Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Arsenal
Arsenal gazi Fener k'o plitak potok!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja misli da ce utakmica biti neizvjesnija nego sto vi predvidjate, ali u svakom slucaju mislim da ce Arsenal kao i obicno otici u LP. 

- Consigliere
- Kontakt:
Prva utakmica u Turskoj? @Monolog je fino izanalizirao, po meni obe utakmice uzima Arsenal.
Fit Tony: I keep my friends close...
Ma jaci smo i prolazimo dalje ako Bog da, ne treba podcjenjivati ali mislim da su momci kvalitetniji, ne toliko da ih raspemo ali za prolazak dovoljno. Pogotovo ako el džihaduji potpiše.
Ne uvlaci jezik u usta

Marouane Chamakh is due to have a medical at Crystal Palace today ahead of his proposed arrival from Arsenal.
1946
Hvala ti Bože.
Kad ga zakuca Terry laktom u donji vilicu bit će veselo.VGS je napisao/la:Ne uvlaci jezik u usta![]()
nummaLFCŽ je napisao/la:Od ovih ekipa koje ste mogli izvuci samo je Metalist trenutno jaci od Fenera, bar je to moje misljenje.
Kako god,puno ste jaci od njih, to stoji![]()
Ali ipak je tu ovaj covjek![]()
[youtube][/youtube]
zato je to i dobro za nas
[youtube][/youtube]
Kvalitetniji smo tim od Fenera i bit ce veliko iznenadjenje ako ne prodjemo. Sumnjam da cemo sada impresionirati u dvomecu s njima, ali lagan prolaz dalje se ocekuje.
Nisam pratio Arsenal od pocetka priprema sve do danas, jesmo li zaista jedina ekipa u EPL koja nije nikoga dovela?
Nisam pratio Arsenal od pocetka priprema sve do danas, jesmo li zaista jedina ekipa u EPL koja nije nikoga dovela?
vjerovatno i u svijetu , a mozda i u ovom dijelu svemira .... ali ne brini se , zato smo (po obicaju) prodavali i sakom i kapom.suhakrpa je napisao/la:Kvalitetniji smo tim od Fenera i bit ce veliko iznenadjenje ako ne prodjemo. Sumnjam da cemo sada impresionirati u dvomecu s njima, ali lagan prolaz dalje se ocekuje.
Sutra na Areni prenos City-Arsenal
miquel otišao isto
. fakat smo kritični. 
Arsenal have a total squad of 22. And thats Including Gnabry, Alpom, Zelalem, Martinez and Eisfeld.!

Arsenal have a total squad of 22. And thats Including Gnabry, Alpom, Zelalem, Martinez and Eisfeld.!
Vođa zna.
Ostalo je prostora za bar 3-4 velika igraca. Sad ili nikad!
P.S. Eriksen iz Ajaxa bi navodno trebao u Arsenal, ali nista konkretno, spekulacije. (ne kazem da je on jedan od velikih igraca, nego da ne ostavljam dva komentara, utrpah sve u jedan
).
P.S. Eriksen iz Ajaxa bi navodno trebao u Arsenal, ali nista konkretno, spekulacije. (ne kazem da je on jedan od velikih igraca, nego da ne ostavljam dva komentara, utrpah sve u jedan

Čuj 22 majke mi Wengo se pretvorio u Safeta Sušića
Samo još da ne dovede Vrančića kao dugo traženo rješenje na DMFu.

Samo još da ne dovede Vrančića kao dugo traženo rješenje na DMFu.

SLUŽBENO : Mladi Arsenalov branič Ignasi Miquel je otišao na jednogodišnju poznajmicu u drugoligaški tim Lecister City.
Vozdra topnici, kakvo je stanje? 
Iako navijam za Real, od engleskih klubova najviše gotivim vas, a najmanje Liverpool, tako da ću vam često navraćati ovdje, da vidim šta se dešava.
100% sam uz Wengera i njegove pulene, samo mi nije jasno šta se čeka, gdje su pojačanja? Eriksen? Suarez? Aly Cyssokho? Bilo ko?

Iako navijam za Real, od engleskih klubova najviše gotivim vas, a najmanje Liverpool, tako da ću vam često navraćati ovdje, da vidim šta se dešava.

100% sam uz Wengera i njegove pulene, samo mi nije jasno šta se čeka, gdje su pojačanja? Eriksen? Suarez? Aly Cyssokho? Bilo ko?

Ocigledno se stvara prostor za prinove, a sad hoce li to bit istinska pojacanja ostaje da se vidi.
Evo i slika koja to dokazujeRosicky je napisao/la:SLUŽBENO : Mladi Arsenalov branič Ignasi Miquel je otišao na jednogodišnju poznajmicu u drugoligaški tim Lecister City.

P.S.
Miquel's contract runs until June 2014. Hard to see a future for him at Arsenal.
Znaci
GK:
Sceszny,Fabianski
RB: Sagna,Jenkinson
CB:Verma(povrijedjen),Kos,Mertesacker
LB:Gibbbs,Monreal(povrijedjen)
DMF:Arteta,Diaby(povrijedjen)
CMF:Rosicky,Cazorla,Ramsy,Wilshere
krila,Theo,Ox,Podolski
CF:Giroud,Yaya Sanogo..
Jesmo tanki u pm.
GK:
Sceszny,Fabianski
RB: Sagna,Jenkinson
CB:Verma(povrijedjen),Kos,Mertesacker
LB:Gibbbs,Monreal(povrijedjen)
DMF:Arteta,Diaby(povrijedjen)
CMF:Rosicky,Cazorla,Ramsy,Wilshere
krila,Theo,Ox,Podolski
CF:Giroud,Yaya Sanogo..
Jesmo tanki u pm.

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.