Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2012, 22:05

Kakve vile. Brazil ništa odigro nije. Meksiko puno konkretniji. Dok ovi petljaju na 20 metara od gola, Mexe ih ubiše kontrama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 jun 2012, 22:07

dr.van nostrand je napisao/la:Xerez-Barcelona B +3 1,50
Angola-Uganda 1 1,45
2,175
dr.van nostrand je napisao/la:Wawrinka-Tsonga 2 1,75
Del Potro-Berdych 1 1,75
stand by (04.06.)
dr.van nostrand je napisao/la:Motala-Myresjo 1 1,60
Montreal Impact-FC Toronto Academy 1,60
2,56
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 04 jun 2012, 00:05

Mislim da bi posebna tema treba da bude live kladenje bice nam preglednije kada nesto ispade na live pa da se opali :D ako neko moze to da otvori u nadi da moderadori to nece zatvoriti bilo bi lijepo ako se slazete :)

ima li sta za veceras nba ? :D

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 jun 2012, 00:54

Warrick je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mala sugestija za nocas: Peru ima 6 povreda (izmedju ostalih Farfan, Vargas i Pizarro) i lijepa je kvota na gostujucu pobjedu Kolumbije, 2,70 na unibetu. Uvijek je rizik igrat na gosta u Juznoj Americi, ali trebao bi ovo Falcao sredit. :D

Jos sam dodao 1 na Spaniju (sa hendikepom) i Brazil.
Ja sam odigrao:
Kolumbija daje gol 1.40
Brazil over 2.5 gola 1.65
La Angels-Texas(Baseball) over 8.5 poena 1.90
Kvota:4.30
Bel Live kladionica.
onaj momenat kad odu na poluvrijeme sa 0-2 :evil:

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 04 jun 2012, 07:24

nikos je napisao/la:sistem 5/6
Kanada-SAD (04.06. 01:00) 2 1,80
Racing Mon.-CA Cerro (03.06. 20:00) 1 1,70
Boston(4.ut)-Miami Heat (04.06. 02:30) 2 2,10
Racing BA-River Plate BA (03.06. 23:55) 1 2,15

Libanon-Katar (03.06. 19:30) 2 2,15
PistoiaB(5.ut)-ScafatiB (03.06. 20:45) 1 1,60

kv. 28,35
peh, obično dodam i X na košarku, ne znam zašzo sada nisam, za SAD nemam komentara...

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 04 jun 2012, 08:26

dijabola je napisao/la:Ja igram na SAD 2 @ 1.80 , na dvoznaku Kanada još nije imala zvanične utakmice :lol: Fakat ne znam nijednog igrača iz Kanade, najbolji fudbaler im je valjda Steve Nash :lol: .
-----------------------------------------------
Osim toga, igram ovaj triple:

Boston-Miami X2 @ 1.75 (P.P)
Playoff je igra prilagodbi i vjerujem da će Spoelstra naći riješenje za ovu utakmicu. Neće mu biti ni teško s obzirom da ima James-a i Wade-a nasuprot ostarjelih, umornih i ispovrijeđivanih Celticsa. Mislim svaka čast Bostonu na borbenosti al po meni nisu dovoljno kvalitetni, bar ne u ovom trenutku, da se nose s Heat-om.

Wade over 23,5 @ 1.85
I da, vrijeme je za Wade-a da napravi nešto u ovoj seriji. Nakon što je protiv Indiane od pola serije postao najbolji igrač na parketu očekujem da slično ponovi i sada. Nije mu bilo lako do sada, odbrana Celticsa se više fokusirala na njega nego na James-a (što je rezultiralo sa 3 undera Wade-a i isto toliko over-a James-a). No Spoelstra ne krije da je agresivnost Wade-a ključna za uspjeh njegove ekipe i na sve načine će pokušati da mu omoguće situacije koje voli. Još ovdje ima i povoljniji match-up, jer Rondo i Allen definitivno mu ne mogu smetati koliko je to mogao Paul Goerge. A nije mu puno smetao.

James over 5,5 asista @ 1.85
Ja vidim 2 načina da Wade igra efikasnije. Prvi su laki poeni iz tranzicije, koje mu nema ko drugi omogučiti nego upravo James. Drugi je igra bez lopte na postavljeni napad, opet na asistenciju James-a. To se jasno vidjelo u četvrtoj utakmici protiv Indiane. James je na sve načine pokušavao razigrati Wade-a, a ovaj je to objeručke prihvatio. Ne vidim zašto to ne bi mogli ponoviti i protiv Celticsa. Uz nekoliko standardnih asistencija (šuterima za 3, Turriaf-u na zakucavanje), ovdje očekujem lagan prolaz sa nekih 8-9 asista LBJ-a.

