Ne svidja ti se ArturoNerminovic je napisao/la:Ne dao bog...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne svidja ti se ArturoNerminovic je napisao/la:Ne dao bog...
Nije sad da mi se ne svdija kao igrac, Vidal je igracina prava i nema price ali nisam sad siguran da bi on bio isti igrac kod nas kao sto je u Juventusu.anelbavarac je napisao/la:Ne svidja ti se ArturoNerminovic je napisao/la:Ne dao bog...
Tako je.I s time mozemo zakljuciti prijelazni rok.Saurman je napisao/la:Ne treba nam Vidal treba nam WC stoper.
Dao je dva gola koja su mu namjestena samo tako.anelbavarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Dajte mu koliko trazi
Ravnodusni smo jer dok je Pep trener on ne moze pruziti mnogo,kod Yupa je bio odlican,njemu odgovara igra kao ova veceras,cim se krene lopta "meljat" njega nema nigdje.Ja sam za to da on ide jer je to za njegovo dobroadnan24 je napisao/la:Meni fkt. niste jasni sa Kroos-om...hajd da birate izmedju njega i nekog drugog igraca ali da ste(pojedini) ravnodusni sto ce otici to mi nikako ne ide u glavuMomak je igracina.
Plakat ce pojedini za Kroosom samo polahko.adnan24 je napisao/la:Meni fkt. niste jasni sa Kroos-om...hajd da birate izmedju njega i nekog drugog igraca ali da ste(pojedini) ravnodusni sto ce otici to mi nikako ne ide u glavuMomak je igracina.
onda je polovina nas ovdje neznalica i mentalnih bolesnika,de pazi malo sta pises,anelbavarac je napisao/la:Plakat ce pojedini za Kroosom samo polahko.adnan24 je napisao/la:Meni fkt. niste jasni sa Kroos-om...hajd da birate izmedju njega i nekog drugog igraca ali da ste(pojedini) ravnodusni sto ce otici to mi nikako ne ide u glavuMomak je igracina.
![]()
Samo neznalice i mentalno ogranicene osobe, mogu govorit' da odlazak Kroosa nije gubitak.
Bolid, bitno da je tvoja pamet ravna genijalnosti a ko god ima racionalno, logičko ili drugačije razmišljanje on je glup...anelbavarac je napisao/la: Plakat ce pojedini za Kroosom samo polahko.![]()
Samo neznalice i mentalno ogranicene osobe, mogu govorit' da odlazak Kroosa nije gubitak.
thulkazal je napisao/la:Bolid, bitno da je tvoja pamet ravna genijalnosti a ko god ima racionalno, logičko ili drugačije razmišljanje on je glup...
Ok.thulkazal je napisao/la:PS. taj avatar ti odgovara ... uklapaš se u mentalni sklop fanova tog tima sa foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.