Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
PSV (Holandija)
Metalist Kharkiv (Ukrajina)
Fenerbahçe (Turska)
Real Sociedad (Spanija)
Paços Ferreira (Portugal)
Metalist Kharkiv (Ukrajina)
Fenerbahçe (Turska)
Real Sociedad (Spanija)
Paços Ferreira (Portugal)
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan, jedino je ferreira mogao doci laksi. Turci mislim da nam odgovaraju a i Fener nema bas neki kvalitet. Takodjer odgovara i sto prvu igramo u gostima. Dobro je ovo proslo.
Bit ce gutavo... 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gledao sam Fenerbahce protiv Salzburga. Nadigrani su u svakom pogledu, a prosli su iskljucivo zbog pojedinacne kvalitete. Da su u utorak igrali protiv iole jace i uigranije ekipe, sigurno bi zavrsili put u ovogodisnjoj LP. Puse im po oba boka, lose prate ubacivanja iz drugog plana, a najveca prednost su im fanaticni navijaci (mada to nisam ni vidio protiv RBS-a) i napadacki dvojac (Sow + Webo).
Bilo kako bilo, Arsenalu ovdje dajem 99% sansi za prolazak. Kvalitetnija su ekipa, imaju bolje pojedince i ne sjecam se kad su posljednji put propustili igrati LP. Vjerujem da ce se vec u prvom mecu rijesiti pitanje prolaska engleskog predstavnika. No, kao i obicno - navijat cu za slabiju ekipu, a u ovom slucaju je to Fenerbahce.
Bilo kako bilo, Arsenalu ovdje dajem 99% sansi za prolazak. Kvalitetnija su ekipa, imaju bolje pojedince i ne sjecam se kad su posljednji put propustili igrati LP. Vjerujem da ce se vec u prvom mecu rijesiti pitanje prolaska engleskog predstavnika. No, kao i obicno - navijat cu za slabiju ekipu, a u ovom slucaju je to Fenerbahce.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Fener nije zezancija ali je daleko od Arsenala.
Naravno da treba paziti, ne prolazi uvijek bolji. Turski mentalitet je opasan, vise po njih same nego protivnika ali znaju bljesnuti kad se ne nadas.
Mislim da su sanse 80:20 u korist Arsenala.
Naravno da treba paziti, ne prolazi uvijek bolji. Turski mentalitet je opasan, vise po njih same nego protivnika ali znaju bljesnuti kad se ne nadas.
Mislim da su sanse 80:20 u korist Arsenala.
100:0 šanse za Arsenal. ovo je **** pretkolo LP ako ne prođu nek se ugase, o ovome neću da razmišljam 

Vođa zna.
Velika je šteta što niste izvukli Sociedada. Baš sam se radovao tom dvomeču i novom duelu Premiership vs Primera.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Eh, sad čekati da prođu dalje i onda transferi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ih, drugom prosipaj lafinu. Sociedad bi prosao Arsenala, a Suarez onda ne bi mogao otici u ekipu koja igra LP, tako da bi morao ostati u Liverpoolu.Henderson je napisao/la:Velika je šteta što niste izvukli Sociedada. Baš sam se radovao tom dvomeču i novom duelu Premiership vs Primera.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a dueli se igraju tek u zadnjoj trećini mjeseca. tako da eventualnih transfera nema do tada, i ako i tad bude. Tačno ćemo kolektivno obolit na živcima sa Wengerom. 

Vođa zna.
Od ovih ekipa koje ste mogli izvuci samo je Metalist trenutno jaci od Fenera, bar je to moje misljenje.
Kako god,puno ste jaci od njih, to stoji
Ali ipak je tu ovaj covjek
[youtube][/youtube]
Kako god,puno ste jaci od njih, to stoji

Ali ipak je tu ovaj covjek

[youtube][/youtube]
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Monolog je napisao/la:Ih, drugom prosipaj lafinu. Sociedad bi prosao Arsenala, a Suarez onda ne bi mogao otici u ekipu koja igra LP, tako da bi morao ostati u Liverpoolu.Henderson je napisao/la:Velika je šteta što niste izvukli Sociedada. Baš sam se radovao tom dvomeču i novom duelu Premiership vs Primera.

Gdje ćeš uopće i pomisliti da ja to želim braći Gunnersima.

To je to.nedim1993 je napisao/la:100:0 šanse za Arsenal. ovo je **** pretkolo LP ako ne prođu nek se ugase, o ovome neću da razmišljam
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jel' ono WIlshere na trbinama ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nema Cazorle? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.