Kvota : 5.99
Loše, mnogo loše.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 04 jun 2012, 10:10

Tenis Prostejov
Pon,14:00 Janowicz J.-J.Wang 1 @ 1.20 HL

*Pocinje Prostejov,challenger koji bi ove sezone mogo biti jaci nego ikada.Prema mojim infomacijama prvi nositelj ovog turnira je Verdasco,a proed njega ima jos nekoliko dobrih imena.Ja sam danas odlucio da igram na pobjedu Janowicza protiiv Wanga.

Jerzy me znao ove sezone oboriti,ali uglavnom sam igrao kontra njega.Mlad teniser,21 godina,dolazi iz Poljske,i trenutno zauzima 152 mjesto na ATP ljestvici.Kroz karijeru na clayu ima skor 99/59,a ove sezone cjelokupan skor je 27/9 od cega je 10/3 clay.Svakako da mu je najbolji rezultat pobjeda na chllengeru u Rimu,gdje je dobio Mullera u finalu 76,63.Gledao sam taj mec,ali i mec polufinala gdje je bio bolji od Machada.U Parizu je prosao dva kola kvalifikacija,ali je u trecem ispao od Sijslinga u 3 seta.Igra desnom rukom,a ima zaista dobar servis,posle kojeg zna izaci na mrezu i tu zavrsavati poene.

Jimmy Wang dolazi iz Kineskog Tapjeha,ima 27 godina i trenutno zauzima 193 mjesto na ATP listi.Nije mi bas najjasnije odakle njega na ovom turniru,ali ajde.Kroz karijeru na clayu ima skor 6/11,a ove sezone cjelokupan skor 16/13,od cega je 0/1 clay.Taj jedini mec na zemlji upisao je u Parizu gdje je ispao u prvom kolu kvala od Pedra Souse 36,64,61.Od svih podloga najmanje igra clay,izgleda da mu najmanje i odgovara.

H2H ne postoji a odlucio sam se za pobjedu poljaka koja se placa skromnih 1.20.Prije svega mislim da je daleko bolji na servisu sto se tice ove podloge,a kasnije i sam skor govori koliko Wanga zanima ova podloga.Naravno kad sam ja u pitanju i moja sreca to ne mora nista da znaci,ali eto mislim da ce Janowicz ovo da dobije.

Tenis Prostejov
Pon,13:10 Rufin G.-T.H.Yang 1 @ 1.20 HL

*Drugi mec koji ide na tiket je pobjeda Rufina protiv Yanga.Opet evropljanin protiv azijata.

Guillaume dolazi iz Feancuske,ima 22 godine i trenutno je 150 igrac na ATP listi.Kroz karijeru na clayu ima skor 121/64,a ove sezone je na skoru 20/14 od cega je 12/8 clay.Najbolji rezultati na ovoj podlozi u ovoj godini za njega su polufinale Santiaga,te cetvrtfinale Ostrave.U Parizu je igrao prvo kolo koje je izgubio od Monaca u 4 seta.Igra desnom rukom,od podloga omiljena mu je hard.

Yang kao i Wang dolazi iz Kineskog Tajpeha,ima 21 godinu i trenutno je 167 igrac na ATP listi.Kroz karijeru na clayu ima skor 21/20,ove sezone 10/18 od cega je 0/2 clay.Prvi mec na zemlji ove sezone imao je na challengeru u Bordeauxu gdje je ispao od Gicquela 64,61.U Parizu je igrao kvale i to protiv Bedenea gdje je ispao rezultatom 75,76.I on igra desnom rukom,a od podloga preferira hard.

H2H je 2:1 za Yanga,mada uzima i jedan juniorski mec iz 2008 godine kada je Yang bio bolji u Parizu.Prosle godine Rufin je pobijedio na zemlji u Braunschweigu 61,64,ali izgubio zato mec na hardu i turniru Wuhai 64,76.Ipak Rufin iako mu zemlja nije osnovna podloga ima puno bolje rezultate kroz karijeru na istoj od Yanga.I on kao i Janowicz se nalazi u jednoj teskoj grupi,ali nadam se da nece kalkulirati i da ce dobiti ovaj mec.

