Ismar1986 je napisao/la:Decko moj negine Vama i dogodine prva liga, sto se prije pomiris s tim bice ti lakse...
moguce da se i to desi nekim slucajem,samo ne znam kakve ima veze Jedinstvo sa tim,Jedinstvo realno sa ovim igracima sredina tabele.Da nam mozda vi ne planirate opet pomrsiti racune na neki nacin(ko one godine sa Buducnosti

)
Ovaj put mi nista necemo prepustiti slucaju,na vrijeme ce mo imati dovoljno bodova,naucili smo mi skolu davno,tako da ti ta konstatacija ne pije vode
Drago mi je viditi da se Jedinstvo oporavlja,Krajina zasluzuje jedan jak tim,ali realno smanjite pretenzije,nek vam ove godine bude cilj konsolidacija ekipe,formiranje omladinske skole,popravljanje infrastrukture,pa onda za godinu-dvije napastui PL kad to sredite ako budete u mogucnosti.
Prvo trebas propuzarti,pa prohodati,pa trcati,pa trcati maraton.Ti tek propuzo i stari ti kupio nove sprinterice i ti odmah hoces maraton da trcis

,pa polako bola,moras step by step jeboga ti ne moze tako

Evo i mi trecu godinu stvaramo tim i radimo ostale stvari oko kluba tako da tek ove godine mozemo reci da ce mo napadati PL.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA