U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauleta
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Pauleta » 22 sep 2012, 07:38

AnelZ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Eborg je napisao/la:Ima li igdje spisak U-17 i U-19, nije mi jasno da niko to nije objavio nigdje? :shock:
U17: http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=71" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozvani su slijedeći igrači za U-17:

Karačić Goran /Zrinjski/, Tucakovič Nedim /Westhem/ golmani, Halolović Adel /Red Bul/, Memija Kerim, Dženanović Sead /Željezničar/, Omazić Filip /Dinamo/ Ratković Goran /Borac BL/ Radovac Samir, Burović Amar, Šuman Dženis /Sarajevo/ Mihojević Marko /Leotar/ Čivić Eldar /Slovačko/ Hajrulahovič Ismar /Hajduk/ Mašinovič Mirsad /Karlovac/Aganspahić Almir, Tahiri Edis /Olimpic/ Ademovič Husein /Borgeland/ Isić Tarik, Bašić Adnan /Velež/ Makitan Nikola /Kozara/ Frljak Ahmed /Bosna/ Herić Amar /Čelik/

Sto se tice U-19 reprezentacije, valjda jos nije uradjeno okupljanje, posto ima vise vremena do njihovih kvalifikacija :)
Malkočeviću majmune. Kakav mu je ovo spisak. Koliko ćemo još Mandžukića, Petrića, Jelavića, Subotića i Rakitića izgubiti? Svaki njegov spisak ćisti nacionalni ključ. Pa djecu se u ovim godinama regrutira, a ne kada već produ sve kategorije druge drzave. Pa kod nas samo nacionalizam :evil:
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 sep 2012, 09:40

@Pauleta

Ko tu fali na spisku? O ovim veoma mladim nemam bas nekih informacija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 22 sep 2012, 10:35

Principatus je napisao/la:@Pauleta

Ko tu fali na spisku? O ovim veoma mladim nemam bas nekih informacija.
Lukas Čuljak, Bayern Munchen U-17, stoper.
Petar Mamič, Dinamo Zagreb U-17
Mateo Matić, Grasshoppers U-16, golman
Anto Grgić, Zurich U-18, veznjak
Ivan Lučić, Ried U-18, golman
Mladen Jutrić, Red bull Salzburg U-18

itd, itd. Uglavnom ima igrača, ali ovdje je očito na djelu nacionalni ključ, a mi se igrača sjetimo kada bljesnu i nekoj jakih ekipa i kada ih drugi davno kapare.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 sep 2012, 15:20

Pa najmanje nekoga iz Bayern Münchena moraju pozvati.

Terzic, Admir stoper, 20 godina kod BVB2 igra. Mislis da ga je iko pozvao? O Kolasincu da ne pricamo.
Nacionalni kljuc ili nesposobnost? Ili mjesavina jednog i drugog.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 22 sep 2012, 18:45

culjak i mamic igraju za hrvatsku u-17
grgic za svicarsku u-17
lucic igra za austrijsku u-18, sad ce u-19, zajedno sa ermanom bevabom(17 godina, 95.godiste), igrac koji je standardni stoper u drugom timu sturma iz graca, treca austrijska liga.

zbog uzasnog skautinga sa nase strane ti igraci ce najprije moci za nas zaigrati za 2 godine zbog promjene sportskog drzavljanstva i zabrane igranja za odgavarujucu selekciju druge drzave.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 22 sep 2012, 21:22

spisak je takav kakav je i to se nemoze promjeniti...i ja sam se nadao da ce pozive dobiti makar jos 4-5 nasih iz ino-liga... .