Tenis RG
Pon,14:00 Mirnyi/Nestor-Ebden/R.Harrison 1 @ 1.20 HL

*Cetvrtfinale dubla Ronald Garrosa donosi duel između dva "veterana" i mladih snaga.Pricati o Maxu i Danielu i sta su oni uradili u dublu,kako zajedno tako i sa drugim partnerima malo je i dosadno.Reci cu samo da oni brane titulu na RG-u iz prosle sezone.Ove godine na clayu imaju skor 11/4,i nisu bas nesto pretjerano dobro odigrali.Igrali su samo jedno finale i to u Monte Carlu gdje su izgubili od brace Bryan.U Parizu su opet u ova 3 dosadasnja meca igrali odlicno.Izbacili su sledece dublove Robin Haase/Jarkko Nieminen 63,64,Paul Hanley/Jordan Kerr 61,76,i Scott Lipsky/Rajeev Ram 62,64.
Njihovi protivnici u ovom dublu su mladi Matthew Ebden i Ryan Harrison.Njih dvojica su prosle sezone osvojili Newport(trava),a ove sezone zajedno su pored Pariza igrali jos Indian Wells gdje su ispali u 2 kolu.U Parizu su zasad izbacili Flavio Cipolla/Andreas Seppi 75,76,Marc Gicquel/Edouard Roger-Vasselin 63,67,63,i Eric Butorac/Bruno Soares 26,64,64.Mislim da ih niti jedan od ovih dublova nije shvatio ozbiljno,te su svi zbog toga i izgubili.Niti jedan od njih dvojice ne igraju nesto posebno na zemlji u singlu,ali eto zasad u dublu su dobro igrali ovaj turnir.
Prednost svakako za prve nositelje turnira jer Mirny i Nestor dobiju li ovaj mec idu na pobjednika dubla Bracciali/Starace-Dodig/Melo,i mogli bi se vrlo lako naci u finalu.

Tenis RG
Pon,12:40 Errani/Vinci-Makarova/Vesnina 1 @ 1.45 HL

*Dugo sam se neckao da li igrati ovaj par,samo zbog toga sto Errani sutra igra mec u singlu.Evo ipak ide i ovo na tiket,jer Errani i Vinci u dublu ove godine razvaljuju.Iako jos nisu u top 5 igracica dubla,one zajedno zauzimaju 1 mjesto sa gotovo 1000 bodova prednosti.Zaista igraju fenomenalno ove godine sto govori i sam skor 35/4.Zanimljivo je da su sezonu pocele porazom u Aucklandu,a onda su izgubile finale Australian Opena.Zatim su osvojile dva turnira u Meksiku,Monterrey i Acapulco.Ono sto mene najvise interesuje jesu njihovi nastupi na zemlji,a u Evropi imaju 3 osvojena turnira zaredom.Prvo Barcelona,zatim Madrid,pa onda i Rim.U Parizu idu dosta dobro izbacile su Alberta Brianti/Patricia Mayr-Achleitner 61,63, Timea Babos/Su-Wei Hsieh 64,62 i Nina Bratchikova/Edina Gallovits 64,62.
Makarova i Vesnina također su odlicne igracice u dublu.Njih dvije zauzimaju 11 mjesto na WTA dubl listi,mada Vesnina zauzima i 5 mjesto ali sa Mirzom.Ovaj put za partnericu ima Makarovu,a prije ovog nastupile su na dva turnira,Madrid i Rim.U Parizu izbacile su Julia Goerges/Samantha Stosur 64,62,Dominika Cibulkova/Saisai Zheng 64,62 i Hao-Ching Chan/Yung-Jan Chan 63,64.

H2H kaze da su Errani i Vinci ove sezone dva puta dobile Makarovu i Vesninu.Oba puta su bili mecevi finala,prvo finale je iz Madrida 61,36,10:4.Drugo finale je iz Rima gdje su slavile 62,75.Ovaj put susrele su se u cetvrtfinalu a prednost dajem cetvrtim nositeljicama protiv sestih nositeljica.Opet kazem malo mi je ovaj mec na pocetku bio tricky,samo zbog singl meca koji ceka Errani sutra,ali opet ne sumnjam da bi one zeljele da ovu sjajnu sezonu okrune titulom na Grand Slam turniru.Ako prođu ovaj mec ocekuje ih pobjednik iz duela Gajdosova/Rodionova-Llagostera/Martinez Sanchez,tako da bi i one mogle lako do finala,ali prvo da dobiju Makarovu i Vesninu koje uopste nisu bezazlene.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jun 2012, 10:12

