Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 12 jan 2014, 15:54

Liverpool. YNWA je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Igrac Newcastlea je bio u pasivnom ofsajdu, postao je aktivan kad je smetao Hartu, stoga, po meni pravedno ponisten gol. U Bundesligi sam vidio hrpu ovakvih ponistenih golova.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ama ljudi šta pričate, čovjek je stajao kraj stative skoro, Hart je vidio loptu, ali nije bilo teoretske šanse da je odbrani, daj budite realni
Pa vidis da se igrac (mislim Cabaye) morao izmaknuti da ga ne bi pogodila lopta, time je odmah aktivan, da je stojao negdje pored, i nije smetao Hartu, nikom ne bi bilo nista. Jeste malo kontroverzna odluka, ali nemaju se sta zaliti igraci i navijaci Newcastlea, sudija je postupio pravilno.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jan 2014, 15:57

nije na arbitrtu da procijeni da li je Hart mogao onaj sut odbraniti ili ne. Njegovo je da svira ofsajd i to je kraj price ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 jan 2014, 15:58

Poznavaoci pravila, sudije i sveznalice sa famoznim " ;) " smajlijem.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 jan 2014, 15:59

E sad jeli ispravno ponisten???? :?
Po meni ispravan gol 99%
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 jan 2014, 16:00

slika

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 12 jan 2014, 16:01

Goalgetter je napisao/la:slika
ja se ispričavam :)
#Ynwa

L-Train
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la L-Train » 12 jan 2014, 16:02

Goalgetter je napisao/la:
Liverpool. YNWA je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Igrac Newcastlea je bio u pasivnom ofsajdu, postao je aktivan kad je smetao Hartu, stoga, po meni pravedno ponisten gol. U Bundesligi sam vidio hrpu ovakvih ponistenih golova.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ama ljudi šta pričate, čovjek je stajao kraj stative skoro, Hart je vidio loptu, ali nije bilo teoretske šanse da je odbrani, daj budite realni
Pa vidis da se igrac (mislim Cabaye) morao izmaknuti da ga ne bi pogodila lopta, time je odmah aktivan, da je stojao negdje pored, i nije smetao Hartu, nikom ne bi bilo nista. Jeste malo kontroverzna odluka, ali nemaju se sta zaliti igraci i navijaci Newcastlea, sudija je postupio pravilno.
o cemu pricas liku,decko je stajao dva metra od Harta i nije mu zaklanjao pogled prema lopti sto je jedino bitno kod pasivnog offsida :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jan 2014, 16:02

neo je napisao/la:Poznavaoci pravila, sudije i sveznalice sa famoznim " ;) " smajlijem.
jeste ;)

P.S. kakav si ti komplekasas :lol: drz' se ti onih gadget tema, nije za tebe fudbal :ugeek:

ONTOP:

Dzeko sasvim solidan, samo ove Varupe se ne sale, ne libe se ni malo za ostar start :roll:

@L-train

inace golman brani samo ocima. Sinonim za golmane je inace "bacaci pogleda u vis"
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 jan 2014, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2014, 16:03

Čist gol poništen Newcastlu al' jbg takvo suđenje u Engleskoj već godinama.Prava bomba Tiotea.

Čuj stručnjaka smetao Hartu, pa ono tri golmana ne bi odbranila. :lol:

Džeko zasad dobar čak se i vraća pomaže odbrani,lijepo mu je namjestio Kolarov loptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 16:03

DZEKO MORA DA IDE PO JOS JEDAN. Kao da nije nista postigao. Negredo po ocekivanjima ocajan u gostima kao u vecini gostujucih tekmi. Nazalost zbog mnogo vise odigranih ligaskih utakmica dao je i vise golova. I ima jos uvijek Ogromnu prednost pred Dzekom kod ovog trenera. Sta sam vam rekao za Kolarova. Hvala **** da neiga ona musica Navas. Jedino mi je krivo jer vidim da je Dzeko vec imao 4,5 jacih duela i poslije 40 min se hvatao za ledja. A Negredo se bas vidi da se jako cuva, bjezi od duela, ne trci kad ne mora. Ko da zna da je sigurno u prvom timu. DZEKO IDI PO JOS JEDAN. OVAJ JEDAN JE BUKVALNO KO NIJEDAN. Aguero je 100% prvi napadac ( za ovog trenera je treci igraci svijeta ).Tako da ili Dzekson ili Negredo. Bolje sanse od ove nece dobit. Aguero je sljedecu u timu. Ko **** ove kapital van i ef ej kupove. Liga ili Liga prvaka se pika. Mora bar jos jednog zabiti. Nedo mu bog dodat Negredu.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 12 jan 2014, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 12 jan 2014, 16:06

dobar sut ali s pravom je ponisten zadnji igrac koji stoji u opsajdu aktivno ucestvuje u golu ... na zalost s pravom ponisten gol da je priznat klanje bi bilo do kraja prvog i pocetkom drugog ... ceka se drugo poluvrijeme

STA NAM ONI JADOVI(city) NA FORUMU PISU OD NAVIJACA>>>ne ulazim tamo vec godinu dana
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 jan 2014, 16:06

