Napunio je svoju **** svim potrebštinama i spreman je za treninga

P.S. Đeeee taj Đeranimo da ukloni ovu anketu? Malo bode u oči

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nenamdr.adnan je napisao/la: P.S. Đeeee taj Đeranimo da ukloni ovu anketu?
TAKO JE !!proFCB je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvi postajete,je li moguce??? Jebbo vas Vidal!!! Koji ce nam racKu??? Nije htio jednom kad je bilo vrijeme, pa sad nesto??? Sta trebamo napraviti od Bayerna ekipu u kojoj ce bit dva njemacka reprezentativca i ostalo sve stranci???
Ne mogu da vjerujem sta citam, citav zivot imamo privilegiju da svrsavamo na neke stvari koje imamo najvise poradi toga sto je u ekipi usadjen njemacki mentalitet i sad to treba sve zamijeniti??? Treba dovoditi u ekipu juznoamerikance i razno razne spanjolce, a nase igrace trebamo prodavati???
Da se razumijemo, veoma mi je drago sto je Pep trener i sto ima svoje JA u ekipi, sto nije papucar poput nekih prijasnjih trenera, ALI do koje granice mu treba pruziti odrijesene ruke??? Otjerao je Mandzukica!!! Otisao je Kroos!!! Martinez je degradiran na klupu!!! Lahm u vezu, vidili smo koji je to KONTRA efekat napravilo i u Bayernu i u elfu!!!
Sta je slijedece? Prodat cemo Martineza za 20miliona??? Shaqira cemo utopiti da bi doveli neku polovnjacu???
KOSA MI SE DIZE OD SVEGA STO OVDJE CITAM!!!!
Levante-Boss bestätigt: Navas wechselt zu Bayern
Pa pratimo trend Barce.Rajaz je napisao/la:Jedan od najboljih golmana svijeta. Yebeni spajdrmen na golu samo ne znam koji ce k Guardioli pored Neuera.
me meni nije jasan sam navas ,bayern hoce dva ekstra golmana ,10 miliona je nista za navasa al navas umjesto da ode u neki veliki klub gdje ce braniti i biti prvi golman on ode u bayern da brani 2-3 utakmice u sezoni protiv cotbusa ili cz jeneConsigliere je napisao/la:Ajde nek mi neko pokusa objasniti: zasto Navas?!
Idi yebi se tamgeronimo je napisao/la:Nenamdr.adnan je napisao/la: P.S. Đeeee taj Đeranimo da ukloni ovu anketu?ja ko je taj Đera.
![]()
Uklonjena, nova postavljena. Još želja?
Onu anketu na temi Elfa ću promjeniti u narednoj sedmici dok vidimo zalužujemo li Jegulju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.