Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Vidal tek 2 godine u Juventusu i on bi da odmah uzme Alexu 10ku fkt je lik bezobrazan. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma da, baš je bezobrazan. Inače je ovaj zahtjev za desetkom provjeren kao i Mediasetovi članci o Juventusovim pojačanjima. Ima i video u kojem Vidal izričito traži desetku. Citiran je na svakom sportskom sajtu itd. itd. 
I drugo, to nije Alexova desetka, niti Bađova, a ni Platinijeva. Desetka pripada klubu i crno-bijelom dresu, a ne pojedincu.

I drugo, to nije Alexova desetka, niti Bađova, a ni Platinijeva. Desetka pripada klubu i crno-bijelom dresu, a ne pojedincu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Hvala.L'Avvocato je napisao/la:
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Siguran sam u dobre kupovine od trenutka kada sam ovo pročitao.Moggi: "Juventusov mercato u dobrim rukama..."
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta nam **** novinari urade, s transferima s brojevima. Realno treba dopustiti da nekad za nekih 10. 20,30,40,50 godina nekom novom navijacu Juventusa bude neka nova desetka, Usput preglupe komentare citam, Aruto gine 2 godine za Juve i ne zasluzuje?!! a jel jovetic zasluzuj? gluposti! Forza Arturooooo 

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 11 jun 2013, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Mozda su i plasirali pricu sa desetkom da se mi porijeckamo
Sam Alex je rekao da taj broj treba neko nositi,i mozda vidal jest zasluzio to svojim igrama,i kao sto je neko rekao na kraju krajeva to bi mogla biti garancija da ce ovdje ostati duzi niz godina,al stvarno mislim da to nije samo broj.
Taj broj su nosili ( pogotovo u juventusu,a i svugdje naravno ) najveci majstori,taj broj je nosio Grande Alex i taj broj jest poseban,a ne samo broj.
Al normalno da ako je istina da vidal to trazi,a da ce to znaciti da ce jos vise davati od sebe,da ce ostati duzi niz godina,odmah bi mu je dao,kao i sam alex ja vjerujem..

Sam Alex je rekao da taj broj treba neko nositi,i mozda vidal jest zasluzio to svojim igrama,i kao sto je neko rekao na kraju krajeva to bi mogla biti garancija da ce ovdje ostati duzi niz godina,al stvarno mislim da to nije samo broj.
Taj broj su nosili ( pogotovo u juventusu,a i svugdje naravno ) najveci majstori,taj broj je nosio Grande Alex i taj broj jest poseban,a ne samo broj.
Al normalno da ako je istina da vidal to trazi,a da ce to znaciti da ce jos vise davati od sebe,da ce ostati duzi niz godina,odmah bi mu je dao,kao i sam alex ja vjerujem..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
-
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:I drugo, to nije Alexova desetka, niti Bađova, a ni Platinijeva. Desetka pripada klubu i crno-bijelom dresu, a ne pojedincu.

- Ponos Torina
- Kontakt:
A prosle sezone ste pricali da 10 tku zasluzuje Giovinco i da je on Alexov nasljednik

Mislim fakat u klubu jos niko nije zasluzio da nosi veliku 10 tku i ako je to nekima samo broj,taj broj samo legende kluba mogu nositi
Buffon eventualno ali on vec imaju svoju 1
Samo kad se pogleda u proslost malo i kad se vidi ko je nosio taj broj mislim da se covjeku neke stvari same objasne...

