadionu sve vise turskih zastava i ljiljana a nigdje petokrake i Jugoslavije. Da ne govorim o pozdravu spikera sa Allahu Ekbar...
Nema izgleda streama.Skojevski je napisao/la:Imal stream kakav danas?
Brisi s teme.shotokan1 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOO!!!!!!! vodimo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.