Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Sacekajmo prvo, ne mora znaciti da ce otici.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
InsajderskaVGS je napisao/la:Znaci otisli nam Ozil i Sanchez, nisam to znao

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ozil zapratio dalekog rodjaka iz Turske koji navija za Besiktas.
Robin Bairner ✔ @RBairner
#Arsenal have offered €100m to sign Kylian #Mbappe from #Monaco, L'Equipe reports. #AFC
Yousef Teclab @yousef738
Arsenal have followed Mbappe since last summer with Wenger reportedly going to his home to try & convince the player
dobit ćemo suhu kitu po običaju
Arsenal are also following Alexandre Lacazette in parallel, aware the competition for Mbappe will be intense from Real Madrid and Man City.
10:46 PM - 1 Jun 2017
šta će nam ovaj mačak u vreći
#Arsenal have offered €100m to sign Kylian #Mbappe from #Monaco, L'Equipe reports. #AFC
Yousef Teclab @yousef738
Arsenal have followed Mbappe since last summer with Wenger reportedly going to his home to try & convince the player
dobit ćemo suhu kitu po običaju

Arsenal are also following Alexandre Lacazette in parallel, aware the competition for Mbappe will be intense from Real Madrid and Man City.
10:46 PM - 1 Jun 2017
šta će nam ovaj mačak u vreći

Neka Wengera jos deset godina al da se probudim jedno jutro i procitam Arsenal istresao veliku lovu za Mbappea, da se jednom i mi prokurcimo.

za 5g. Wenger ce pricati kako je imao priliku dovesti Mbappea
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobar.Policeman je napisao/la:
za 5g. Wenger ce pricati kako je imao priliku dovesti Mbappea

Ali je zato doveo Kolasinca.

Arsenal opste diskusije

Treba nam mod sve veci spam na temi
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A gdje mene svrsavate, mogu li ja biti mod. Ja ti ne navijam za ove engleze, samo pratim fudbal.VGS je napisao/la:Arsenal opste diskusije![]()
![]()

Ako podrzavas Wengera bujrum, u suprotnom zaobidji nasSarajlijica1946 je napisao/la:A gdje mene svrsavate, mogu li ja biti mod. Ja ti ne navijam za ove engleze, samo pratim fudbal.VGS je napisao/la:Arsenal opste diskusije![]()
![]()

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vala sto je dosta, dosta je. Trebao je otici na kraju sezone,ali vlasnici ne zele da rizikuju profit kojim im donosi. Nemamo strpljenja za nove pa onda venemo. E to je to-VGS je napisao/la:Ako podrzavas Wengera bujrum, u suprotnom zaobidji nasSarajlijica1946 je napisao/la:A gdje mene svrsavate, mogu li ja biti mod. Ja ti ne navijam za ove engleze, samo pratim fudbal.VGS je napisao/la:Arsenal opste diskusije![]()
![]()
![]()
![]()

Ma davno je on trebao otici, evo prvi ja ga vise ne mogu smisliti ali garantujem da kad dodje dan da ide svima ce nam biti zao 
Ozil kad hoce moze sa Sanchezom oboriti bilo koju ekipu ali vecinu utakmica izgleda kao slina na terenu.

Ozil kad hoce moze sa Sanchezom oboriti bilo koju ekipu ali vecinu utakmica izgleda kao slina na terenu.
- Marsal
- Kontakt:
Griezmann 87 miliona funti
pokazat muda i dovest ga. Prodat boranije i sakupit za Barkleya. Sea smo kaparisali i eto ti ekipe s kojom se možda možeš upustit u borbu za trofej sljedeće sezone.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Opet ste poceli "iduca sezona je nasa" ebo Troterove ...ne daj boze da dovede neko zvucno ime a da ostanu ona dvojica bilo bi next year we will be milioners al u k...
Arsenal All The Way !
- Marsal
- Kontakt:
Pa realno može se upustit uz malo sreće, tj da dovede 3-4 baš jaka pojačanja, a da kupove zanemari i da igra sa drugim timom.
iduće sezona će svima bit yebeno, Chelsea se vraća u LP imaju dodatne utakmice, Liverpool isto, Mancho isto, City isto.
iduće sezona će svima bit yebeno, Chelsea se vraća u LP imaju dodatne utakmice, Liverpool isto, Mancho isto, City isto.
Arsenal - Transferi
Nada zadnja umire, a moglo bi neigranje LP biti ogroman vjetar u ledja. Vidjeli smo to na primjeru Chelsea i Liverpoola.
Naravno sve to bi moralo ispratiti ostanak ozila i sancheza i par vrhunskih transfera. Koliko je to realno....
Naravno sve to bi moralo ispratiti ostanak ozila i sancheza i par vrhunskih transfera. Koliko je to realno....
- Marsal
- Kontakt:
Iduće sezone za titulu će biti potrebno oko 85 bodova. Da se Arsenal baš dobro pojača, da se mane kupova i da ih malo sreća pomazi mogu biti u igri do kraja... ne kažem da možemo osvojit, ali možemo pokušat.VGS je napisao/la:Nada zadnja umire, a moglo bi neigranje LP biti ogroman vjetar u ledja. Vidjeli smo to na primjeru Chelsea i Liverpoola.
Stanje kakvo je sad, nema šanse da možemo i do top 4.
Nemojte se zalijetati, zasto bi bilo tako kad je uvijek isto?
Da li ima smisla davati 100 miliona za klinca koji je odigrao jednu polusezonu dobro? 
? са GT-I9300 уз - &

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.