Mislim fakat u klubu jos niko nije zasluzio da nosi veliku 10 tku i ako je to nekima samo broj,taj broj samo legende kluba mogu nositi

Buffon eventualno ali on vec imaju svoju 1

Samo kad se pogleda u proslost malo i kad se vidi ko je nosio taj broj mislim da se covjeku neke stvari same objasne...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 jun 2013, 01:53, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Gio je samo bio logican nasljednik,po poziciji i sto je nas. Daleko od toga da je zasluzio igrama tu desetku.
Al zavrsit pricu o tome,jedni za drugi protiv,a na kraju se svakako nista nas tu nece pitati.
Nego,ovo postava stvarno dobro izgleda,obrana naravano beton plus ogbonna, sredina mvp plus pogba,dvije radilice po bokovima i JoJo i Llorente. Uff,stvarno dobro izgleda
Al zavrsit pricu o tome,jedni za drugi protiv,a na kraju se svakako nista nas tu nece pitati.
Nego,ovo postava stvarno dobro izgleda,obrana naravano beton plus ogbonna, sredina mvp plus pogba,dvije radilice po bokovima i JoJo i Llorente. Uff,stvarno dobro izgleda

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ko sad spomenu Jovetica uopste, jedini moguci nasljednik Del Piera i njegovog broja bio je Giovinico a ne znam odakle sad taj da se pojavi.Mig_Mig je napisao/la: Aruto gine 2 godine za Juve i ne zasluzuje?!! a jel jovetic zasluzuj? gluposti! Forza Arturooooo
Taj broj ce za mene uvijek predstavljat sve osim samo broja u Juventusu tako da ne bi trebalo davati bilo kome

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
i Alex je dobio 10-tku nakon 2 godine provedene u JuventusuSaurman je napisao/la:Vidal tek 2 godine u Juventusu i on bi da odmah uzme Alexu 10ku fkt je lik bezobrazan.
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Tuttosport: Konacna ponuda Monaca za Claudia. 30 milliona Juventusu, Claudiu 7 milliona.
Kad jedan Fernandinho vredi 40 mils. Marcha ne treba ni pod razno da ide ispod 50mils..

Kad jedan Fernandinho vredi 40 mils. Marcha ne treba ni pod razno da ide ispod 50mils..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ispravio sam ti postAndrej je napisao/la:Tuttosport: Konacna ponuda Monaca za Claudia. 30 milliona Juventusu, Claudiu 7 milliona.![]()
Kad jedan Fernandinho vredi 40 mils. Marcha ne treba ni pod razno da ide.![]()

A sto se tice 10ke, ja bi je dao Vidalu, lik je legenda, ratnik kakvog dugo nismo imali... ako nista garancija da ne ide bar jos 5 godina

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Po svim nastupima u ove dvije godine Arturo je definitivno zaslužio 10-ku, ali mi je malo "nakaradno" da to bude igrač koji igra u veznom redu, a nije ofanzivni vezni ili krilo. Volio bih da Arturo dobije 5-icu, a da se 10-ka ostavi za nekog ofanzivca, fantazistu koji će vući ekipu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
da je 6-7 godina u klubu mozda bi se moglo i razmisljati o toj desetci,ali 2 godine i traziti sveti broj,ma ćao,ma ćao
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

"Firenca grad umetnosti, boli nas dupe ko odlazi i ko dolazi"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Florence is a city of art. If you go you’re a $#@!. Bye Stevan."
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=143729
Sve je objašnjeno.
Higuain worth over €30m, say Real
“If Juventus are thinking about offering €30m for him then it would be better if they don’t even turn up,” Perez is quoted as saying by Mediaset.
“That amount will not be enough.
“Saying that, we have not received any requests for the player – not even from Juventus.”
football-italia.net
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=143729
Sve je objašnjeno.
Higuain worth over €30m, say Real
“If Juventus are thinking about offering €30m for him then it would be better if they don’t even turn up,” Perez is quoted as saying by Mediaset.
“That amount will not be enough.
“Saying that, we have not received any requests for the player – not even from Juventus.”
football-italia.net
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Gluposti od strane sportmerdaseta, dushmanski novinari po kojima smo vec kupili i Higuaina i Jovetića te dogovorili sa Tevezom, njima vjerovat je ko Morattiu dat biciklo da ti pricuva.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Perez rekao da uopšte nismo ni tražili Higuaina, niti bilo kojeg drugog njihovog igrača.
Amin za ovo prvo.
Amin za ovo prvo.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
je li ovo danas zavrsavamo sa Ogbonnom, vidim u toku sastanak Marotta-Torino.Valjda dobre vijesti.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.