hajde da malo analiziramo ove pozvane:

mislim da su najbolji: halilovic i hajrulahovic. o civicu sam citao da je solidan igrac, omazic iz dinama je ako se nevaram livnjak i isti solidan. mihojevic iz leotara je u prosloj prijateljskoj ja mislim protiv albanije dao pobjedonosni gol, masinovic je bio i na okupljanjima kadeta hrvatske, on je visoki odbranbeni igrac i mislim da je dobro sto smo ga vratili, tahiri-a je ako se opet nevaram hvalio nikic kao selektor sjevernog regiona BiH ili tako nesto.
za neke od ostalih kao memija, ratkovic, radovac, aganspahic,... znam samo da su bili pozivani na do sada svako okupljanje.
PS: fali mi onaj nas mali iz tesnja koji igra za dinamo, a bio je pozivan na sva dosadasnja okupljanja ja mislim.
selam

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2012, 01:58

Vidim nema ni malog Dursuna.Je li bio mladji pre na spisku reprezentacije ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 sep 2012, 13:31

U17 - Group 5 - 15.00
--> France - Bosnia and Herzegovina

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 sep 2012, 13:37

edinjo-bih je napisao/la:spisak je takav kakav je i to se nemoze promjeniti...i ja sam se nadao da ce pozive dobiti makar jos 4-5 nasih iz ino-liga... .

hajde da malo analiziramo ove pozvane:

mislim da su najbolji: halilovic i hajrulahovic. o civicu sam citao da je solidan igrac, omazic iz dinama je ako se nevaram livnjak i isti solidan. mihojevic iz leotara je u prosloj prijateljskoj ja mislim protiv albanije dao pobjedonosni gol, masinovic je bio i na okupljanjima kadeta hrvatske, on je visoki odbranbeni igrac i mislim da je dobro sto smo ga vratili, tahiri-a je ako se opet nevaram hvalio nikic kao selektor sjevernog regiona BiH ili tako nesto.
za neke od ostalih kao memija, ratkovic, radovac, aganspahic,... znam samo da su bili pozivani na do sada svako okupljanje.
PS: fali mi onaj nas mali iz tesnja koji igra za dinamo, a bio je pozivan na sva dosadasnja okupljanja ja mislim.
selam
samo sto se momak ne preziva hajrulahovic nego hairlahovic!
Volim te Bosno!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 sep 2012, 15:02

http://www.transfermarkt.co.uk/en/samed ... 29008.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Neki Samed Kilic igra za Francusku protiv nas danas. Utakmica u toku. Sretno!

http://www.uefa.com/under17/season=2013 ... ch=2009192" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 sep 2012, 15:37

edinjo-bih je napisao/la:U17 - Group 5 - 15.00
--> France - Bosnia and Herzegovina
Sad ce kraj prvog poluvremena, trenutno je 1-1, strijelac za nas Radovac 32 minut.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2012, 16:07

sajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/samed ... 29008.html

http://www.uefa.com/under17/season=2013 ... ch=2009192" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise se Samed Kılıç vjerovatno Turcin.

A izgled da nas Francuzi ubise, ali nasi se dobro brane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 sep 2012, 16:18

2-1 za Francusku.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 sep 2012, 16:18

Cartman je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/samed ... 29008.html

Pise se Samed Kılıç vjerovatno Turcin.

A izgled da nas Francuzi ubise, ali nasi se dobro brane.
Moze biti da je turcin, moja pogreska onda. 2-1 Coman. :x
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 24 sep 2012, 19:52

TMovac je napisao/la:Sve dok igra u Dinamu i Hr nepotrebno je i pomisljati da igra za nas.Jer bi mu Mamic sjebao karijeru.Ovo meni sve lici na slucaj Rakitic koji dok je igrao u Svici igrao je za Svicu.Cim je ispalio iz Svicarske lige odmah je promjenio i repku.
Ne seri.

uvijek se trazu neke izgvore, dijete zeli igrati za HR i gotova prica.

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 24 sep 2012, 20:03

Principatus je napisao/la:Pa najmanje nekoga iz Bayern Münchena moraju pozvati.
I ovaj golman igra za Bayern: http://www.transfermarkt.de/de/raif-hus ... 60742.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno igra i za njemacku.

