Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 07 avg 2013, 16:37

Arsenal vrši pritisak na liverpool ? :lol: :roll: :? :shock: :o :(

Arsenal poštuje liverpool maksimalno, ne iznose ništa u javnost, ne žele da pričaju o tome, wenger hiljadu puta pitan u vezi suareza ništa nije govorio do neki dan, sad izjavio da ništa nije do Arsenala nego između Suareza i Liverpoola i da su oni samo poslali ponudu. Znači sve mirno, bez medijskog eksponiranja, a šta u međuvremenu radi liverpool, daju izjave gdje ponižavaju Arsenal, bruje u transferu stalno, sad nije na prodaju sad jest, sad opet nije, sad vrijedi 60 miliona ko cavani pa onda 100 miliona ko bale i to sve po medijima provlače, dječija posla.

Transfer van pusija je bio grozan al uopšte nije bilo ovih baljezganja po medijama
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 avg 2013, 16:41

RodgersBOSS je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:Da je klauzula aktivirana Suarez bi vec bio u Arsenalu.Nekako mi je logicno da pored Liverpoola jedan primjerak njegovog ugovora ima i njegov agent/zastupnici/on licno i da bi sa tim ugovorom izasli u javnost,pa cak i na sud.

Prica da ga Liverpool drzi u ropstvu ne pije vode.
Pa citas li ti zadnja dva dana izjave u vezi Suareza? Vidis da bi ovo i moglo na sudu zavrsiti, samo to nikome ne odgovara pa se pokusavaju dogovoriti. Vec je slucaj u Premier ligi dakle da klauzula ima samo ocigledno obje strane imaju ssvoju neku interpretaciju iste.
Ovo je kljucno jer se dobro zna sta je release clause,a nju Suarez nema u svom ugovoru.Ovo je klasicno vrsenje pritiska na Liverpool koji ne popusta cak se moze vidjeti iz zadnjih par priopcenja(vlasnika,uprave,Rodgersa) da zele jos vise.
Kada se ugovori potpisuju sve strane imaju primjerak,a u fudbalu je sve zavedeno u savezima(F.A.,UEFA,FIFA) tako da opet kazem da je klauzula aktivirana Suarez bi vec bio u Arsenalu.
Inteligencija ti je na nivou drveta, kako ti znas je li to release clause ili ne? Jesi mozda pecat udario na ugovor? Jedino sto znamo je da klauzula postoji ali da dvije strane imaju razlicitu interpretaciju iste, da Suarez i agent nisu sigurni da je to klauzula ne bi pokretali ovaj proces u Premier ligi i dizali frku. Ali uzivajmo slijedecih dana a mozda cak i do zadnjeg dana roka kad ce se desiti rasplet ove sage.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 07 avg 2013, 16:54

Gdje pise da Arsenal vrsi pritisak? :roll: Ukljuci malo mozak,duboko udahni,ponovo procitaj moj post i povezi neke stvari(medijske clanke) i skontat ces ko vrsi pritisak,Luis Suarez.

A sto se tice Arsenala njih niko ne vrijeda cak se i ne spominju jer se ne spominje direktno ime kluba od kojeg su primili ponude.Jedino je Henry dao provokativan komentar na onu prvu smijesnu ponudu(od 35M.). :mrgreen:

Sto se tice cijene-Liverpool je taj koji postavlja uvjete,a ko voli nek izvoli.Nije Liverpool duzan Arsenalu ni po cemu prodati Suareza jer isti ima ugovor jos tri godine.
Inteligencija ti je na nivou drveta, kako ti znas je li to release clause ili ne? Jesi mozda pecat udario na ugovor? Jedino sto znamo je da klauzula postoji ali da dvije strane imaju razlicitu interpretaciju iste, da Suarez i agent nisu sigurni da je to klauzula ne bi pokretali ovaj proces u Premier ligi i dizali frku. Ali uzivajmo slijedecih dana a mozda cak i do zadnjeg dana roka kad ce se desiti rasplet ove sage.
Jao ko mi kaze.Svake godine si medu glavnim nominacijama za Zlatnu kantu ovog foruma. :mrgreen:

Objasnio sam ti kako neke stvari funkcionisu,a ti ako to nemozes da skontas tvoj problem.Mislis li stvarno da bi Liverpool rizikovao suspenziju od raznoraznih saveza???
Opet ti ponavljam detalje o igracevom ugovoru posjeduju pored Liverpoola i igracevih zastupnika raznorazni savezi kako bi se izbjegle ovakve stvari-a vidi cuda ti savezi da bi se neki transfer realizovao moraju biti informisani o ponudama koje se posalju.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 avg 2013, 16:58

Kakvi ba savezi hahaha kakve suspenzije Liverpool nista ne rizikuje sve dok igrac ne podnese zahtjev za proces.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 avg 2013, 17:00

de ba pusti ga, ne zna ni šta piše. pogubili se ljudi
Vođa zna.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 07 avg 2013, 17:02

Jah eto vi znate sta pisete,a neznate ni kako se realizira neki transfer.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 avg 2013, 17:02

ma gdje ćemo mi to znat. Arsenal je to ipak. mali klub, ne treba nama suarez, prije će sa liverpoolom igrat lp. reče jedan nećemo reć koji
Vođa zna.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 07 avg 2013, 17:09

Ovdje dzaba pokusavati ozbiljno.Kroz par dana kada vas prode ova euforija oko Suarezovog clanka shvatit cete da ste u istoj situaciji kao prije 10 dana(kada ste isto ovako pisali).