Danas malo što se tiče tenisa na RG-u... :mrgreen:

A.Murray - Gasquet (38,5) Over (možda pokušati 3:2 ili 3:1 kao konačan rezultat)
Nadal - Monaco(27,5) Over (ovdje dosta nade polažem u servis gameove, pogotovo od JM-a)
Del Potro - Berdych (2:1) 0:0 1 (nastavak sinoćnjeg meča)
Tsonga - Wawrinka (2:2) 4:2 1 (nastavak sinoćnjeg meča)
Almagro - Tipsarević 1

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2012, 10:20

Del Potro - Berdych 1 @1,35
Delpo ima 2-1 u setovima, ova pauza će mu dobro doći. Ne vjerujem da će ispustiti prednost.

Almagro - Tipsarević over 38,5@ 1,90
Prvi pravi ispit za oba igrača, do sada su relativno lagano prošli sve prepreke. Almagro je pokazao nešto više, ali i Janko je odigrao poprilično solidan turnir. Očekujem pobjedu Almagra, ali uz određene poteškoće.

Ferrer - Granollers (+8,5) 1 @1,70
Granollers je imao veoma teške mečeve do sada, ali je nekako izlazio kao pobjednik. Danas ide na Davida koji bi trebao nastaviti tamo gdje je stao protiv Youzhnog. Granollers je tip igrača koji lako puca pod pritiskom, tako da će mu u jednom setu sigurno biti 'metla' kojom bi hendi trebao biti pokriven.

Sharapova - Zakopalova (+7,5) 2 @1,70
Danas Sharapova ide na igračicu koja je poprilično agresivna i koja zna zabiti winner, što do sada nije bio slučaj sa njenim protivnicama. Zakopalova poprilično forsira jači drugi servis, što je veliki rizik sa jedne strane, ali i dodatno otežava posao protivnice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2012, 10:45

Danas stavljam na :

Lepchenko - Kvitova 1
Ferrer - Granollers 2
Li - Shvedova 2

pa sta bude.. :mrgreen: :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 04 jun 2012, 11:01

A.Murray - Gasquet(s.t.) 4.6. 14:00 1 1,70
Rufin - T.H.Yang 4.6. 13:00 1 1,20
Mirny/Nesto - Ebden/R.Harri 4.6. 13:45 1 1,17
Nadal - Monaco(27,5) 4.6. 14:25 Više 1,95
Almagro - Tipsarević(38,5) 4.6. 11:05 Više 1,85
Errani/Vinci - Makar/Vesnin 4.6. 12:20 1 1,40
N.Li - Shvedova(18,5) 4.6. 13:10 Više 1,80

kvota: 21.70

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 jun 2012, 14:45

http://www.betexplorer.com/basketball/p ... id=1336753" onclick="window.open(this.href);return false;

U premieru zbir poena 151 kvota na z2 1.55?
a evo kad pogledate njihove prosle susrete vidite da su rijetko kad presli 151 poena a pogotv mislim da neće danas jer je ovo biti ili ne biti tekma za domaćina...
kvota na manje od 151 je 2.3
Ili je ovo neka greska ili ipak mućka poljaka...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 jun 2012, 14:53

dr.van nostrand je napisao/la:Wawrinka-Tsonga 2 1,75
Del Potro-Berdych 1 1,75
stand by (04.06.)[/quote]

slika

--------------------
Wattens - Horn 1 1,90
Play off ut.
Domaci teren je u ovakvim ut. velika prednost.

LitvaniaU21-Ukraine U21 2 1,40
4 kljucna igraca nedostaju Litvancima.
Ukraina bi to trebala iskoristiti, a u kakvoj su formi, dovoljno govori da su prije neki dan (petak9 isprasili Svedsku 6:0.
Pobjeda sa hendikepom isto doalzi u obzir 1,80.
-------------------------------------------------------------
Single:
Ovo je "public bet" pa zato mi bas nesto ne mirise na dobro.
Malo utakmica danas, jos fina kvota, ima da prstaju 2 na tiketima.
Otprilike slicno kao jucer USA.
Osters je bolji i trebao bi dobiti, prvi na tabeli, neporazeni, u gostima 3-1-0.

Superettan 2011
Varnamo-Osters 0:1
Osters-Varnamo 2:0
I prosle sezone su ih dobili u uobje ut. kvota primamljiva, 1,85, vrijedi.
Ali mi je ipak sumnjivo, s obzirom na ponudjeni koeficijent.
Najbolje je cekati na live-u i pratiti.

