Gdje pise da Arsenal vrsi pritisak?

Ukljuci malo mozak,duboko udahni,ponovo procitaj moj post i povezi neke stvari(medijske clanke) i skontat ces ko vrsi pritisak,Luis Suarez.
A sto se tice Arsenala njih niko ne vrijeda cak se i ne spominju jer se ne spominje direktno ime kluba od kojeg su primili ponude.Jedino je Henry dao provokativan komentar na onu prvu smijesnu ponudu(od 35M.).
Sto se tice cijene-Liverpool je taj koji postavlja uvjete,a ko voli nek izvoli.Nije Liverpool duzan Arsenalu ni po cemu prodati Suareza jer isti ima ugovor jos tri godine.
Inteligencija ti je na nivou drveta, kako ti znas je li to release clause ili ne? Jesi mozda pecat udario na ugovor? Jedino sto znamo je da klauzula postoji ali da dvije strane imaju razlicitu interpretaciju iste, da Suarez i agent nisu sigurni da je to klauzula ne bi pokretali ovaj proces u Premier ligi i dizali frku. Ali uzivajmo slijedecih dana a mozda cak i do zadnjeg dana roka kad ce se desiti rasplet ove sage.
Jao ko mi kaze.Svake godine si medu glavnim nominacijama za Zlatnu kantu ovog foruma.
Objasnio sam ti kako neke stvari funkcionisu,a ti ako to nemozes da skontas tvoj problem.Mislis li stvarno da bi Liverpool rizikovao suspenziju od raznoraznih saveza???
Opet ti ponavljam detalje o igracevom ugovoru posjeduju pored Liverpoola i igracevih zastupnika raznorazni savezi kako bi se izbjegle ovakve stvari-a vidi cuda ti savezi da bi se neki transfer realizovao moraju biti informisani o ponudama koje se posalju.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.