Liverpool drzi konce htjeli vi to skontati ili ne. ;)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 avg 2013, 17:14

Sto se tice Lige Prvaka moguci protivnici u play offu su Real Sociedad, Pacos Fereira, Fenerbahce i najvjerovatnije PSV i Metalist Kharkiv.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 avg 2013, 17:40

RodgersBOSS je napisao/la:Ovdje dzaba pokusavati ozbiljno.Kroz par dana kada vas prode ova euforija oko Suarezovog clanka shvatit cete da ste u istoj situaciji kao prije 10 dana(kada ste isto ovako pisali).

Liverpool drzi konce htjeli vi to skontati ili ne. ;)
dođe mi da se citiram gdje sinoc kazem da ne vjerujem uopšte da će suarez doć, al neću. misli da si postigo' nešto u životu
Vođa zna.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 avg 2013, 17:49

Kad ovaj "foteljas" rodgesboos vidi da je Suarez presao u Arsenal.On i njegova fotelja.

slika
1946

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 17:55

@Nedime

Vidio spominjao si Diaby-a. Mogao je biti jedan od najboljih veznjaka na svijetu da nije iblo povreda. Pojeo nas je na Koševu i evo čitam sada da se neće vratiti prije decembra. Zaista mi je kriva kada takav potencijal i igračina nema sreće sa tim povredama. Bolji je i od Artete, Ramseya i ostalih igrača.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 avg 2013, 18:00

Neutral je napisao/la:@Nedime

Vidio spominjao si Diaby-a. Mogao je biti jedan od najboljih veznjaka na svijetu da nije iblo povreda. Pojeo nas je na Koševu i evo čitam sada da se neće vratiti prije decembra. Zaista mi je kriva kada takav potencijal i igračina nema sreće sa tim povredama. Bolji je i od Artete, Ramseya i ostalih igrača.
zajedno
Vođa zna.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 avg 2013, 18:02

BigBigBang je napisao/la:Sto se tice Lige Prvaka moguci protivnici u play offu su Real Sociedad, Pacos Fereira, Fenerbahce i najvjerovatnije PSV i Metalist Kharkiv.
Zar Fener nije izbacen zbog namestanja ???

Od ovih ekipa samo Sociedad moze nesto, mada cak ni oni, otisao im jedan od najboljih igraca.

Diaby je zver i u isto vreme flop zbog povreda, mislim da momak imao sve vrste povreda koje se mogu imati, uzas...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 18:04

nedim1993 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:@Nedime

zajedno

Htio sam napisati trenutno cijelog veznog reda Arsenala no neki bi odmah spominjali Wilshire-a, a ja spomenuo također njegove povrede i tako ukrug :mrgreen:

Uglavnom, igračina, šteta za povrede :|

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 avg 2013, 18:06

Pa isti Vieira, a znamo šta je Patrick bio na vrhuncu svoje karijere u fudbalu, pojam u veznom redu, kombinacija snage i tehnike, ne možeš mu ništa.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 07 avg 2013, 18:13

Head je napisao/la:Kad ovaj "foteljas" rodgesboos vidi da je Suarez presao u Arsenal.On i njegova fotelja.

slika
Ni prvi ni zdanji koji je otisao.Dosta,a i puno drazis igraca sam vidio kako odlaze tako da mi Suarez nece biti problem pogotovo ne za 50+M. :mrgreen:

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 07 avg 2013, 18:19

Momcine uzmite malo Wengerovače i predahnite. Oni koji ne poste dakako.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 avg 2013, 18:22

Chapman je napisao/la:Momcine uzmite malo Wengerovače i predahnite. Oni koji ne poste dakako.
vedo jesi to ti yebemu ?
Vođa zna.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 07 avg 2013, 18:28

nedim1993 je napisao/la:
Chapman je napisao/la:Momcine uzmite malo Wengerovače i predahnite. Oni koji ne poste dakako.
vedo jesi to ti yebemu ?
šta ti je bolan nedime :lol: šemso je

i mene zabrinjava vedin izostanak s foruma. mislio sam da je on ovaj jw10 ali kaže da nije.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.