Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Veca tuga je siroki borac 1.50 

Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Prijedor je napisao/la:Slavija - radnik 1 1,40ovu ligu treba ukinuti
sta je ovdje cudno? il bi mi svi da je na slaviju 2.80 pa da uzmemo kes... ako ste vec toliki teoreticari zavjere igrajte 2 na radnik...
i protiv prijedora je bilo na slaviju 1.30 pa 0-0 a ta dva izgubljena boda bi im bas dobrodosla trenutno
Nema Kokota da vam zadaje glavobolju, bit će teže sad nego u prošloj utakmici bez njega, Mladenovića, Livaje..samocelik je napisao/la:Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Vala nek i pobjedi Zeljo,jest da vas ne limvo ali draze mi je vas gledati u evropi nego tamo neki H Siroki.
Zenica je Bosne zjenica !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ko misli da je Čelik loša ekipa i da će utakmica biti lagana za Želju on se vara. Čelik igra čitavu sezonu rasterećeno, nema pritiska a ni podrške navijača, nemaju imperativa i zato i imaju tako solidne rezultate. Pogotovo protiv ovih "jačih" ekipa. Tim koji u sastavu ima iskusne Selimovića, Džidića, Adilovića, Salčinovića i mlade reprezentativce Burekovića i Popovića ne može biti loša ekipa. Da imaju podršku uprave imali bi vjerovatno još bolje rezultate, ovako igraju zato što moraju i čekaju kraj sezone pa da se ispale.samocelik je napisao/la:Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno
Međutim i mi (Željo) se pitamo nešto u toj utakmici.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Po to je i dobra kvota na Slaviju sa obzirom na stanje trenutno.Igraju na domaćem terenu,gori im pod nogama a s tim još igraju sa ekipom koja u ligi ne može ni gore ni dole a igraju finale kupa.Pa nisu ludi da troše igrače za njima beznacajnu utakmicu koja im ništa ne može dobro donijeti a za koji dan igraju finale kupa i logično i da će igrače čuvat da ne rizikuju povrede.Kvota sasvim dobra na Slaviju.
Ako već tumačite o kvotama onda pogedas Italijansku ligu gdje igra prvi protiv 18-tog na tabeli i to na domaćem terenu a kvota na gosta 1,50,i onda mala kvota na Slaviju
Ako već tumačite o kvotama onda pogedas Italijansku ligu gdje igra prvi protiv 18-tog na tabeli i to na domaćem terenu a kvota na gosta 1,50,i onda mala kvota na Slaviju

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Spalevic kad je zaradio crveni po mome je Slaviji odbijena ostrica, a Radnik ima dobru defanzivu. Jedino da Radnik bas servira Slaviji i da bude mucke mogu dobiti.
Sutra se odlucuje dali Travnik i Slavija ispadaju i dali je Vitez siguran.
Samo pogledajte vrijeme, sutra ce padati jaka kisa i u Lukavici i u Prijedoru i u Zvorniku, znatno manje u Sirokom Brijegu(gdje Borac igra). Jos ako uzmes u obzir kakvi su tereni u Lukavici, Prijedoru i Zvorniku..
Samo pogledajte vrijeme, sutra ce padati jaka kisa i u Lukavici i u Prijedoru i u Zvorniku, znatno manje u Sirokom Brijegu(gdje Borac igra). Jos ako uzmes u obzir kakvi su tereni u Lukavici, Prijedoru i Zvorniku..
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Slavija je pojačana time što neće Darko igrati. Ko prati stanje u klubu zna zbog čega ovo kažem.Mokroguz je napisao/la:Spalevic kad je zaradio crveni po mome je Slaviji odbijena ostrica, a Radnik ima dobru defanzivu. Jedino da Radnik bas servira Slaviji i da bude mucke mogu dobiti.

