Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pravo gradsko auto, i onaj Opel Adam nije los.adnan_nanda je napisao/la:Vidim spominjete ta mala auta, ljudi moji ja sam se zaljubio u novi Fiat 500 naročito Abarth. Sramota me i pomisliti koliko ga želim.![]()
Ta unutrašnjost što se tebi ne sviđa i to rješenje "mali volan - instrument tabla iznad" je doživjelo svoj procvat u 3008-ici sa i-cockpitom i proglašena je za najbolje rješenje i najbolju unutrašnjost prošle godine, a sam model 3008 je okićen prestižnog nagradom automobil godine. Ova 508-ica ide tim smjerom.BosnianKingdom je napisao/la:Iskreno ne svidja mi se tabla, nekakva je previse futuristicka, kao kamion izgleda sa ta dva dijela. Koliko je visoka siguran sam da vozac uopste ne vidi haubu vozila ako imalo obori sjediste. Ostalo cista 5.
Insignia 2.0 CDTI, vrhunski motor, a isti je Opel razvio u saradnji sa Fijatom i na temelju legendarnog 1.9 JTD. Tacnije sa 1910 kubnih prosiren je na 1956 cm3.Thorin je napisao/la:Ja se zaista izvinjavam ako se pitanje ponavlja ali previše materijala ima da se iščita nabrzinu
Može li mi ko dati mišljenje o Insigniji? Razmišljam o njoj, godina proizvodnje oko 2010., automatik me.zanima... uvezao bih je iz švice.. bio bih zahvalaan ako mi neko može reći kakva su auta.. Hvala unaprijed.
Msm da je nedavno bas na ovoj temi o tome bilo govora.Ima li neko horan da mi pojasni nesto oko registracije i onih polica i bonusa ? nedavno sam ostao iskuliran oko druge stvari pa valjda necu i ovaj put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.