Hungary-R.Ireland X 3,10
Ocekujem ponovo jednu tvrdu ut. Iraca.
Obje rep. bi se zadovoljile "dobrim" rezultatom, u sta spada i remi.
U prethodnim ut. su obje rep. slavile, mislim da je remi najblizi, Irci su kompletniji, borbeniji, ali igraju sa jednim napadacem, Keanom.
Madjarima fale Hajnal i Buzsaky. Falili su i u Pragu pa opet su uspjeli bez njih slaviti.
Under mi se cini isto dobar izbor. 1,65.
Madjari primili 2 gola u 5 zadnjih domacih ut. a Ircima zadnja provjera pred Euro, sumnjam da ce izgubiti.
--------------------------
Landskrona-Ljungskile 3+ 1,65
U proslom kolu su odigrali bez golova, tako da danas ponovo na njihovoj ut. padaju golovi.
Na njihove sve cetiri domace ut. padalo je 3 ili vise golova.
Ljungskile je zabijao na sva 4. gostovanja, barem jedan gol.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

maxim86
Kontakt:

Post Postao/la maxim86 » 04 jun 2012, 16:54

zna li ko sta o ovom betvictor bonusu?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2012, 20:09

harry_90 je napisao/la:Danas stavljam na :

Li - Shvedova 2
1:2 u setovima..kvota 5.00 8-) makar sam nesto vratio..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 04 jun 2012, 21:35

harry_90 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Danas stavljam na :

Li - Shvedova 2
1:2 u setovima..kvota 5.00 8-) makar sam nesto vratio..
Bravo majstore. :D

payton

Post Postao/la payton » 04 jun 2012, 22:22

san antonio-oklahoma kp1 @1.50

ono sto je zanimljivo u zadnjoj utakmici oklahoma je igrala odlicno, puna energije, puna momentuma i sa odlicnim partijama duranta i ibake uspjeli su savladati spurse, ali iako je oklahoma davala sve od sebe spursi su uvijek bili tu na jedan ili dva posjeda zahvaljujuci iskustvu i velikoj sirini u igri, popovich nece veceras dopustiti iznenadjenje previse je iskusan a sto je jos bitnije iskusna su i njegova tri glavna igraca, ginobili je pruzio ispodprosjecne partije u okc-u ne vjerujem da ce i veceras :D
YES.WE.DID.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jun 2012, 22:47

Ima li kakvih prijedloga za sutra sto se tice ovog zenskog tenisa, moze li Cibulkova odigrati kao protiv Azarenke i izbaciti Stosur kojoj je i ona amerikanka napravila dosta problema :?:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 jun 2012, 22:48

dr.van nostrand je napisao/la:
Single:
Ovo je "public bet" pa zato mi bas nesto ne mirise na dobro.
Malo utakmica danas, jos fina kvota, ima da prstaju 2 na tiketima.
Otprilike slicno kao jucer USA.
Osters je bolji i trebao bi dobiti, prvi na tabeli, neporazeni, u gostima 3-1-0.

Superettan 2011
Varnamo-Osters 0:1
Osters-Varnamo 2:0
I prosle sezone su ih dobili u uobje ut. kvota primamljiva, 1,85, vrijedi.
Ali mi je ipak sumnjivo, s obzirom na ponudjeni koeficijent.
Najbolje je cekati na live-u i pratiti.

Hungary-R.Ireland X 3,10
Ocekujem ponovo jednu tvrdu ut. Iraca.
Obje rep. bi se zadovoljile "dobrim" rezultatom, u sta spada i remi.
U prethodnim ut. su obje rep. slavile, mislim da je remi najblizi, Irci su kompletniji, borbeniji, ali igraju sa jednim napadacem, Keanom.
Madjarima fale Hajnal i Buzsaky. Falili su i u Pragu pa opet su uspjeli bez njih slaviti.
Under mi se cini isto dobar izbor. 1,65.
Madjari primili 2 gola u 5 zadnjih domacih ut. a Ircima zadnja provjera pred Euro, sumnjam da ce izgubiti.
--------------------------
Landskrona-Ljungskile 3+ 1,65
U proslom kolu su odigrali bez golova, tako da danas ponovo na njihovoj ut. padaju golovi.
Na njihove sve cetiri domace ut. padalo je 3 ili vise golova.
Ljungskile je zabijao na sva 4. gostovanja, barem jedan gol.
slika
silver & black

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 jun 2012, 23:02

.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 05 jun 2012, 08:06, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.