Emrah Krizevac: http://www.transfermarkt.de/de/emrah-kr ... 06934.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Igra za Austriju.

Ta dvojica imaju pravo igrati za nasu kadetsku selekciju.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 24 sep 2012, 20:53

kralj_je_mrtav je napisao/la:Sigurno ima vas dosta koji pratite mlade repke, pa i kadetsku. Zamolio bih nekog da mi kaze da li su kadeti i jednu sluzbenu tekmu dobili otkako ih vodi ovaj strucnjak Malkocevic. Dakle, kvalifikacije me interesuju pod njegovim vodstvom, mozda neko zna i rezultate. Hvala.
Dobili smo Latviju 1 : 0 u proslim kvalifikacijama,a izgubili od Engleza i Holandjana
Dakle gubimo od reprezentacija za koje smo velesila,i za razliku od kojih ulazemo 10x vise u sport a narocito u omladinski fudbal :roll:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 sep 2012, 20:59

nije sramota izgubiti od francuske! to kao prvo, a kao drugo u ovom ciklusu nam je jednostavno juniorska reprezentacija nesto talentiranija od kadetske (sta naravno neznaci da par momaka iz ove ekipe nemogu dogurati na pofin nivo!).
glavu gore, idemo dalje!
selam ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 sep 2012, 21:12

Amar_BiH je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Sve dok igra u Dinamu i Hr nepotrebno je i pomisljati da igra za nas.Jer bi mu Mamic sjebao karijeru.Ovo meni sve lici na slucaj Rakitic koji dok je igrao u Svici igrao je za Svicu.Cim je ispalio iz Svicarske lige odmah je promjenio i repku.
Ne seri.

odakle tebi pravo da mi kazes da serem?vjerojatno sam stariji od tebe.lako je svima palamuditi sa mindera o tudjim zivotima.Vjerojatno ne znas kako se godinama odricati,davati sve od sebe,i onda cekati da ti jedna budala,onako samo iz cejfa sjebe karijeru.unisti u jednom trenu sve sto si gradio godinama.Njegoc stari je isto bio igrac,i vjerojatno je bio u slicnim situacijama.Svugdje se nadje po jedan krkan koji konta da je svemocan,da je tito.da ima pravo odlucivati o tudjim zivotima,.stari ga sigurno dobro savjetuje.planira svaki njegov naredni korak pazljivo.kao sto to radi Pjanicev otac.a ti pasha moras jos dosta pure pojesti da bi mogao sa mnom raspravljat o zivotu.Nije uvijek sve onako kakvim se na prvi pogled cini.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 24 sep 2012, 21:15

TMovac je napisao/la:
Amar_BiH je napisao/la:
Ne seri.

odakle tebi pravo da mi kazes da serem?vjerojatno sam stariji od tebe.lako je svima palamuditi sa mindera o tudjim zivotima.Vjerojatno ne znas kako se godinama odricati,davati sve od sebe,i onda cekati da ti jedna budala,onako samo iz cejfa sjebe karijeru.unisti u jednom trenu sve sto si gradio godinama.Njegoc stari je isto bio igrac,i vjerojatno je bio u slicnim situacijama.Svugdje se nadje po jedan krkan koji konta da je svemocan,da je tito.da ima pravo odlucivati o tudjim zivotima,.stari ga sigurno dobro savjetuje.planira svaki njegov naredni korak pazljivo.kao sto to radi Pjanicev otac.a ti pasha moras jos dosta pure pojesti da bi mogao sa mnom raspravljat o zivotu.Nije uvijek sve onako kakvim se na prvi pogled cini.
momak TMovac ti si loood ko hašiš jarane šta tebe briga gdje će mali igrati ako je reko hrvatska to je to šta ti imaš filozofirati ovo ono vamo tamo
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Hansestadt, HariTz, Proximic i 56 gostiju.