Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la vlakanje » 03 maj 2016, 11:09

Veca tuga je siroki borac 1.50 :D

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 maj 2016, 11:12

Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 03 maj 2016, 11:20

Prijedor je napisao/la:Slavija - radnik 1 1,40 :lol: ovu ligu treba ukinuti

sta je ovdje cudno? il bi mi svi da je na slaviju 2.80 pa da uzmemo kes... ako ste vec toliki teoreticari zavjere igrajte 2 na radnik...
i protiv prijedora je bilo na slaviju 1.30 pa 0-0 a ta dva izgubljena boda bi im bas dobrodosla trenutno

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 maj 2016, 11:24

samocelik je napisao/la:Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno :D
Nema Kokota da vam zadaje glavobolju, bit će teže sad nego u prošloj utakmici bez njega, Mladenovića, Livaje.. :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 03 maj 2016, 11:49

Vala nek i pobjedi Zeljo,jest da vas ne limvo ali draze mi je vas gledati u evropi nego tamo neki H Siroki.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2016, 12:15

Zenica je Bosne zjenica !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 03 maj 2016, 14:45

samocelik je napisao/la:Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno :D
Ko misli da je Čelik loša ekipa i da će utakmica biti lagana za Želju on se vara. Čelik igra čitavu sezonu rasterećeno, nema pritiska a ni podrške navijača, nemaju imperativa i zato i imaju tako solidne rezultate. Pogotovo protiv ovih "jačih" ekipa. Tim koji u sastavu ima iskusne Selimovića, Džidića, Adilovića, Salčinovića i mlade reprezentativce Burekovića i Popovića ne može biti loša ekipa. Da imaju podršku uprave imali bi vjerovatno još bolje rezultate, ovako igraju zato što moraju i čekaju kraj sezone pa da se ispale.
Međutim i mi (Željo) se pitamo nešto u toj utakmici.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 03 maj 2016, 14:57

Po to je i dobra kvota na Slaviju sa obzirom na stanje trenutno.Igraju na domaćem terenu,gori im pod nogama a s tim još igraju sa ekipom koja u ligi ne može ni gore ni dole a igraju finale kupa.Pa nisu ludi da troše igrače za njima beznacajnu utakmicu koja im ništa ne može dobro donijeti a za koji dan igraju finale kupa i logično i da će igrače čuvat da ne rizikuju povrede.Kvota sasvim dobra na Slaviju.

Ako već tumačite o kvotama onda pogedas Italijansku ligu gdje igra prvi protiv 18-tog na tabeli i to na domaćem terenu a kvota na gosta 1,50,i onda mala kvota na Slaviju :mrgreen:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 maj 2016, 15:11

Spalevic kad je zaradio crveni po mome je Slaviji odbijena ostrica, a Radnik ima dobru defanzivu. Jedino da Radnik bas servira Slaviji i da bude mucke mogu dobiti.
Sutra se odlucuje dali Travnik i Slavija ispadaju i dali je Vitez siguran.

Samo pogledajte vrijeme, sutra ce padati jaka kisa i u Lukavici i u Prijedoru i u Zvorniku, znatno manje u Sirokom Brijegu(gdje Borac igra). Jos ako uzmes u obzir kakvi su tereni u Lukavici, Prijedoru i Zvorniku..
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 maj 2016, 15:18

Mokroguz je napisao/la:Spalevic kad je zaradio crveni po mome je Slaviji odbijena ostrica, a Radnik ima dobru defanzivu. Jedino da Radnik bas servira Slaviji i da bude mucke mogu dobiti.
Sutra se odlucuje dali Travnik i Slavija ispadaju i dali je Vitez siguran.

Samo pogledajte vrijeme, sutra ce padati jaka kisa i u Lukavici i u Prijedoru i u Zvorniku, znatno manje u Sirokom Brijegu(gdje Borac igra). Jos ako uzmes u obzir kakvi su tereni u Lukavici, Prijedoru i Zvorniku..
Slavija je pojačana time što neće Darko igrati. Ko prati stanje u klubu zna zbog čega ovo kažem. ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 maj 2016, 15:23

Ja ne znam cemu tolika halabuka, vjerovatno ce Slavija uzeti lakse od ocekivanog. Radnik dolazi samo da odradi utakmicu oni su sa ligom odavno zavrsili i cekaju finale kupa.
I ovo nije samo pojava u nasoj ligi nego takvih utakmica i u ligama petice ima kada ekipa odradi zacrtano bukvalno igraju utakmice jer moraju.
Samo je bitno smisljati teorije zavjere u tome smo prvaci svijeta.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 03 maj 2016, 15:26

Jedino Čelik i Zrinjski ni jednom nisu izgubili kući ove sezone.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 maj 2016, 15:34

espresso je napisao/la:

Jedino Čelik i Zrinjski ni jednom nisu izgubili kući ove sezone.
zrinjski vec godinama ne zna za poraz kuci... jos malo pa ce oboriti rekord ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 maj 2016, 15:39

Zrinjski, ako se ne varam, nije izgubio ravno 3 godine kod kuće...
Samo Saraj'vo.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 03 maj 2016, 15:41

Zrinjski je vec oborio rekord bio je 44 utakmice a mi smo na 45 od prosle domace !

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 03 maj 2016, 15:42

Željo je imao dobijenu utakmicu u Mostaru da Mladenović nije dobio crveni zbog gluposti.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 maj 2016, 15:43

@tuzlak da ne pišem tamo..

Pa šta će reći, zajedno sjede, normalno da će slat pomirljive tonove ko i uvijek. A baš Zrinjski treba kupit sutra utakmicu jer inače ne bi mogli uzet Veleža sa juniorima :lol:

Jadna Sloboda, sami protiv svih :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 maj 2016, 15:46

Joj al' se ovaj nazor vadi... Niko ga ni ne pita... Baš onako ofiraža.

slika
Samo Saraj'vo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2016, 15:49

Lillard je napisao/la:@tuzlak da ne pišem tamo..

Pa šta će reći, zajedno sjede, normalno da će slat pomirljive tonove ko i uvijek. A baš Zrinjski treba kupit sutra utakmicu jer inače ne bi mogli uzet Veleža sa juniorima :lol:

Gdje si vidio da trener Rangersa kaze:"Volio bih da Celtic osvoji titulu! "?

Uzmi i to da ste ih vi izbacili iz grada manje vise i postavili na seoski stadion.

A i protiv nas odigrase kao da im je zadnja. Jasno je sve, samo je pitanje koliki je novac legao nekim osobama za borbu protiv Slobode i ovo prijateljstvo na konferenciji.

Sve se nesto prica Husic ovo Husic ono, a mi sve odigrali korektno. Dok ste vi Mladosti sredili bodove preko Drine.

Sam je i Zeba rekao nakon Vrapcica sta misli i kako stvari stoje.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 03 maj 2016, 15:52

tuzlak1987 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:@tuzlak da ne pišem tamo..

Gdje si vidio da trener Rangersa kaze:"Volio bih da Celtic osvoji titulu! "?

Uzmi i to da ste ih vi izbacili iz grada manje vise i postavili na seoski stadion.

A i protiv nas odigrase kao da im je zadnja. Jasno je sve, samo je pitanje koliki je novac legao nekim osobama za borbu protiv Slobode i ovo prijateljstvo na konferenciji.

Sve se nesto prica Husic ovo Husic ono, a mi sve odigrali korektno. Dok ste vi Mladosti sredili bodove preko Drine.

Sam je i Zeba rekao nakon Vrapcica sta misli i kako stvari stoje.
Nema titule Radovane, jebbi ga ne valjaj gluposti dalje.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.