Ja ne znam cemu tolika halabuka, vjerovatno ce Slavija uzeti lakse od ocekivanog. Radnik dolazi samo da odradi utakmicu oni su sa ligom odavno zavrsili i cekaju finale kupa.
I ovo nije samo pojava u nasoj ligi nego takvih utakmica i u ligama petice ima kada ekipa odradi zacrtano bukvalno igraju utakmice jer moraju.
Samo je bitno smisljati teorije zavjere u tome smo prvaci svijeta.
I ovo nije samo pojava u nasoj ligi nego takvih utakmica i u ligama petice ima kada ekipa odradi zacrtano bukvalno igraju utakmice jer moraju.
Samo je bitno smisljati teorije zavjere u tome smo prvaci svijeta.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
samocelik je napisao/la:Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno
Jedino Čelik i Zrinjski ni jednom nisu izgubili kući ove sezone.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zrinjski vec godinama ne zna za poraz kuci... jos malo pa ce oboriti rekordespresso je napisao/la:samocelik je napisao/la:Čelik je beton ove godine na Bilinom. Željo na proljeće super igra i ako bude sutra suh dan, možemo očekivati super zanimljivu utakmicu. Mi osigurali 12-ku Željo pod svaku cijenu treba uzeti. Dakla napadat će a Čelik će koristiti najjače oružje, kontre. Sve u svemu i ako je Željo u boljoj formi sa boljim kadrom, treba uzeti u obzir da su glupi pitari na guzove te Vitez onako smiješno pobjedio Čelika. Vala štrumfovi i vi ste nam dužni za jesenas opasno
Jedino Čelik i Zrinjski ni jednom nisu izgubili kući ove sezone.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- PitarBordo
- Kontakt:
Zrinjski, ako se ne varam, nije izgubio ravno 3 godine kod kuće...
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Zrinjski je vec oborio rekord bio je 44 utakmice a mi smo na 45 od prosle domace !
Željo je imao dobijenu utakmicu u Mostaru da Mladenović nije dobio crveni zbog gluposti.
@tuzlak da ne pišem tamo..
Pa šta će reći, zajedno sjede, normalno da će slat pomirljive tonove ko i uvijek. A baš Zrinjski treba kupit sutra utakmicu jer inače ne bi mogli uzet Veleža sa juniorima
Jadna Sloboda, sami protiv svih
Pa šta će reći, zajedno sjede, normalno da će slat pomirljive tonove ko i uvijek. A baš Zrinjski treba kupit sutra utakmicu jer inače ne bi mogli uzet Veleža sa juniorima

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- PitarBordo
- Kontakt:
Joj al' se ovaj nazor vadi... Niko ga ni ne pita... Baš onako ofiraža.

Samo Saraj'vo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje si vidio da trener Rangersa kaze:"Volio bih da Celtic osvoji titulu! "?Lillard je napisao/la:@tuzlak da ne pišem tamo..
Pa šta će reći, zajedno sjede, normalno da će slat pomirljive tonove ko i uvijek. A baš Zrinjski treba kupit sutra utakmicu jer inače ne bi mogli uzet Veleža sa juniorima![]()
Uzmi i to da ste ih vi izbacili iz grada manje vise i postavili na seoski stadion.
A i protiv nas odigrase kao da im je zadnja. Jasno je sve, samo je pitanje koliki je novac legao nekim osobama za borbu protiv Slobode i ovo prijateljstvo na konferenciji.
Sve se nesto prica Husic ovo Husic ono, a mi sve odigrali korektno. Dok ste vi Mladosti sredili bodove preko Drine.
Sam je i Zeba rekao nakon Vrapcica sta misli i kako stvari stoje.
Nema titule Radovane, jebbi ga ne valjaj gluposti dalje.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje si vidio da trener Rangersa kaze:"Volio bih da Celtic osvoji titulu! "?Lillard je napisao/la:@tuzlak da ne pišem tamo..
Pa šta će reći, zajedno sjede, normalno da će slat pomirljive tonove ko i uvijek. A baš Zrinjski treba kupit sutra utakmicu jer inače ne bi mogli uzet Veleža sa juniorima![]()
Uzmi i to da ste ih vi izbacili iz grada manje vise i postavili na seoski stadion.
A i protiv nas odigrase kao da im je zadnja. Jasno je sve, samo je pitanje koliki je novac legao nekim osobama za borbu protiv Slobode i ovo prijateljstvo na konferenciji.
Sve se nesto prica Husic ovo Husic ono, a mi sve odigrali korektno. Dok ste vi Mladosti sredili bodove preko Drine.
Sam je i Zeba rekao nakon Vrapcica sta misli i kako stvari stoje.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.