Romanista10 je napisao/la:DZEKO MORA DA IDE PO JOS JEDAN. Kao da nije nista postigao. Negredo po ocekivanjima ocajan u gostima kao u vecini gostujucih tekmi. Nazalost zbog mnogo vise odigranih ligaskih utakmica dao je i vise golova. I ima jos uvijek Ogromnu prednost pred Dzekom kod ovog trenera. Sta sam vam rekao za Kolarova. Hvala **** da neiga ona musica Navas. Jedino mi je krivo jer vidim da je Dzeko vec imao 4,5 jacih duela i poslije 40 min se hvatao za ledja. A Negredo se bas vidi da se jako cuva, bjezi od duela, ne trci kad ne mora. Ko da zna da je sigurno u prvom timu.
DZEKO JOS IDI PO JOS JEDAN. OVAJ JEDAN JE BUKVALNO KO NIJEDAN. Aguero je 100% prvi napadac ( za ovog trenera je treci igraci svijeta ).Tako da ili Dzekson ili Negredo.
Ti ako nisi Mirza Šoljanin, ubij me odma' :mrgreen:

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 12 jan 2014, 16:06

koliko ja znam o pravilima igrač mora smetati na bilo koji način golmanu da bi bio aktivni ofsajd prilikom šuta..
ovaj se izmaknuo, što sudija može procijeniti da je zasmetao golmanu, tako da može, ali i ne mora poništiti..
ovdje baš subjektivno mora odlučiti :mrgreen:

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 12 jan 2014, 16:08

Ispravna odluka sudije, Hart bi sigurno krenuo na loptu da mu ovaj nije smetao bez obzira odbranio ili ne odbranio.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 16:09

inacefindecko je napisao/la:koliko ja znam o pravilima igrač mora smetati na bilo koji način golmanu da bi bio aktivni ofsajd prilikom šuta..
ovaj se izmaknuo, što sudija može procijeniti da je zasmetao golmanu, tako da može, ali i ne mora poništiti..
ovdje baš subjektivno mora odlučiti :mrgreen:
Najsmijesnije od svega je da je linijski imao zastavicu spustenu. Onda je glavni sudac otrcao do linijskog kao zar nije bilo ometanje. I tek je onda linijski na sugestiju glavnog promjenio odluku. Pogledajte snimak. Bruka :), i Stetaaaaaa.
Jer ako bi bilo jedan jedan. Puno bi vise igrali na Dzeksona. Kad vode oni ga ne jebu 5%.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2014, 16:10

Koigrazaraju je napisao/la:Ispravna odluka sudije, Hart bi sigurno krenuo na loptu da mu ovaj nije smetao bez obzira odbranio ili ne odbranio.
slika

Ko mu je smetao. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 12 jan 2014, 16:10

HariTz je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:DZEKO MORA DA IDE PO JOS JEDAN. Kao da nije nista postigao. Negredo po ocekivanjima ocajan u gostima kao u vecini gostujucih tekmi. Nazalost zbog mnogo vise odigranih ligaskih utakmica dao je i vise golova. I ima jos uvijek Ogromnu prednost pred Dzekom kod ovog trenera. Sta sam vam rekao za Kolarova. Hvala **** da neiga ona musica Navas. Jedino mi je krivo jer vidim da je Dzeko vec imao 4,5 jacih duela i poslije 40 min se hvatao za ledja. A Negredo se bas vidi da se jako cuva, bjezi od duela, ne trci kad ne mora. Ko da zna da je sigurno u prvom timu.
DZEKO JOS IDI PO JOS JEDAN. OVAJ JEDAN JE BUKVALNO KO NIJEDAN. Aguero je 100% prvi napadac ( za ovog trenera je treci igraci svijeta ).Tako da ili Dzekson ili Negredo.
Ti ako nisi Mirza Šoljanin, ubij me odma' :mrgreen:
:lol: :lol:

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 12 jan 2014, 16:11

imal kakav dobar link
tek doso

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 12 jan 2014, 16:12

Vrlo dobar centarforski gol. Ovako nije trco ranije. Ako je aktivan i trci u sesnestercu golovi (barem sanse) ce automatski doc. Jos uvjek mu slijedi klupa kada se Aguero vrati.

"Liverpool. YNWA", smiri se malo. Nema sanse da Liverpool pobjede Premiership zato dzabe se tjesis da su bodovi Citiju trebali biti oduzeti.

Sut je bio dobar, nema sumnje. Ali moze se reci da je onaj zadnji igrac Newcastela zbunio Harta. Mozda je mislio da ce lopta udarit u njega, a on se u zadnji trenutak izmako. U ociglednoj ofsajd poziciji.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 16:15

Saurman je napisao/la:
Koigrazaraju je napisao/la:Ispravna odluka sudije, Hart bi sigurno krenuo na loptu da mu ovaj nije smetao bez obzira odbranio ili ne odbranio.
slika

Ko mu je smetao. :roll:
Pfujjj cisti gol. I **** sudije pomazu ovom Shityu. Nije dovoljno da imaju najskuplji tim. Sa najmanje povreda i daleko najbolja tri napadaca u ligi. Ne mogu da vjerujem :(
Prije toga Liverpool is razvali kod kuce isto ponisten gol :( Pa dokleeee
Barca i Arsenal su nam zadnje nade.
Dzekoooooo idi na sve ili nista, zabijaj sineeeeeeeeeeeeee

slika
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 12 jan 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Uknaac i 34 gosta.